2016 Aralık Anneleri

merhaba nasılsınız guZel bayanlar. dogum yapanlarin gozleri aydin.yapmayanlarin allah yardmcsi olsun.bir nefeste çocuğunuzu kucaginiza alasiniz insallah.bnde dogum yaptim 24 kasımda. buda hastaneye gitmeden 5 dk once evde cekilen 37 haftalk gebe halim.şimdi arasim kucagimda emziriyorum 2 saatte 1.☺☺
eve geldim 2 gun sonra tartildim aaa ne goreyim hamile halimden 2 kilo bile azalmamis.17 kilo aldim.89 ile doguma gittim geldim yine 89.oyleki sistim.bugun tartildim 80 olmuşum bir hafta sonra 9 kilo gtti şükür. hedefim 70.eski halimde cok zayif değildi. odem gitsin yeter.hepinizi cok öptüm. allaha emanet olun

Eklentiler

• 20161124_061623.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 105
Güzel şeyler hayal ediyorum da bir arkadaşımın önce suyu geldi sezaryene dönmek zorunda kaldılar doktor 24 saatten fazla içeride kalması enfeksiyon açısından riskli dediği için, rahatça bekleyemediler. Korkum o yüzden. İnşallah normal Doğum olur sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz :)

Her gün çıkıyor musun normalde canımm yürüyüşe ne kadar yürüyorsun
Her gün olmasa da gün aşırı yürümeye çalışıyordum Çarşamba kontrolde doktorum 16 sı beklenen Doğum tarihi, gecikirse suni sancı o da olmazsa sezaryen olacak dedi. Hızlandırmak istiyorsan yürü bol bol dedi, her gün yürüyüş hedefi koydum kendime. En az 5000 adım dedim ama bugün sadece 1500 onu da evde attım zorlaya zorlaya. Yarın 10000 olmadan yatmayacağım inşallah. 7 kat da merdiven çıktım apartmanın içinde. Pilates topunda zıpladım bakalım işe yarayacak mı

Benim 40 hafta 14 ünde doluyor doktor 16 sına kadar bekleriz dedi, bende eğer gelmezse en azından 20 sine kadar beklesek diyorum. İlk Bebekler geç geliyormuş böyle

Cayi nerden buldun cnm bnde dun baktimda netten yapragi dikenli falan yazmislar

Canmmm gozunn aydinnn :)

:)

Insallah agrilarin diner dualarinda kabul olurrrr :)

Aynen ole yaaa . 15 i gozumde buyurken bi haftadaha bilmiorum yani

Anladim cnm

Canım eczanede satılıyo burda ama aktarlarda da vardır. Ahududu yaprağı diye sor, dikenli değil

Benim 40 hafta 14 ünde doluyor doktor 16 sına kadar bekleriz dedi, bende eğer gelmezse en azından 20 sine kadar beklesek diyorum. İlk Bebekler geç geliyormuş böyle

Cnm benim arkadasim dogum yaptı yakin zamanda. Doktoru 5 gun bekledi son tarihinden sonra. Bebek biraz kakasini yemis. Neyseki cok yememis. Ben korktum ondan sonra. Bi de sezeryan oldu zaten. Normal de olamadi. Bosuna beklediler yani.

Cnm benim arkadasim dogum yaptı yakin zamanda. Doktoru 5 gun bekledi son tarihinden sonra. Bebek biraz kakasini yemis. Neyseki cok yememis. Ben korktum ondan sonra. Bi de sezeryan oldu zaten. Normal de olamadi. Bosuna beklediler yani.
Benim dr da 41 i bekliorum en fazla dedi ama hic mii hiccccc niyetim yok ole beklemeye. En fazla gunudur benim beklicgm sonra yapck bse yok suniyi istemek zorunda kalcm.

Evet canım, yaprak seklinde aldım. Bir bardak kaynar suya (fokurdayana kadar kaynamış su olacakmış) çay süzgeci içinde 2 tatlı kaşığı koyuyorum. En az 6 dk demleniyor.

Sezeryan mi olacak canım? Doğum tarihimiz aynı sayılır.benim sezeryan olacak 39 dolunca alalım dedi bana

Tecrubeli anneler cati agrisi neden olur, dun geceden beri yatakta donerken cati agrim oluyor
Benim yaklaşık 1aydır var bu çatı ağrısı.son zamanlarda iyice arttı. Hiç uyuyamaz hale geldim bu yüzden. Ama herkeste olduğuna göre normal dir bence

Kizlar dus aldim uzandim ama kasilmalar devam edio gecmedi. Off ates bastirio bana zaten gelince kalbimde kut kut atio nefes alamiorum ya

Sezeryan mi olacak canım? Doğum tarihimiz aynı sayılır.benim sezeryan olacak 39 dolunca alalım dedi bana

Tecrubeli anneler cati agrisi neden olur, dun geceden beri yatakta donerken cati agrim oluyor
Benim yaklaşık 1aydır var bu çatı ağrısı.son zamanlarda iyice arttı. Hiç uyuyamaz hale geldim bu yüzden. Ama herkeste olduğuna göre normal dir bence

İnsan yakınında gördüğü tecrübelerden çok etkileniyor sanırım. Kakasını yeme ihtimali 41.haftadan sonra özellikle çok arttığı için bende 41 İ geçmek hiç istemem. İnşallah bize de kendilerine de stres yaptırmadan gününde gelirler küçük kuzular ben bugün hep konuştum kızımla, seni özledim artık gelebilirsin, fazla geç kalma filan diye ikna etmeye çalıştım

Saat tutmaya calisiorumda bakiyim. Cok guclu kasiyo yada. Kasmadan sertlesio sonra nefesimi falan kesio arkasina sancim gelio.iste. gene bis donmekden korkuyorum acikcasi bu cocuk az kandirmadi degil beni. Bu sefer beklicm. Dusuda bilerek aldimki dus alinca geciosa yalanci denildgii icin. Bakalim. Ins bu sefer hayirli haber verebilirim sonuc olark
Canım sancıların düzenliyse git istersen acile. Bu sefer daha yoğun gibi tarifliyorsun çünkü anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun

Annen gelmedi mi daha? O nu karşılamaya gidecekseniz bence yine bir uğrayın acile ne olur ne olmaz canım.

Evet illaki yakininda olanlardan etkileniyo korkuyo insan. Bende konusuyorum da dinlemiyo ki sipa. Asi ruhlu bunlar hic ana babayi takan yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…