2016 Aralık Anneleri

geçmiş olsun efsane arkadaşımızda senin gibi oldu 2 kere genetik test verdi kanda pıhtılaşma çıktı kan civiltici ignem kullanıyormusun yada o testi yaptırdın mi bende de var pıhtılaşma iğne kullanıyorum dinlen bol bol

Günaydin kizlar

Canim bebegin iyi olmasina sevindim, dikkat et. Senin gibi olan ben de duydum bazen kanama rahmin baska yerinde bebekle alakasi olmayan bir yerde olabiliyor mesela.

Cok gecmis olsun canim.dikkat et kendine bol bol dinlen bebegin seninleymis bak uzulme.insallah tekrar yasamazsin.rabbim saglikla dunyaya gelmeyi nasib etsin insallah.

Ben de varim kizlar. Ilk hamileligim. Bugun itibariyle adetim 10 gun gecikti. Henuz kac haftalik bilmiyorum. Carsamba randevumuz var. Bakalim kucuk tomurcugum napiyor :)

Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah.

Merhaba arkadaşlar bizde dün ve bugün güzel uyuduk kalktım ne halsizlik ne bulantı vardı çok şükür tost yedim başka bişey kaldırmıyor midem onada şükür birde marketlerde hakiki üzüm suyu var eşim ondan almış sabahları tostla birlikte onu da içiyorum

canım çok geçmiş olsun tekrar yaşamazsın inşallah eşimin kuzeni de her ay adet görmüş gördüğü için de hamile olduğunu bilmemiş üçüncü ayda midesi falan bulanınca kızım sende bişey var galiba diyorlar? Oda yok adet oluyorum falan diyor doktora bi gidiyor üç aylık hamile şimdi doğdu kocaman bile oldu inşallah herşey çok güzel olur sizin için :)

kızlar bebeklerinizi hangi haftada gördünüz? benım 5+5 cıktı kesem ama bana 2 hafta sonra görürsün dedi merak ediyorum tabi

Canim Sağol Allah razı olsun desteğin icin gittim başka doktora dedi sagliksiz gebelik kese küçük dedi kendiliğinden de düşebilir dedi düşmezse pazartesi günü gel dedi kürtaj için işlemlerini yapalım dedi vakum yoluyla genel anestezi vererek 875 lira fiyat verdi inşallah kurtaja gerek kalmadan düşer zararı olmadan bana

Sağol canım desteğin icin inşallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bebekler nasip eder tüm cümlenin evladına sağlıklı gebelik ler nasip etsin çok sagol

Geçmiş olsun canim bende aynı şeyleri yaşıyorum ama benimki sağlıklı bj gebelik değil demekki senin gebeligin sağlıklı o yüzden müdahele de bulunmuşlar benimki sağlıklı olmadığı için suan düşük yapmayı bekliyorum yada kürtaj yapacaklar Allah yardimcin olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hayırlı evlat olsun

Geçmiş olsun canım bak üzülme sağlıksız olacakmış demekki onun için ayrılıyor
Raabim tekrar sağlıklı bir bebis nasip etsin sana
Ama benim kafam fiyata takıldı o nasil yüksek bir fiyat öyle
İnsalah işleme gerek kalmaz

Val

Canim valla izmirde medicalpark hastanesi bu fiyati verdi inşallah gerek kalmaz ama doktor gayet ilgiliydi açıklayıcı konuştu temiz ve güzel bi hastaneye benziyor bakalım pazartesi kendi doktorumada gideceğim oda özel inşallah ozaman kadar düşer temizlenir

Herkese mutlu.gunler.bugun 8 haftalik olduk hamdolsun ama sabah.gogus agrim azalmaya baslamis onu farkettim normalde aciyordu sacma sapan seyler geliyor aklima.zaten bulanti kusma yok bende istahim tavan yapti tecrubeli anneler gogis agriniz ne zaman gecti hatirliyomusunuz

Z

Zeynepcim doktoruna başvur direk zaman kaybetme ben tecrübeli değilim ama en iyisi doktoruna başvurmak olacaktır başımdan geçen olayın ayrıntısını anlatmayim ama doktoruna bi ara sor

Z

Zeynepcim doktoruna başvur direk zaman kaybetme ben tecrübeli değilim ama en iyisi doktoruna başvurmak olacaktır başımdan geçen olayın ayrıntısını anlatmayim ama doktoruna bi ara sor
ALLAH korusuN ya benim de aklima geliyo ama tamamen kesilmedi agrisi azaliyor sadece hafifledi.

Merhaba kizlar ben de insallah aralık annesi olucam ama henuz keseyi falan girmedik salı gunu ilk randevum... Herkese sağlıklı huzurlu bi gebelik dilerim...

ALLAH korusuN ya benim de aklima geliyo ama tamamen kesilmedi agrisi azaliyor sadece hafifledi.
Benim 2. Gebeligim tatlım oglumda da olmustu simdi de hafifledi gogus acim sıkıntı yoktur bence vücut alışıyor duruma yavaş yavaş endiselenme bence...

Benim 2. Gebeligim tatlım oglumda da olmustu simdi de hafifledi gogus acim sıkıntı yoktur bence vücut alışıyor duruma yavaş yavaş endiselenme bence...
Ayyy gercektenmi icimi ferahlattin varya cok kotuydum dedigim gibi pat diye kesilmedi sadece hafifledi 8. Haftafayim yani sonuna kadar agrimaz herhalde gogusler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…