• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Zaten 4 cmden once yapmiyorlar diye biliyorum. Peki epidural takilirken zor oldumu? Ve dogum ani zor oluyor ikinamiyorsun diyorlar oylemi? Birde bel agrisi yaptimi canim?
Yok canim takilirken zor olmadi sinek isirigi gibi oluyor cok cabuk takiyor zaten doktor.
Bel agrisi vardi dun aksam ama simdi iyi cok sukur dusumu flan aldim agrisi gectti.
Hayir canim alakasi yok.
Zaten ben 10 cm aciklikta 4 defa ikindim geldim :D 3 defa ikindim ebe dedi dur nefes alip ver biraz dedi aa bi hissetim benim oglan cikmaya calisiyor ebe bakti dedi evet burda kafasi 1 defa daha ikindim cikti geldi sipa ;) :D

Moralim çok bozuk :(

acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki :(

Epidural olmadimi suni sanci cok zor.sonucta kendi dogal agrin olsa o kadar zor olmaz suni adi ustunde.suni sanci alacaklara tavsiyem epidural kesin alin
Alfim epidural. Suni sanciyi verdiklerinde 2 cm aciklik vardi 4 cm olana kadar epidural takmadilar. 4 cm.den sonra takildi ve cok rahatladim ;)

Moralim çok bozuk :KK43:

acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki :KK43:

Cnm doktoruna guveniyomussun ne guzel hic dert etme. Bosuna kendini de bebegini de üzme. acildeki doktor bakalim ne kadar güvenilir. Olcumleri ne kadar dogru. Hamileligimin basinda acildeki salak bi doktorun soyledikleri yüzünden o kadar cok agladim üzüldüm ki. Suan elimde olsa o doktoru dovebilirim yani. Sen de kendini uzme bos yere. Aklina takiliyosa kendi doktoruna söyle bu doktorun dediklerini

acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki :KK43:
Son haftalarda bebegin basi kanala yerlestigi icin olcumler zaten yalnis cikiyor bunu drun kendiside bilmesi gerekiyor.sen canini sikma.kendi drun nerde

Kızlar yarın kısmetse sezaryan genel olacak diye düşünüyordum. Ama aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Fikirlerinize ihtiyacım var. Spial yapan anneler tavsiye ediyormusunuz.
Sende mi yarın olacaksın ne hissediyorsun ben çok tuhafım hem halim yok hem yapacaklarım var çok stres olmaya başladım.bide kaşınıyorum ayy nasıl sabah edicez

Moralim çok bozuk :(

acilde bakan kadın Doğumcu nst istedi, bir sıkıntı yok, kasılma da çıkmadı. ultrasonda yaptı, nerede takip ediliyorsunuz dedi, bende doktorumun adını söyledim. 2 hafta gelişim geriliği var haberiniz var mı? Dedi. Bende "öyle bir şey söylemedi doktorumuz, en son geçen çarşamba gittiğimizde her şey yolundaydı, çok büyük olmaz maksimum 3300-3400 gr olur rahat Doğum yaparsın demişlerdi" dedim. 38 haftalık gebeyim diyorsun ama 35-36 hafta gibi görünüyor gelişimi dedi. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç yazdı. Eve geldiğimden beri ağlıyorum, doktoruma güveniyorum böyle bir şey olsa bana söylerdi ama yine de çok etkilendim. Zaten kalmış şurda 10 gün, ne diye moralimi bozdu ki :(
Hiç sıkma canını boşuna moralini bozmuş sonuçta kendi doktorun bakıyo önemli görse söylerdi

Sende mi yarın olacaksın ne hissediyorsun ben çok tuhafım hem halim yok hem yapacaklarım var çok stres olmaya başladım.bide kaşınıyorum ayy nasıl sabah edicez
Bende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucak

Bende cok tuhafım canım. Napıcaz nasıl yapıcaz aklım almıyor. Bide ben genel olur diyodum.aneztezi doktoru spinali tavsiye ediyor. Iyice kararsız kaldım, senin nasıl olucak

Arkadaşlar sabah yazmıştım bebeğime mama verdiler diye.Günde 4 kez ver dediler.Bebeğim çok güzel emiyor ama işte süt doyurmuyor.Kan uyuşmazlığı da olduğu için sarılık riski diğer bebeklerden fazlaymis.

Velhasıl bana mama önerisi lazım.Hastanede aptamil vermişler ama daha iyisini kullanıp karşılaştırıp bilen varsa tavsiye istiyorum.
Ben sma gold kullanmayı düşünüyorum ikinci tercihim aptamil sonrasında hipp

Hamiş arkadaşlar size sesleniyorum!!!! Doğumdan önce mutlaka göğüslerinize nemlendirici krem yağ ne bulursanız sürün. Özellikle e vitamini içeren kremler. Ben yandım siz yanmayın. göğüs uçlarım parçalandı kanadı.Ağlayarak emziriyorum kuzumu. Şimdi kantaron yağı kullanıyorum. Geç olmadan onleminizi alın. Ayrıca ilk günler sutunuz gelmeyebiliyorsakin pompayla gelsin diye zorlamayin o daha kötü ediyor.Keşke beni de bilgilendiren olaydı.
Bu kremlere kaçıncı haftada başlamak gerek eger göğüs uçları uyarılırsa erken doğuma neden oluyırmuş
Bide kızlar aklınızda bulunsun yakın zamanda ıkı arkadasım doğum yaptı bebekler doğunca uykuya çok düşkün olurlarsa sarılık ihtimali artarmış emmesi için kıyın uyandırın sarılık olmasından iyidir yenidogan ghemşiresi ya tamamen soyun bebek çıplak olunca uyanırmış Yada hafifçe topuğunu sıkın demişti

Canım sen kendi Dr una güven üzme lütfen kendini bebekte hisseder bazı Drlar karşıdakinin psikolojisini düşünmeden pat diye sötlüyorlar kendi Dr una danış

Back