Cok sevndm canim. Masaj nasil oluyor? Canin yandimi cok?
Canim Elif hanim mi yapıcak dogumuAyyy kızlar benim heyecandan karnıma ağrılar giriyor.Sabahın köründe gitcem zaten hastaneye.Güneş bile doğmamış olacak.Yorgunluktan doguramayacam böyle olursa
Popomu havaya kaldirtti biraz doktor ben yatay pozisyondayken, parmakla cervix'e (rahim boyuna) Masaj yapti nazikce. Rahatsiz bir duygu ama acimadi cok.
Evet canım yarın nobetciymis zaten bütün gün hastanede olacak.Canim Elif hanim mi yapıcak dogumu
Güzel şeyler hayal ediyorum da bir arkadaşımın önce suyu geldi sezaryene dönmek zorunda kaldılar doktor 24 saatten fazla içeride kalması enfeksiyon açısından riskli dediği için, rahatça bekleyemediler. Korkum o yüzden. İnşallah normal Doğum olur sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)Kiz alakasi yok. Ben kendim yasadim ilk once suyum geldi sonrada sancilarim. Cok sukur normal dogum yaptim hic bi sıkınti olmadan. Bilinc altina oyle kaydetme oyle edersen oyle olur. O yuzden normal dogumu dusun bir avazda kurtuldugunu dusunben hep oglumun dogumunu hayal ediyorum cunku guzel dogum olmustu. Insallah buda oyle olur Rabbim insallah kolay kurtarir hepimizi
Her gün olmasa da gün aşırı yürümeye çalışıyordum Çarşamba kontrolde doktorum 16 sı beklenen Doğum tarihi, gecikirse suni sancı o da olmazsa sezaryen olacak dedi. Hızlandırmak istiyorsan yürü bol bol dedi, her gün yürüyüş hedefi koydum kendime. En az 5000 adım dedim ama bugün sadece 1500 onu da evde attım zorlaya zorlaya. Yarın 10000 olmadan yatmayacağım inşallah. 7 kat da merdiven çıktım apartmanın içinde. Pilates topunda zıpladım bakalım işe yarayacak mıHer gün çıkıyor musun normalde canımm yürüyüşe ne kadar yürüyorsun
Benim 40 hafta 14 ünde doluyor doktor 16 sına kadar bekleriz dedi, bende eğer gelmezse en azından 20 sine kadar beklesek diyorum. İlk Bebekler geç geliyormuş böyleCnm sende en azindan acilma var. Bende o da yok. Suni denemem oyuzden.. gelmezse direkt sezeryan isticem ama son tarihten sonra bekleme taraftari doktorum sanirim ama ben istemiyorum. Zaten yeterince bunaldim. E bebek icin de riskleri varsa ne gerek var. Normal diye direttik cocuk cikmiyo napim :)
Cayi nerden buldun cnm bnde dun baktimda netten yapragi dikenli falan yazmislar
Canmmm gozunn aydinnn :)
:)
Insallah agrilarin diner dualarinda kabul olurrrr :)
Aynen ole yaaa . 15 i gozumde buyurken bi haftadaha bilmiorum yani
Anladim cnm
Bu gidisle dogurmazssam soruyum cnm.Canım eczanede satılıyo burda ama aktarlarda da vardır. Ahududu yaprağı diye sor, dikenli değil
Benim 40 hafta 14 ünde doluyor doktor 16 sına kadar bekleriz dedi, bende eğer gelmezse en azından 20 sine kadar beklesek diyorum. İlk Bebekler geç geliyormuş böyle
Benim dr da 41 i bekliorum en fazla dedi ama hic mii hiccccc niyetim yok ole beklemeye. En fazla gunudur benim beklicgm sonra yapck bse yok suniyi istemek zorunda kalcm.Cnm benim arkadasim dogum yaptı yakin zamanda. Doktoru 5 gun bekledi son tarihinden sonra. Bebek biraz kakasini yemis. Neyseki cok yememis. Ben korktum ondan sonra. Bi de sezeryan oldu zaten. Normal de olamadi. Bosuna beklediler yani.
Merhaba kızlar, sonunda Aralık ayını gördük çok şükür. Artık gelsin Aralık anneleri, aralık bebeleri
Salı günü kontrolum vardı. NST de sancı çıkmadı, çok şükür bebeğin suyu iyi, koca kafa bebişimin bu hafta baş ölçüsü aynı kalmış. Kilosu da enteresan geçen haftadan bir kaç gram az çıktı ama doktor takılmadı. Sanırım artık ölçümler yanıltıcı olabiliyormuş.
Hayırlı olsun canım. Çok teşekkür ederim.
Canım hazır alacaksan tecrübeyle sabittir, şeker sugar markasını tavsiye ederim. en kalitelisi ve domuz yağı olmadığına güvendiğim marka.
Tuğba canım bende çok merak ediyordum seni, mesajını gorunce sevindim. Hakkında hayırlısı olsun, iş durumunu çok merak etmiştim. Kana gelince bence nişan değildir o, bekleyecek bizim kuzular daha :) Bebişin gelsin inşallah kısmetiyle gelcek. Hayırlı haberlerini takip edeceğim canım.
Yoldaş koştum ben de geldim, henüz çatı muayenesi olmasam da, doktor normal doğum için şu an bir engel yok dedi. Hayırlısı.
Hayırlı olsun canım. Çok tebrik ederim.
Çok güzel haberler maşallah canım. benim de son 1 haftada bebiş kilo almamış görünüyor ama karnımın gerilmesinden ben aldığını hissediyorum. DOktor da takılmadı ilk defa kiloya.
ahududu yaprağı çayı değil mi canım? normal aktardan yaprak alıp, demlikte demleme mi yapıyorsun?
Hayırlı olsun tebrik ederim canım. Maşallah bebişe
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün canım. Çok sevindim maşallah.
Allah ablanı da hayırlısıyla kurtarsın canım. Sağlıkla kucağına alır inşallah. Benim de abimin bebişle benim aramda 2 hafta vardı, dün halacık doğdu, sıra bana geldi inşallah. Darısı başınıza.
Allah korusun canım, iyi düşün, uyusa bile ayağının altını gıdıkla,kulağıyla oyna rahatsız et, sık sık emizrmeye çalış. Allahın izniyle birşey olmaz.
Sezeryan mi olacak canım? Doğum tarihimiz aynı sayılır.benim sezeryan olacak 39 dolunca alalım dedi banaMerhabalar, doktordan geldim şimdi
14 aralık sabah 8e bekliyorum dedi
Bebeğim 15 günde 250 gr kadar almış, 2800 olmuş,geçen sefer bir haftada almıştı bu kadar, biraz az almış dedi, ben de 1 ayda 1 kg almışım
Napsam 12 günde ne yiyip içesem de kilo alsa minnoşum
Benim yaklaşık 1aydır var bu çatı ağrısı.son zamanlarda iyice arttı. Hiç uyuyamaz hale geldim bu yüzden. Ama herkeste olduğuna göre normal dir benceTecrubeli anneler cati agrisi neden olur, dun geceden beri yatakta donerken cati agrim oluyor
Sezeryan mi olacak canım? Doğum tarihimiz aynı sayılır.benim sezeryan olacak 39 dolunca alalım dedi banaMerhabalar, doktordan geldim şimdi
14 aralık sabah 8e bekliyorum dedi
Bebeğim 15 günde 250 gr kadar almış, 2800 olmuş,geçen sefer bir haftada almıştı bu kadar, biraz az almış dedi, ben de 1 ayda 1 kg almışım
Napsam 12 günde ne yiyip içesem de kilo alsa minnoşum
Benim yaklaşık 1aydır var bu çatı ağrısı.son zamanlarda iyice arttı. Hiç uyuyamaz hale geldim bu yüzden. Ama herkeste olduğuna göre normal dir benceTecrubeli anneler cati agrisi neden olur, dun geceden beri yatakta donerken cati agrim oluyor
İnsan yakınında gördüğü tecrübelerden çok etkileniyor sanırım. Kakasını yeme ihtimali 41.haftadan sonra özellikle çok arttığı için bende 41 İ geçmek hiç istemem. İnşallah bize de kendilerine de stres yaptırmadan gününde gelirler küçük kuzularCnm benim arkadasim dogum yaptı yakin zamanda. Doktoru 5 gun bekledi son tarihinden sonra. Bebek biraz kakasini yemis. Neyseki cok yememis. Ben korktum ondan sonra. Bi de sezeryan oldu zaten. Normal de olamadi. Bosuna beklediler yani.
Canım sancıların düzenliyse git istersen acile. Bu sefer daha yoğun gibi tarifliyorsun çünkü anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsunKizlar dus aldim uzandim ama kasilmalar devam edio gecmedi. Off ates bastirio bana zaten gelince kalbimde kut kut atio nefes alamiorum ya
Canım sancıların düzenliyse git istersen acile. Bu sefer daha yoğun gibi tarifliyorsun çünkü anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun
Annen gelmedi mi daha? O nu karşılamaya gidecekseniz bence yine bir uğrayın acile ne olur ne olmaz canım.Saat tutmaya calisiorumda bakiyim. Cok guclu kasiyo yada. Kasmadan sertlesio sonra nefesimi falan kesio arkasina sancim gelio.iste. gene bis donmekden korkuyorum acikcasi bu cocuk az kandirmadi degil beni. Bu sefer beklicm. Dusuda bilerek aldimki dus alinca geciosa yalanci denildgii icin. Bakalim. Ins bu sefer hayirli haber verebilirim sonuc olark
İnsan yakınında gördüğü tecrübelerden çok etkileniyor sanırım. Kakasını yeme ihtimali 41.haftadan sonra özellikle çok arttığı için bende 41 İ geçmek hiç istemem. İnşallah bize de kendilerine de stres yaptırmadan gününde gelirler küçük kuzularben bugün hep konuştum kızımla, seni özledim artık gelebilirsin, fazla geç kalma filan diye ikna etmeye çalıştım
Kizlar dus aldim uzandim ama kasilmalar devam edio gecmedi. Off ates bastirio bana zaten gelince kalbimde kut kut atio nefes alamiorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?