2016 Aralık Anneleri

Oooo kızım temizlikte liseli kızlara taş çıkartır :) kirlileri toplar sepete atar,renklerine ayırır çamaşır makinesine yerleştirir,yıkanınca çıkarır bana verir ben asarım,bulaşık makinesini boşaltır,toz alır,odasını toplamak zaten onun görevi :) yaz gelse benimle balkon Banyo yıkar :)

Ediz Enesin Annesi canim sende durumlar nasil? Bi senle ben kaldik herhalde dogurmayan :) bemde sancida yok sadece asagi baski oluyor arada, dunde anneme gittik aksam.oturmasina esimle, aramiz arabayla yarim.saat 40 dk falan, esim diyo burda dogum olursa deedim ohooo o kadar kolay olsada dogum keske dogursam :)

Işte kız çocuk başka oluyor maşallah senin akıllı bıdığa benımde kızım olucak inşallah benimkide yapar gercı erkek olsa bile yaptırtmak gerekir herkes vakti geldiğinde kendi başının çaresine bakmalı

Eklentiler

• image.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 46
Allah bir avazda kurtarsın inşallah kolay doğumlar nasip etsin

Günaydın kızlar. Doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun allah anali babalı büyütsün inşallah.

Hadi gözün aydın canım, güzel haberlerle dön inşallah, su gibi olsun Doğumun :)

Hiç yaşamadım ama doktorumun tarif ettiği sancıyı yaşamışsın gibi geldi anlattıklarından, bugün gelirse tam dakik bir bebiş olacak demek ki Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtulursun inşallah
Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin :)

Bende daha doğurmadım ama dünden beri ağrısız kasılmalarım çok arttı, hadi bakalım hayırlısı hakkımızda

Kizlar hepinize tessekkur ederim suan hastanedeyim yatisim yapildi
Rahmim iyice yumusamis 2 cm aciklik var suan nst'ye bagliyim azda olsa sancilarim var. Sancilari bekliyoruz anlicaniz biraz daha nst'ye bagli kaldiktan sonra koridorda yurumeye cikacam cunku yattigim yerden acilmam olmaz boyle iste kizlar haber verecem insallah size bi dogurim hayirlisiyla

Canim Allah yardimcin olsun, su gibi kolay dogum yap insallah. Bizlerede dua etmeyi unutma

Ooo maşallah kızına benimkide arada yapar bişeyler ama bazen şunu kadır desem canım istemiyo şimdi degil der))

Evet canim sancilari takipteyim. Allahim o gun bugun galiba... Hem heyecanliyim hemde korkuyorum... Allah yardim etsinn
Kac dkka cann. Ben 30 dkka.
Günaydın kızlar.Dün bebişim geldi çok şükür.37+5 te 2740 gr 49 cm olarak zorunlu sezaryen ile geldi aramıza.Spinal sezaryen oldum.Vakit bulursam detayları sonra yazacağım inşallah.
Gozun aydinn cnmmm kurtuldun hadi sira bizlerde insallahhhh
Ayy insallah ikimizde ayniymisiz meger bnde suya hasretm yaa
Aynen kuzum herkes gozunu dikti doguruyonmu die bana bakio. Ama bnm sancilar kasilmalar epey artti artik ayakktayken bile hisseder oldum. Yarim saatte bi gelio iyce duzene girip dusmesni bekliorum artik dogurmak istiorum

Hadi bakalim.bi avazda dogurursun insallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…