2016 Aralık Anneleri

Insalllahhhh :))) bana kalsa ben bi kac gune bekliyorum. Sancilarim 30 dkka 20 dkka arasi gidip gelmeye basladi cunk.

Ayyy inanmiorum bu kdr olurr bnde ayniyim yaa 6. Haftada bi basladi hala zofer kullaniorum ceyrekde olsa iciorum onu
Bugun hep sancilarin boylemiydi yoksa 3_4 saat ara verip tekrarmi basliyor

Bu hafta salı günkü kontrolde benım bebıs kılo almadı çıktı. Birçok arkadaşın hatta benim abimin eşinin de, bebekleri usg kılosundan fazla dogdu. Hatta benım yegen 1 hafta oncekı kontrolde 3300 denmıs, 4000 dogdu. Ben de oyle olur bıze de ıns dıye dua edıyorum. Olmazsa da napalım sağlıklı olsunlar, küçük olsunlar, sütümüz yarar inş.
Aynısını benım esım de dokundurdu ufaktan kontrol sonrası, yemiyorsun ıcmıyorsun dıkkat etmıyorsun dıye. Yıyorum ıste daha ne yapayım, hayırlısı bu kadarmıs.
Çatı için de, ayıp etmış eşin kusura bakmasın. Biz nelere katlanıyoruz 9 ay boyunca, nasıl bir laf o. Şeytan diyor ki kolaysa kendileri girsinler bu kontrollere de, vücutları müsait değil erkek milletinin. Tovbe yarabbi. Sen takma canım, hayırlısıyla şurda 8-9 gunumuz kaldı. Erkekler Mars tan kadınlar venusten ıste, ne kadar sevsek de, onlar da bizi sevse, anlayamazlar bızı.

Insalllahhhh :))) bana kalsa ben bi kac gune bekliyorum. Sancilarim 30 dkka 20 dkka arasi gidip gelmeye basladi cunk.

Ayyy inanmiorum bu kdr olurr bnde ayniyim yaa 6. Haftada bi basladi hala zofer kullaniorum ceyrekde olsa iciorum onu
Çeyrek beni asla tutmadı hatta 20. Haftaya kadar günde 2 kere içtim zaten bir zoferi bir de osmolak surubu bulan adam benim dualarım sayesinde bir ömür daha yaşar. Lohusalıkta bile kabız olmadım

Çeyrek beni asla tutmadı hatta 20. Haftaya kadar günde 2 kere içtim zaten bir zoferi bir de osmolak surubu bulan adam benim dualarım sayesinde bir ömür daha yaşar. Lohusalıkta bile kabız olmadım
Bnde olydim cnm sabah aksamdi. 5 6 ayimdan sonra yarim yaptim sonra ceyrek yaptim. Bagimli olmayim die. Bi kac kez icmeden denedim o gunum zehir oldu.

Ben de Ankara'dayım canımm ne zaman oluyor kurslar ben de gitmek isterim biraz bilgi veriri misin
Canım haftada 1 gün 3 saat sürüyor hafta içi akşamları eşlerle birlikte katılıyorsun...bizim yarın son ders sonrasında Yen'i bir grup açılabilir...4 hafta toplamda 4 ders..ücreti de 300 TL..

Bnde olydim cnm sabah aksamdi. 5 6 ayimdan sonra yarim yaptim sonra ceyrek yaptim. Bagimli olmayim die. Bi kac kez icmeden denedim o gunum zehir oldu.
Ben de denemiştim ama dediğin gibi mümkün olmadı hatta şeker yüklemesi bile yaptıramadım sürekli kusmaktan. Hepsi geçti artık zofersiz yaşayabiliyorum doğumdan sonra hemen hissedeceksin farkı

Kızlar kasılmalar sancı sayılıyomu yani
Dk vs tutcakmıyız? Çok sık oluyo da son 1 saattir
Cok nadirde olsa bazi kadinlar sancilarini hissetmiyorlar annem gibi bizi agrisiz dogurmus ama diyorki bi sikinti geliyrdu oyle anliyordum doguracagimi diyor.takip et bakalim

Ben de denemiştim ama dediğin gibi mümkün olmadı hatta şeker yüklemesi bile yaptıramadım sürekli kusmaktan. Hepsi geçti artık zofersiz yaşayabiliyorum doğumdan sonra hemen hissedeceksin farkı
Insalllaaahhhhhhhh odama gectigimde ilk bakcagm sey o olck bu bogazimdaki baski ogurme hissi gtmismi .. cok zor ya. Bnde sekeri sirf o yuzden yaptiramadim. Zaten kusuyorum bide oralarda ac karninaydi tok karninaydi derken sefil olurum hic eziyet edemem kendime demistim. Ben bide ameliyat oldum hamileyken 6. Ayimda ameliyat sirasindaki ilaclari hep ac karna yuttum zordu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…