• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Saka gibi takvim bitiyo. Kaldik bole :))
ben erken doğmasın diye çok korkmuştum ciğerleri gelişsin, en az 3 kilo olsun, küvöze alınmasın vb. diye ama şimdi öle bi tekme atıyo ki iç organlarım parçalanıyo sanki iice güce kuvvete geldi koca dana oldu resmen:KK45:

Benim bebegim de 4 kg civarı doğacakmis doktor dedi. 56 cm lik kıyafetler olur mu ki acaba ?? Bez konusunda da endiseliyim 2 numara mi alsam hep 1 numara 50 tane var suan?? Tecrübeli annişler please ??!!!!:KK46::KK46::KK76:

Bence kiyafetleri de bezi de olur canim. Yine de yanina bir buyuk kiyafey yedek koyabilirsin. Bez olmadi hastaneden takarlar. Daha sonra alirsin 2 numarasini. Ayrintilara bukadar takilma. Koyver gitsin :)

Selam kızlar sizlere bir sorum olacak. Şimdi ben geçen hafta ilk kez nst'ye baglandım. Sancı çıkmadı. Her haftaki kontrolde baglanıcakmışım. Sanırım rutin kontrol bu. Peki şunu merak ediyorum. Ben cuma günleri gidiyorum doktora. O gün nst sancısız çıksa bile cumartesi pat diye gelebilir mi bebek? Yoksa nstde doğumdan birkaç gün öncesinde de sancı, hareket, bebeğin gelme tarihi hakkında bir bilgi veriyor mu?
bence nst anlık sonuç için doğru bilgi veriyo canım nerden çıkardın dersen randevum 16 daydı geçen gün ben sabahtan hastaneye uğradım nst için vaktim var şimdi çekelim aradan çıksın dedim ordaki sekreter kızlar dedi ki doktor nst çekimini randevudan hemen önce istiyo şimdi çekip akşam göstermen olmaz

kızlar şu korseden almak istiyorum. ama bedenine karar veremedim.Eki Görüntüle 1922067
xl mı yoksa l mı alsam karar veremedim.siz korse aldıysanz neye göre bedenini aldınız

Onu ben de bilemedigim icin kizimda ayarlanabilir korse almistim. Yine onu kullanirim. Birdaha cocuk mocuk dogurmam diye anneme vermistim:KK70:Canim annem saklamis benim icin. Dogumdan sonra getircem dedi. :KK6:

kızlar şu korseden almak istiyorum. ama bedenine karar veremedim.Eki Görüntüle 1922067
xl mı yoksa l mı alsam karar veremedim.siz korse aldıysanz neye göre bedenini aldınız
ben korse almıcam canım çünkü külotlu çorap, tayt, boğazlı kazak vs. bile kullanamıyorum boğuyo beni,, ayrıca bazı doktorlar da kasların kendi elastikliğini yitirip tembelleşmesine neden oluyo diyolar en iyisi basit egzersizler falan yapmak bence

Wcye gittigin halde birsey yoksa seninki baya baya gelmeye niyetli evde bile dogurabilirsin haberin olsun:)))))
Kiz dun baya gaz vardi . Sonra yemek yerken bi agri girdi gaz agrisi gbi off yine wc geldi dedim. Yemek yedim wc gittim ne gelen ne giden bse yok . Sonra yatcaktim gene oldu gtim bos bos oturup ciktim :))
normal dogum beklemek nekdr zormus yahuuu:olamaz: yarin randevum var keske dr deseki eveeet yatis yapiyoruzzzz:KK70:
Ben bunu 40 a yakin soledim :) ama olmadi en son kendi ayaklarmla gtcem :) o zaman 40 olmus olur bunu solemem biseyi 40 kere dersen olurmus ya . Benide alirlar artik :))))

Kiz dun baya gaz vardi . Sonra yemek yerken bi agri girdi gaz agrisi gbi off yine wc geldi dedim. Yemek yedim wc gittim ne gelen ne giden bse yok . Sonra yatcaktim gene oldu gtim bos bos oturup ciktim :))

Ben bunu 40 a yakin soledim :) ama olmadi en son kendi ayaklarmla gtcem :) o zaman 40 olmus olur bunu solemem biseyi 40 kere dersen olurmus ya . Benide alirlar artik :))))
Hadi hayirlisi cnm insallah fazla bekletmez bizi cimcimelerimiz

Tansiyon 13 çıkmıştı enson olcturmedim daha sonra ya bide bebeğim günde 1 2 dfa çok hafif oynuyor.acaba doğuma.yaklastik.diye mi :/ nst ye 1hafta var :/
Yerleri daraldı ondandır canım napsınlar Dr son zamanlarda tansiyona dikkat et dedi ondan sana da sordum

Selamlar , soguk algınlığı geçiren, göğsü cayir cayir yanan,öksüren bir gebe olarak bildiriyorum bu ne yahu :KK42:
Gece uyuyamadim gündüz zaten uyuyamiyorum,üstüne bir de ruhsal hassasiyet eklendi bir odaya kapanıp kimseyle konuşmadan doğumu beklemek istiyorum.
Var mi önerisi olan bu depresif ve hasta gebeye :KK34:
Kendi kendini oku canım bebeğin doğunca kucağına alınca o anı hayal et bende yaşıyorum normal bence hormonlar tarafından yönetiliyoruz

Selam kızlar sizlere bir sorum olacak. Şimdi ben geçen hafta ilk kez nst'ye baglandım. Sancı çıkmadı. Her haftaki kontrolde baglanıcakmışım. Sanırım rutin kontrol bu. Peki şunu merak ediyorum. Ben cuma günleri gidiyorum doktora. O gün nst sancısız çıksa bile cumartesi pat diye gelebilir mi bebek? Yoksa nstde doğumdan birkaç gün öncesinde de sancı, hareket, bebeğin gelme tarihi hakkında bir bilgi veriyor mu?
Bu soruyu bende dün sordum Dr a benım kız sabah sakin akşam başlıyor benımde nst randevuların hep sabah. Dr bişey olmaz dedi sanırım düzenli sancılara bakıyorlar

Sanci ansizin gelebilir de yavasdan da gelir nts ile.alakasi yok duzenli gelsin yeterli

Canım ben de c.tesi sabah gaz sancısı ve wc var diye gittim tuvalete nişan geldi ardından da suyum gelmeye başladı. Bugün yarın ben geliyorum annecim der senin minik;)

:anneadayı:kizlarrr safaak 10 bekloyoruz bakalim.sbh 8 de adet.sanciwi ile uyandim 8.45 de geri uyumusum agri hafiflemis 9 da oglum uyandirdi geri:KK47: geri st 10.5 da basladi ve halen bu at kdr kasiklarim belim kuyruk sokumum ve suan bobrekleeim agriyor st lerdir giderek artan agrilar var hayirlisi halsiz birakiyor keske.agri varken cikip yurusem disarda ama o_O

Canım ben de c.tesi sabah gaz sancısı ve wc var diye gittim tuvalete nişan geldi ardından da suyum gelmeye başladı. Bugün yarın ben geliyorum annecim der senin minik:KK66:
Banada dun oldu o. Gaz var zaten iki gundur baya gaz dolu ama wc gelincede olabilio ya ondan diodum. Baya wc agrisiydi bekledim bse yok :) su konusuda blmiorum niyeyse hic icime suyum patlick gbi gelmio. :) hayirlisi zaten ole bse olursa daha kesin kes doguruyorum dicem :).

Günaydın kızlar :KK66:

Bugün doğuracak olanlara Allah yardım etsin inşallah :dua: bakalım bugün kimler doğuracak? Kimler yarın hala hamile olarak devam edecek :anneadayı:

ekonomistgonul ekonomistgonul canım gece rüyamda senin Doğum yaptığını gördüm, çok da güzel, rahat ve kısa süren bir Doğumun olmuş öyle anlatıyorsun, darısı başımıza diyorum bende. Allah hayırlara çıkarsın :dua:

Ay insallah canim. Allah malum etmistir insallah. Hepimiz birbirimiz icin dua ediyiruz kolay dogumlarimiz saglikli bebislerimiz olsun diye. Benim keyfim kacik biraz bakalim yan duran bebisim donup dogum kanalina gurecek mi. Yan gelip yatiyor hem mecazi hem gercek anlamda pambigim

Kendi kendini oku canım bebeğin doğunca kucağına alınca o anı hayal et bende yaşıyorum normal bence hormonlar tarafından yönetiliyoruz
Evet,okuyorum hep,guzel hayaller kurmaya çalışıyorum.Sinirlerime hakim olamıyorum.Bir kizimin yaninda rahatim Allaha Şükür okuldan gelsin diye dört gözle bekliyorum.

Oyle kolay anlatmissin ki dogurasim geldi vallah:halay: adet sancisi nedir ki gulum falan oldum ki oncesindede cok agrili geciyordu adet zamanim :KK70:insallah dedigin kdr kolaydir agrisiz acisiz firt diye dogururuz :KK28:
Korku ve strese kapılmazsan gerçekten çok zor değil. Tabii ki biraz ağrı oluyor. Vücut kendi ağrı kesicisini de bir yandan salgılıyor öyle çok zorlayıcı yıpratıcı sancılar değil. NEFES almak çok rahatlatıyor. BILEmiyorum benim öyle oldu. İnşallah hepinizin çok çok kolay olur.

Back