Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaz hep vardı zaten ama o gün sanki gazım çok fazlaymış da çıkaramıyormuşum gibiydi sürekli bir basınç, doluluk vardı kasıklarımda. Adet olmadan birkaç dakika öncesi gibi bir sancıydı.Narcoleptic insomniac sendede bi kac oncesinde gaz artmismiydi ?
Aşağı iniyordur. Ay yaklaşmış gibikizlarrr safaak 10 bekloyoruz bakalim.sbh 8 de adet.sanciwi ile uyandim 8.45 de geri uyumusum agri hafiflemis 9 da oglum uyandirdi geri
geri st 10.5 da basladi ve halen bu at kdr kasiklarim belim kuyruk sokumum ve suan bobrekleeim agriyor st lerdir giderek artan agrilar var hayirlisi halsiz birakiyor keske.agri varken cikip yurusem disarda ama
![]()
ben bişey almadım, ilk kızımda da almamıştım senin gibi battaniyeyle getiririm diye düşünüyordumKIZLAR BEBEĞİ TAŞIMAK İÇİN NE ALDINIZ PORTBEBE Mİ YOKSA OTO KOLTUĞU GİBİ ANA KUCAĞIMI PUSET DE DİYOLAR GALİBA ONA BEN BİRSEY ALMADIM YA BATTANİYEYE SARIP ARABAMIZLA GELSEK EVİMİZE OLMAZ MI
Görmemişim doğum yapmışsın. Gözün aydın. ALlah sağlıkla, huzurla büyütmek nasip etsin. Hayırlı olsun...Gaz hep vardı zaten ama o gün sanki gazım çok fazlaymış da çıkaramıyormuşum gibiydi sürekli bir basınç, doluluk vardı kasıklarımda. Adet olmadan birkaç dakika öncesi gibi bir sancıydı.
BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM İŞTE BI ARKADAŞIM AŞIYA FELAN GİDERKEN LAZIM OLUR DİYO KENDİ PORTBEBE ALMIŞTI KULLANDIM BEN KIŞ OLUNCA TABİ SICAK TUTAR DEDİben bişey almadım, ilk kızımda da almamıştım senin gibi battaniyeyle getiririm diye düşünüyordum
kayınvalidem hastaneden çıkarken gelmişti (evet çıktığım gün geldi) o almış ana kucağı, ona koyup çıkardık hastaneden
bu kez de onu götürürüm galiba
ama olmazsa olmaz değil yani, sıcacık sar çıkar, başka ihtiyaçları alırsın o paraya :)
Yok cnm kendiliginden iri bebisim1 numarada olur 2 ile 5 kg aralığı zaten.ama çok alma bence stok yapma :)
Kan sulandırıcı falan mı kullaniyorsun.masallah kilosu güzel. Sağlıkla kavusursun umarim
KIZLAR BEBEĞİ TAŞIMAK İÇİN NE ALDINIZ PORTBEBE Mİ YOKSA OTO KOLTUĞU GİBİ ANA KUCAĞIMI PUSET DE DİYOLAR GALİBA ONA BEN BİRSEY ALMADIM YA BATTANİYEYE SARIP ARABAMIZLA GELSEK EVİMİZE OLMAZ MI
Canm.nette var onceki vaakaalar doguranda var ama hic acilma olmayip saatler sonra sezeryana donmek zorunda kalanda var. Dur bakalim sakin ol. Daha gunun var hemde 1 hafta fazladan bekliolar gelck sancin insKizlar yardim edinn
Eger hic acilma sanci vs yoksa suni sanci öneriyor musunuz. Yoksa direkt sezeryan mi?
araba yoksa doğru aslında, bizim de yok ama bebek küçükken annemler olacak biraz da ona güveniyorumBENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM İŞTE BI ARKADAŞIM AŞIYA FELAN GİDERKEN LAZIM OLUR DİYO KENDİ PORTBEBE ALMIŞTI KULLANDIM BEN KIŞ OLUNCA TABİ SICAK TUTAR DEDİ
Canm.nette var onceki vaakaalar doguranda var ama hic acilma olmayip saatler sonra sezeryana donmek zorunda kalanda var. Dur bakalim sakin ol. Daha gunun var hemde 1 hafta fazladan bekliolar gelck sancin ins
Onu da ayni sekilde kaynattikEmzigi peki? ?
Hayirlisi cnm.hic belli olmuyo hic bse yokken geliverio merak etme 3 gunun var 2 gunde ole 5 gelck insallahInsallah kendi sancim gelir canım. Az gunum kaldi ya. 1 hafta fazladan beklemicek doktorum 1 2 gun beklicez. Ondan sonrasi icin karari bana birakti. Ya suni ya sezeryan. Ama ikisini de istemiyorum.![]()
???Kızlar 36+3 deyim agdaya ne zaman gitsem acaba ?? Sezeryan olucak en gec 39 da alırız dedi doktor bebegim 2 hafta onden gidio iri biraz
şimdi şu soruyu sormak için girmiştim ben de canımKizlar yardim edinn
Eger hic acilma sanci vs yoksa suni sanci öneriyor musunuz. Yoksa direkt sezeryan mi?