- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım.Görmemişim doğum yapmışsın. Gözün aydın. ALlah sağlıkla, huzurla büyütmek nasip etsin. Hayırlı olsun...
İnşallah canim yaHayirlisi cnm.hic belli olmuyo hic bse yokken geliverio merak etme 3 gunun var 2 gunde ole 5 gelck insallah
şimdi şu soruyu sormak için girmiştim ben de canım![]()
Benim anlamadigim niye hemen suni veya sezeryan? burda eger acilman yoksa once hap gibi birsey yerlestiriyorlar rahmine, acilmayi bekliyorlar sonra jel gibi birsey caliyorlar iyice acilmasi icin.. 6-7 cm olunca istege bagli suni sanci veriyorlar hizlandirilmasi icin...Karar verirsen bana da soyle![]()
Aynı şeyi yazmışız :)Benim anlamadigim niye hemen suni veya sezeryan? burda eger acilman yoksa once hap gibi birsey yerlestiriyorlar rahmine, acilmayi bekliyorlar sonra jel gibi birsey caliyorlar iyice acilmasi icin.. 6-7 cm olunca istege bagli suni sanci veriyorlar hizlandirilmasi icin...
Benim anlamadigim niye hemen suni veya sezeryan? burda eger acilman yoksa once hap gibi birsey yerlestiriyorlar rahmine, acilmayi bekliyorlar sonra jel gibi birsey caliyorlar iyice acilmasi icin.. 6-7 cm olunca istege bagli suni sanci veriyorlar hizlandirilmasi icin...
sunflower benim bildiğim rahme yerleştirilen bi fitil gibi bişeyle açılmayı destekliyorlar. Hatta o fitili 2 yada 3 kez yapıyorlar çoğu zamanda etkili oluyor belli bi açıklığa getiriyor sonra suni sancıyla artıyor açıklık
Şöyle bişey var doğal sancı vücudun Zaten kendi ürettiği bişey olduğu için vücut tabi ki daha kolay absorbe ediyor bu sancıyı. Dılardan verilen herşey suni olduğundan suni sancı normal sancıya göre çok daha şiddetli geliyor tabi. Bu dediğim fitil bazıları jel olarak sürüyor vajinaya onun etkisiyle açılma başlıyor diye okudum bi çok yerde ama şimdi hatırlamıyorum tabi. Benim ilki makat geliş ve kafası göğüs kafesime sıkışık olduğundan mecbur sezeryandı o yüzden buda sezeryan ama bu konuyu sen bi araştır. Sanki doktor suniyle sana biraz çektirip sezeryanla alacak gibi geldi banaYa ama ben sordum doktora bole bisey anlatmadi.suni veririz dedi. Hic acilmam yoksa zor degil mi suni dedim. Hayir kendi sancini uyandiriyoruz gibi dusun dedi. E niye kendi sancina gore cok aciyo diyo herkes o zaman.
Şöyle bişey var doğal sancı vücudun Zaten kendi ürettiği bişey olduğu için vücut tabi ki daha kolay absorbe ediyor bu sancıyı. Dılardan verilen herşey suni olduğundan suni sancı normal sancıya göre çok daha şiddetli geliyor tabi. Bu dediğim fitil bazıları jel olarak sürüyor vajinaya onun etkisiyle açılma başlıyor diye okudum bi çok yerde ama şimdi hatırlamıyorum tabi. Benim ilki makat geliş ve kafası göğüs kafesime sıkışık olduğundan mecbur sezeryandı o yüzden buda sezeryan ama bu konuyu sen bi araştır. Sanki doktor suniyle sana biraz çektirip sezeryanla alacak gibi geldi bana
3 sene önce burada yaptım ilk doğumu. 41+5de önce fitil koydular yumuşamayı sağlıyormuş. Doğumu başlattı kendi sancılarım geldi. 24 saatte 5 cm e kadar kendi sancımla açıldı. Sonra suni sancıya geçtiler hızlansın diye. Niyeyse kimiside direk suni ile başlıyor.Hic.ole bi.secenek sunulmadi canim. Benim doktorum normalcidir. Sezeryani istemedi ama hic bole ilac milac bahsetmedi. Acaba burda yapilmiyo mu ki
Ay çok geçmiş olsun. Sarımsak kuvvetli bi antibiyotik belki hızlandırır iyileşmeyi. Sabah akşam birer diş. Bilemedim ne işe yarararkadaslar allah askına yardım edın bana dıs kulak ıntıhabı olmusum cok kotu durumdayım sadece damla verıldı ama ben öldüm ağrılardan parolda sabah ogle aksam ıcyorum ama 1 saat etkı edıyor bu durumu yasayan yada bılen varsa yalvarırım bana yardım etsın suan dogum yapsam hıc mutlu olamıcak kadar zor durumdayım![]()
bende bılemıyorum napcagımı elımden sadece aglamak gelıyor allahımsabırAy çok geçmiş olsun. Sarımsak kuvvetli bi antibiyotik belki hızlandırır iyileşmeyi. Sabah akşam birer diş. Bilemedim ne işe yarar![]()
Dur canımm strese girme ayva çekirdeği ve ıhlamur kaynat limon sık iç işe yarar inşallahbende bılemıyorum napcagımı elımden sadece aglamak gelıyor allahımsabır![]()