- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
O bel ve bacagn birlestigi yere bnm son 1 haftadir gece oluyo acma germe yapiorum biraz anca rahatlayablio.Benim.ilkimde bacagima kramp giriyordu.bel ile bacak birleştiği yere 5 sn surmuo duruyordu ama kramp girdiği zaman kaskatı kesiliyordum sonrasında az hisey açılma var dendi
Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Gözünaydın geçmis olsun canm Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsinKizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Bu agrilarin doguma hazirlik agrilarin sabret canim benimIns kesilmez grcektn skildim. Suni isticem o derece yani.
Gözün aydın. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin...Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİNKiz sana tavsiyem esinle iliskiye gir .ben oyle yaptim. Esin bosaldiktan sonra sende kalkma hatta dusunu sabah al. benim 2.ci hsmileligim ve ikinci dogumum 2.sinide iliskiye girerek baslattim darisi sana insallah be hepinize
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun uzun ömürleri olsun yavrunun inşallah.Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Ovv sen daha bir sıkıntılı geçirmişsin. Ben 3 kere şeker yüklemesi yaptırmaya çalıştım her seferinde kustum doktorum bünyemi zorlamamam yönünde uyarmıştı yoksa baya bir hırs yapmıştımInsalllaaahhhhhhhh odama gectigimde ilk bakcagm sey o olck bu bogazimdaki baski ogurme hissi gtmismi .. cok zor ya. Bnde sekeri sirf o yuzden yaptiramadim. Zaten kusuyorum bide oralarda ac karninaydi tok karninaydi derken sefil olurum hic eziyet edemem kendime demistim. Ben bide ameliyat oldum hamileyken 6. Ayimda ameliyat sirasindaki ilaclari hep ac karna yuttumzordu baya
Allah analı babalı büyütsün canımm gözünüz aydın bol bol sütün olsun inşallahKizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın :) ayrıntıları merakla bekliyoruz. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım, ömürlü olsun yavrunKizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallahcok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Gözün aydın canım, çok dakik ve planlı bir bebiş olcak galiba maşallahKizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Hadi Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımmKizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Ayyy canm demistim sana dogurcan die gpzunn aydinnnKizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Cok sewindimm insallah insallahhh... sancilarim artti benimde...Ovv sen daha bir sıkıntılı geçirmişsin. Ben 3 kere şeker yüklemesi yaptırmaya çalıştım her seferinde kustum doktorum bünyemi zorlamamam yönünde uyarmıştı yoksa baya bir hırs yapmıştım
Hiç merak etme ben ameliyathaneden çıkar çıkmaz suya yüklendim hatta düşüncesi bile midemi bulandıran şeyleri yedim sanki hiç o iğrentileri yaşamamış gibiydim.Unutuluyor derlerdi de asla unutmam diyordum şimdi hiç aklıma gelmiyor o günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?