- 29 Eylül 2010
- 179
- 221
- 303
Hadi Allah kolaylık versin insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz. Bir avazda insallah.Ben gidiyorum kızlar dua edin çok tedirginim.İnşallah çıkınca size güzel haberler veririm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi Allah kolaylık versin insallah. Guzel haberlerini bekliyoruz. Bir avazda insallah.Ben gidiyorum kızlar dua edin çok tedirginim.İnşallah çıkınca size güzel haberler veririm.
Canım sürekli şunu söyleBen gidiyorum kızlar dua edin çok tedirginim.İnşallah çıkınca size güzel haberler veririm.
evet canım sezaryen olacak, 38+5teSezeryan mi olacak canım? Doğum tarihimiz aynı sayılır.benim sezeryan olacak 39 dolunca alalım dedi bana
Benim yaklaşık 1aydır var bu çatı ağrısı.son zamanlarda iyice arttı. Hiç uyuyamaz hale geldim bu yüzden. Ama herkeste olduğuna göre normal dir bence
bu gece ben de hiç uyuyamadımGecenin bu saati ben evde 4 donuyorum.
Pilim coktan bitti ama vucudum dokuluyo.
Huzursuz bir vucudla ugrasuyorum sanci desen sanci degil.
Agri desen agri degil
Ilk defa bu sekilde hissediyorum.
Istanbul donuyo
Ben bu saatte duadan ciktim ustune bide
Atletle geziyorum ayaklarim alev topu gibi.
Bu ne gereksiz bir gece boyle hemen sabah olsa keske
39+2 yiz canım bugün şaka gibi ya nasıl geçti anlamadım ama şimdi bi belirti olsun diye oturunca saatler geçmiyo beklerkenTam olarak kaçarsın canım
benim doktorum da ayın 10 u na kadar bekleriz dediBenim dr da 41 i bekliorum en fazla dedi ama hic mii hiccccc niyetim yok ole beklemeye. En fazla gunudur benim beklicgm sonra yapck bse yok suniyi istemek zorunda kalcm.
Ee hadi gozun aydin kiz annende geldiKasimalar devam edio cnm. Sancida gelio . Beklemedeyim. Bole bole duzene grcek sanirim. Bilmiyorumki . Annemde geldi.
Kasimalar devam edio cnm. Sancida gelio . Beklemedeyim. Bole bole duzene grcek sanirim. Bilmiyorumki . Annemde geldi.
Sona yaklaştıkça bünyemiz kaldırmıyo artık cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla sağlıklıca kuvezsiz falan kucagımıza almamızı nasip etsin rabbim inşallahGünaydın kızlar kötü bir gece geçirdim bende bacak krampları ağrıları ve kasiklarima aniden saplanan agrilarla bağırarak uyanmalar. . Bıçak saplandı sanki normal mi artık