2016 Aralık Anneleri

Aynen o gün yazdım ya
çok erken yatıyorum gece sanki biri beni dövmüş haberim yok yad tır altında kalmışım haberim yok gibi uyanıyorum :KK70:

:KK66: sorum bakım ama doktorların yaklaşımları farklıdır
Evet canım ya şimdi uyandım yazdıktan sonra bir kustum açıldım kahvaltı yaptım zoraaki uyumuşum şimdi kalktım
Rabbim çalışanların yardımcısı olsun

kilo alan benden başka birileri var mı acaba merak ettim.göbüşümüz bile çıktı 2. gebelikte erken beliriyor diyorlar ondan mı acaba yoksa aldığım kilolardanmı 56 dan 59 a yukseldim.

ne demek keseye benzer yapı yahu varsa vardır yoksa yoktur. sen gönlünü ferah tut kendi druna git bence
Bende anlamadım canım ya devlet hast. Boyle sanırım ilgilenmiyorlar insallah bebegim iyidir kadın beni cok korkuttu kendi drmla pazartesi randevum var yarın mı gitsem yoksao_O

kilo alan benden başka birileri var mı acaba merak ettim.göbüşümüz bile çıktı 2. gebelikte erken beliriyor diyorlar ondan mı acaba yoksa aldığım kilolardanmı 56 dan 59 a yukseldim.
Yok canım daha çok yeniyiz salmayalim o kadar 3 kilo sanki çok fazla sonunda ne olacak dikkatli beslenmeye çalışalım
Ben ilk 3 ay maksimum 1 kilo alırım diye planlıyorum su an ayniyim ilk kilomla

Kızlar 5. haftamdayım bel ağrım çok fazla normal mi sizinde bel ağrınız var mı bacağıma doğru bir ağrı var ..keseyi dün gördük bide su gibi akıntım var yar5dım edin side ne gibi şeyler oluyor her şey yolundamı acaba

Kızlar 5. haftamdayım bel ağrım çok fazla normal mi sizinde bel ağrınız var mı bacağıma doğru bir ağrı var ..keseyi dün gördük bide su gibi akıntım var yar5dım edin side ne gibi şeyler oluyor her şey yolundamı acaba
Normal Canım korkma bel ağrısı ve çok fazla akıntı oluyor herşey yolunda endişelenmeye hayırlı olsun bu arada

Normal Canım korkma bel ağrısı ve çok fazla akıntı oluyor herşey yolunda endişelenmeye hayırlı olsun bu arada
ay çok saol ne biliim bi tane düşük yaşadım ben onun için diken üstünde oturuyorum çok korkuyorum biraz ağrım olunca hemen yatacak yer arıyorum bide çalışınca zor oluyor..sen kaçıncı haftandasın neler hissediyosun

ay çok saol ne biliim bi tane düşük yaşadım ben onun için diken üstünde oturuyorum çok korkuyorum biraz ağrım olunca hemen yatacak yer arıyorum bide çalışınca zor oluyor..sen kaçıncı haftandasın neler hissediyosun
7+3 deyim Canım korkma stres daha kötü etkiler bende 3 sene sonra mucizeme kavustum insan telaşlı oluyor pragestan kullanıyor musun

Benimkide yuksek oldugu icin ilac kullaniorum 4.68 etkiliyo mu blmiorum :KK43: ama 1 haftada hayattan bezdirdi devam etmese iyi olur :KK43:
Benim TSH 6 çıktı sonuçları 16 mayısta kontrol o zaman gostericem bulantilar mi benimde öyle ölücem sanki bulantidan

7+3 deyim Canım korkma stres daha kötü etkiler bende 3 sene sonra mucizeme kavustum insan telaşlı oluyor pragestan kullanıyor musun
hayır vermedi doktorum gerek yok dedi.. gittiğimde bidaha sorarım belki kanama olursa kullanmamı söyledi şuan gerek yok dedi sadece folik asit kullanıyorum şuanda bide kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum

hayır vermedi doktorum gerek yok dedi.. gittiğimde bidaha sorarım belki kanama olursa kullanmamı söyledi şuan gerek yok dedi sadece folik asit kullanıyorum şuanda bide kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorum
O iğneler çok işe yarıyor Canım ama dusuklerde içini ferah tut sen

X