2016 Aralık Anneleri

Benim.ilkimde bacagima kramp giriyordu.bel ile bacak birleştiği yere 5 sn surmuo duruyordu ama kramp girdiği zaman kaskatı kesiliyordum sonrasında az hisey açılma var dendi
O bel ve bacagn birlestigi yere bnm son 1 haftadir gece oluyo acma germe yapiorum biraz anca rahatlayablio.

Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallah cok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam

Gozun aydin. Rabbim sagik ve bol bol sut versin size.

Kizlar Rabbime cok sukur ben dogurdum minik yavrumu ohlusumu kucagima aldim.bugun saat 19h21 gece oglumu kucagima verdiler. Darisi sizlere insallah cok guzel bi duygu hersey gonlunuzce olsun musait bir zamanda herseyi detayli bi sekilde yazacam
Gözünaydın geçmis olsun canm Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

Gözün aydın. Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin...

Kiz sana tavsiyem esinle iliskiye gir . ben oyle yaptim. Esin bosaldiktan sonra sende kalkma hatta dusunu sabah al. benim 2.ci hsmileligim ve ikinci dogumum 2.sinide iliskiye girerek baslattim darisi sana insallah be hepinize
GÖZÜN AYDIN CANIM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI ÖMÜRLER VERSİN
ÖZEL OLACAK AMA
CANIM HANGİ POZİSYON DA DENEDIN ZOR OLUYOR BENİM BİDE VAZELIN KULLANMAK ZORUNDA KALIYORUM BI ZARARI OLUR MU BİLMEM.

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun uzun ömürleri olsun yavrunun inşallah.

jtaime020626 gpzun aydin bebisimm hadi kurtuldun valla.. iki gun ara vermistim bugun tekrsrladim dedigini . Dedigin gunden beri yapiorum zaten gun asiri bazen ust uste . Insallah baslar bakalim hayirlisi .. zaten sonrasinda baya bi sanci baslangici oluyo.

Canim gozun aydin allah bagislasin.
Cok sevindim bu 2 guzel habere

Ovv sen daha bir sıkıntılı geçirmişsin. Ben 3 kere şeker yüklemesi yaptırmaya çalıştım her seferinde kustum doktorum bünyemi zorlamamam yönünde uyarmıştı yoksa baya bir hırs yapmıştım
Hiç merak etme ben ameliyathaneden çıkar çıkmaz suya yüklendim hatta düşüncesi bile midemi bulandıran şeyleri yedim sanki hiç o iğrentileri yaşamamış gibiydim. Unutuluyor derlerdi de asla unutmam diyordum şimdi hiç aklıma gelmiyor o günler.

Allah analı babalı büyütsün canımm gözünüz aydın bol bol sütün olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım gözün aydın :) ayrıntıları merakla bekliyoruz. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım, ömürlü olsun yavrun
Kizlar kizim dogdu bugun. Normal dogum epiduralle oldu. Cok sukur kavustum askima, hemde tam beklenen dogum tarihinde geldi. Ayrintilari yazarim size. Simdi bir gunluk hastanedeyiz
Gözün aydın canım, çok dakik ve planlı bir bebiş olcak galiba maşallah Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Cok sewindimm insallah insallahhh... sancilarim artti benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…