• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

KIZLAR BEBEĞİ TAŞIMAK İÇİN NE ALDINIZ PORTBEBE Mİ YOKSA OTO KOLTUĞU GİBİ ANA KUCAĞIMI PUSET DE DİYOLAR GALİBA ONA BEN BİRSEY ALMADIM YA BATTANİYEYE SARIP ARABAMIZLA GELSEK EVİMİZE OLMAZ MI

Kizlar ben bugun bi acayipim. Dun geceden beri ara ara gelip giden belimden baslayip kasiklarima ve bacaklarima vuran adet agrim var. Ama agri duzensiz gelip gidiyor. Gittiginde bile hafif bi agri kaliyor belimde ama dayaniliyor. Birde 2 gundur gecmeyen cati agrim var, afedersiniz bubsabah wcye girdigimde vajinam baya gevsek geldi elime, lutfen acik yazdigim icin yanlis anlamayin. Ama ne nisan ne su hicbisey yok

:anneadayı:kizlarrr safaak 10 bekloyoruz bakalim.sbh 8 de adet.sanciwi ile uyandim 8.45 de geri uyumusum agri hafiflemis 9 da oglum uyandirdi geri:KK47: geri st 10.5 da basladi ve halen bu at kdr kasiklarim belim kuyruk sokumum ve suan bobrekleeim agriyor st lerdir giderek artan agrilar var hayirlisi halsiz birakiyor keske.agri varken cikip yurusem disarda ama o_O
Aşağı iniyordur. Ay yaklaşmış gibi :KK9:yoga pozisyonunda oturup burundan göbeği şişiren derin nefes alıp ağızdan vermek ve banyo çok çok rahatlatıyor.

KIZLAR BEBEĞİ TAŞIMAK İÇİN NE ALDINIZ PORTBEBE Mİ YOKSA OTO KOLTUĞU GİBİ ANA KUCAĞIMI PUSET DE DİYOLAR GALİBA ONA BEN BİRSEY ALMADIM YA BATTANİYEYE SARIP ARABAMIZLA GELSEK EVİMİZE OLMAZ MI
ben bişey almadım, ilk kızımda da almamıştım senin gibi battaniyeyle getiririm diye düşünüyordum
kayınvalidem hastaneden çıkarken gelmişti (evet çıktığım gün geldi) o almış ana kucağı, ona koyup çıkardık hastaneden
bu kez de onu götürürüm galiba
ama olmazsa olmaz değil yani, sıcacık sar çıkar, başka ihtiyaçları alırsın o paraya :)

Gaz hep vardı zaten ama o gün sanki gazım çok fazlaymış da çıkaramıyormuşum gibiydi sürekli bir basınç, doluluk vardı kasıklarımda. Adet olmadan birkaç dakika öncesi gibi bir sancıydı.
Görmemişim doğum yapmışsın. Gözün aydın. ALlah sağlıkla, huzurla büyütmek nasip etsin. Hayırlı olsun...

ben bişey almadım, ilk kızımda da almamıştım senin gibi battaniyeyle getiririm diye düşünüyordum
kayınvalidem hastaneden çıkarken gelmişti (evet çıktığım gün geldi) o almış ana kucağı, ona koyup çıkardık hastaneden
bu kez de onu götürürüm galiba
ama olmazsa olmaz değil yani, sıcacık sar çıkar, başka ihtiyaçları alırsın o paraya :)
BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM İŞTE BI ARKADAŞIM AŞIYA FELAN GİDERKEN LAZIM OLUR DİYO KENDİ PORTBEBE ALMIŞTI KULLANDIM BEN KIŞ OLUNCA TABİ SICAK TUTAR DEDİ

Ben oto koltugu olarakda kullanilan puset aldim ama buyuklerden almadim. 1 yasina kadar kullanilabilen oto koltugu aldim.puset gibi, battaniyeye sarar onla eve getiririz arabaya koyup diye dusundum

Moon90 Moon90 ben kızımda Bebek arabasını vE pusetini siyah almıştım ilerde oğlum da olursa kullanır diye. O puseti kullanıcam arabaya da bağlanıyor oldukça güvenli

Kizlar yardim edinn
Eger hic acilma sanci vs yoksa suni sanci öneriyor musunuz. Yoksa direkt sezeryan mi?
Canm.nette var onceki vaakaalar doguranda var ama hic acilma olmayip saatler sonra sezeryana donmek zorunda kalanda var. Dur bakalim sakin ol. Daha gunun var hemde 1 hafta fazladan bekliolar gelck sancin ins

BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM İŞTE BI ARKADAŞIM AŞIYA FELAN GİDERKEN LAZIM OLUR DİYO KENDİ PORTBEBE ALMIŞTI KULLANDIM BEN KIŞ OLUNCA TABİ SICAK TUTAR DEDİ
araba yoksa doğru aslında, bizim de yok ama bebek küçükken annemler olacak biraz da ona güveniyorum

Canm.nette var onceki vaakaalar doguranda var ama hic acilma olmayip saatler sonra sezeryana donmek zorunda kalanda var. Dur bakalim sakin ol. Daha gunun var hemde 1 hafta fazladan bekliolar gelck sancin ins

Insallah kendi sancim gelir canım. Az gunum kaldi ya. 1 hafta fazladan beklemicek doktorum 1 2 gun beklicez. Ondan sonrasi icin karari bana birakti. Ya suni ya sezeryan. Ama ikisini de istemiyorum. :KK43:

Insallah kendi sancim gelir canım. Az gunum kaldi ya. 1 hafta fazladan beklemicek doktorum 1 2 gun beklicez. Ondan sonrasi icin karari bana birakti. Ya suni ya sezeryan. Ama ikisini de istemiyorum. :KK43:
Hayirlisi cnm.hic belli olmuyo hic bse yokken geliverio merak etme 3 gunun var 2 gunde ole 5 gelck insallah

Back