• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Cnm doktoruna guveniyomussun ne guzel hic dert etme. Bosuna kendini de bebegini de üzme. acildeki doktor bakalim ne kadar güvenilir. Olcumleri ne kadar dogru. Hamileligimin basinda acildeki salak bi doktorun soyledikleri yüzünden o kadar cok agladim üzüldüm ki. Suan elimde olsa o doktoru dovebilirim yani. Sen de kendini uzme bos yere. Aklina takiliyosa kendi doktoruna söyle bu doktorun dediklerini

Son haftalarda bebegin basi kanala yerlestigi icin olcumler zaten yalnis cikiyor bunu drun kendiside bilmesi gerekiyor.sen canini sikma.kendi drun nerde

Hiç sıkma canını boşuna moralini bozmuş sonuçta kendi doktorun bakıyo önemli görse söylerdi

catuke catuke kendi doktoruna gitmeden için rahat etmeyecek :KK43:
Sen bakma o doktora ya içini ferah tut. Allah in izniyle hiçbirsey yoktur

Canım sen kendi Dr una güven üzme lütfen kendini bebekte hisseder bazı Drlar karşıdakinin psikolojisini düşünmeden pat diye sötlüyorlar kendi Dr una danış
AzRASILAM AzRASILAM

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi başka bir doktor arkadaşla konuştuk o içimi rahatlattı. Kendi doktorumu aramaya çekindim, güvenmediğimi düşünür böyle sorarsam diye. Konuştuğum arkadaşım da Kendi doktoruma güvenmemi gelişim geriliği demek için en az iki ölçüm yapmak gerektiğini filan anlattı. Yapısal olarak küçük bir Bebek de olabilir dedi ki bence öyle, çünkü bende ufak tefek bir kadınım zaten. Ama bugün yaşadığım üzüntü bana yetti :( insan yavrusuna bir zarar olma ihtimalinde bile ne biçim üzülüyor ya, Allah herkesin yavrusuna sağlık versin

Artık Doğuma kadar hiç bir şeyi kafama takmamaya karar verdim, insan ne kadar hassas oluyor bu dönemde

Kizlar ayin 13 de kontrolum var sezeryan gunum belli olacak drum gunu birakirsa ne zamani secsem karar veremedim.31-01 tatil 2 si gecmi olur.bir an once kucagima almak icinde sabirsizlaniyorum.oglum 30 ekim dogumlu buda 30 aralik mi olsa.siz olsaniz ne yapardiniz
Durabilirsen 2017 de olsun bence iki gun için yıl problemi olmasın gene sen bilirsin tabi

Kasilman yoksa sanci degildir son ay sirt bel agrisi olmasi normal kasilmayla beraber gelip gitmesi lazim
2 gundur bole yakinmi artik dogum en azindan bu hafta ici olur mu acaba :o :( sancilarm artti 2 3 gundur onla beraber akintida artti. Ve 2 gundur 30 dkka max sanci gelio. :

E benimki kasilmayla gelioda noluyo 30 dan 20 ye dusuyo 10 a dusuyo kalio.
Canim benim ne yap biliyonmu.hastaneye git 10 dkda bir sancim var de nstye baglasinlar hem sancilarini olcturmus olursun hem sanci birazda olsa cikarsa alttan acikligin varmi diye bakarlar varsada yatisini yapar dogurttururlar sancida aciklikta yoksa eve gelirsin icin rahat bir sekilde beklersin

Durabilirsen 2017 de olsun bence iki gun için yıl problemi olmasın gene sen bilirsin tabi
Cok kararsiz kaldim.13 aylik oglum var sezeryan gunumde kaynanam gelecek oglana bakmaya oncesinde gelmez esim 5 gun izin ayarlayacak ve yerine elaman ayarlayacak.2 sinden once sancilarim gelirse acil sezeryana gitmem lazim kaynanam gelene kadar ben hastaneden cikmis olurum esim yerine adam bulamaz.bakalim drum ne diyecek merak ediyom bu konu hakkinda konusmadik hic

Canim benim ne yap biliyonmu.hastaneye git 10 dkda bir sancim var de nstye baglasinlar hem sancilarini olcturmus olursun hem sanci birazda olsa cikarsa alttan acikligin varmi diye bakarlar varsada yatisini yapar dogurttururlar sancida aciklikta yoksa eve gelirsin icin rahat bir sekilde beklersin
2 cm acikligim var zaten canim. Ama sancim bi turlu nst ye denk gelip cikmiyo. Orda bi tane bile ciksa alirmi yatisa acaba diorum. Suni mi verir ?

AzRASILAM AzRASILAM

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, şimdi başka bir doktor arkadaşla konuştuk o içimi rahatlattı. Kendi doktorumu aramaya çekindim, güvenmediğimi düşünür böyle sorarsam diye. Konuştuğum arkadaşım da Kendi doktoruma güvenmemi gelişim geriliği demek için en az iki ölçüm yapmak gerektiğini filan anlattı. Yapısal olarak küçük bir Bebek de olabilir dedi ki bence öyle, çünkü bende ufak tefek bir kadınım zaten. Ama bugün yaşadığım üzüntü bana yetti :KK43: insan yavrusuna bir zarar olma ihtimalinde bile ne biçim üzülüyor ya, Allah herkesin yavrusuna sağlık versin

Artık Doğuma kadar hiç bir şeyi kafama takmamaya karar verdim, insan ne kadar hassas oluyor bu dönemde
Aynen canim zaten dogumuna az kalmis

Cok olmus.Eger 1 saat 2 saat ara vermiyorsa git
Yarin gtcem zaten canm.kontrole bakalim akibetimizi ogrenelim nolmus. . Ins kanala yerlesmis der. Artik skildim.benm acele etmemdeki sebep bulantilarm var 9 aydir gevmek bilmeyen o yuzden zorlaniorum artk.

Hımm
Cok kararsiz kaldim.13 aylik oglum var sezeryan gunumde kaynanam gelecek oglana bakmaya oncesinde gelmez esim 5 gun izin ayarlayacak ve yerine elaman ayarlayacak.2 sinden once sancilarim gelirse acil sezeryana gitmem lazim kaynanam gelene kadar ben hastaneden cikmis olurum esim yerine adam bulamaz.bakalim drum ne diyecek merak ediyom bu konu hakkinda konusmadik hic
Karışık işlermiş o zaman rabbim yardımcın olsun:))

Yarin gtcem zaten canm.kontrole bakalim akibetimizi ogrenelim nolmus. . Ins kanala yerlesmis der. Artik skildim.benm acele etmemdeki sebep bulantilarm var 9 aydir gevmek bilmeyen o yuzden zorlaniorum artk.
Oooo yarinsa iyi bugun gitmene gerek yok.benimde mide yanmalarim cok oluyor dogursamda rahatlasam diyorum ama tabi bulanti durumu cok daha kotu.iki hamileligimdede ilk aylari yasadim nasil oldugunu biliyorum

Back