- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Yok canim takilirken zor olmadi sinek isirigi gibi oluyor cok cabuk takiyor zaten doktor.Zaten 4 cmden once yapmiyorlar diye biliyorum. Peki epidural takilirken zor oldumu? Ve dogum ani zor oluyor ikinamiyorsun diyorlar oylemi? Birde bel agrisi yaptimi canim?
Alfim epidural. Suni sanciyi verdiklerinde 2 cm aciklik vardi 4 cm olana kadar epidural takmadilar. 4 cm.den sonra takildi ve cok rahatladimEpidural olmadimi suni sanci cok zor.sonucta kendi dogal agrin olsa o kadar zor olmaz suni adi ustunde.suni sanci alacaklara tavsiyem epidural kesin alin
Moralim çok bozuk
acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki
Son haftalarda bebegin basi kanala yerlestigi icin olcumler zaten yalnis cikiyor bunu drun kendiside bilmesi gerekiyor.sen canini sikma.kendi drun nerdeMoralim çok bozuk
acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki
ben de kaldımBakiyorumda yazanlar hepsi ayin 15 13 16 si dogum olanlar. Biz kaldikk galibaa.
Imdaaaattttt
Sende mi yarın olacaksın ne hissediyorsun ben çok tuhafım hem halim yok hem yapacaklarım var çok stres olmaya başladım.bide kaşınıyorum ayy nasıl sabah edicezKızlar yarın kısmetse sezaryan genel olacak diye düşünüyordum. Ama aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Spial yapan anneler tavsiye ediyormusunuz.
Hiç sıkma canını boşuna moralini bozmuş sonuçta kendi doktorun bakıyo önemli görse söylerdiMoralim çok bozuk
taçlı olan daha güzel bence canımEki Görüntüle 1921208 Eki Görüntüle 1921207 Kızlar Doğum sonrası hediye etmek için 1 de ki mi 2 deki mi lavanta kesesi sizce. İkisinin fiyatı da aynı. Aslında ikisini de çok beğendim ama karar veremedim. İlkinde taç şeklinde pleksi var oraya isim yazılıyor diğerinde de şu minnoş ayıcık var hadi bi fikir verin ya
Senin erkek mi cnmben de kaldım
Ikiside çok tatlı ben sanki 2. Daha çok begendım gibiEki Görüntüle 1921208 Eki Görüntüle 1921207 Kızlar Doğum sonrası hediye etmek için 1 de ki mi 2 deki mi lavanta kesesi sizce. İkisinin fiyatı da aynı. Aslında ikisini de çok beğendim ama karar veremedim. İlkinde taç şeklinde pleksi var oraya isim yazılıyor diğerinde de şu minnoş ayıcık var hadi bi fikir verin ya
Bende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucakSende mi yarın olacaksın ne hissediyorsun ben çok tuhafım hem halim yok hem yapacaklarım var çok stres olmaya başladım.bide kaşınıyorum ayy nasıl sabah edicez
Bende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucakSende mi yarın olacaksın ne hissediyorsun ben çok tuhafım hem halim yok hem yapacaklarım var çok stres olmaya başladım.bide kaşınıyorum ayy nasıl sabah edicez
Ben sma gold kullanmayı düşünüyorum ikinci tercihim aptamil sonrasında hippArkadaşlar sabah yazmıştım bebeğime mama verdiler diye.Günde 4 kez ver dediler.Bebeğim çok güzel emiyor ama işte süt doyurmuyor.Kan uyuşmazlığı da olduğu için sarılık riski diğer bebeklerden fazlaymis.
Velhasıl bana mama önerisi lazım.Hastanede aptamil vermişler ama daha iyisini kullanıp karşılaştırıp bilen varsa tavsiye istiyorum.
Bende genel istiyorum peki Dr neden spinali öneriyorBende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucak
Bu kremlere kaçıncı haftada başlamak gerek eger göğüs uçları uyarılırsa erken doğuma neden oluyırmuşHamiş arkadaşlar size sesleniyorum!!!! Doğumdan önce mutlaka göğüslerinize nemlendirici krem yağ ne bulursanız sürün. Özellikle e vitamini içeren kremler. Ben yandım siz yanmayın. göğüs uçlarım parçalandı kanadı.Ağlayarak emziriyorum kuzumu. Şimdi kantaron yağı kullanıyorum. Geç olmadan onleminizi alın. Ayrıca ilk günler sutunuz gelmeyebiliyorsakin pompayla gelsin diye zorlamayin o daha kötü ediyor.Keşke beni de bilgilendiren olaydı.
Canım sen kendi Dr una güven üzme lütfen kendini bebekte hisseder bazı Drlar karşıdakinin psikolojisini düşünmeden pat diye sötlüyorlar kendi Dr una danışMoralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?