- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
iyi akşamlar hanımlar ben de bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm pazartesi günü doktora gideceğim umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır..
Hayirli olsun cnm saglikla gelsin ins.
Sat ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar hanımlar ben de bugün idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm pazartesi günü doktora gideceğim umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır..
25/03/2016 canımHayirli olsun cnm saglikla gelsin ins.
Sat ne?
Aralık 22 de2015 sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama çamşırlar vardı ocak ayın 10da adet gördüm bitiminde test yaptım negatif şubat 17de adet oldum bitiminde test yaptım mart 18 hasta oldum martın 17 de test yapmıştım ozmnda negatif çıktı hamile değilimdir dimi çok korkuyorum sürekli aklıma bunalr geliyo kafayı yicem psikolojim bozuldu kilomu aldım diyorum göbeğime bakıyorum Benm kansızlıgım var adetten felan şüphelenmişlerdi kandın doğuma yolladı kis var mı diye ultrosandan baktı hamile olsam gözükürdü dimikorunuyomusunuz ?
25/03/2016 canım
Bemde yarin 4+5bende beklicektim dr telefomda gel keseyi goruruz dedi hayirlisi artik.Sat a göre yarin 5 olacak saniyorum.
Aslinda bir hafta daha beklemek istiyordum dr için ama aile hekimi hemen git dedi
Perşembe gününe randevu aldım.senin randevun yarındı değil mi canım.
En kısa zamanda unutturur Allah ım inşallah. Vardır bir sebebi demekten başka birşey gelmiyor elden.Hep hayırlısını istiyoruz ya demekki hayırlısı buymuş. Gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu okurken.
Her şeyin bir sebebi vardır ya demek sağlıksızmış, demek olmaması gerekiyormuş canım tesellin bunlar olsun.
Rabbim en hayırlı zamanda tekrar bebiş nasip etsin inşallah
Amin Caniim dua ettim sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vatanına milletine hayırlı evlat olsunKızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yok bunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yok bunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun inşallah :)
teşekkür ederim canım hepimize hayırlı olsun inşallah :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Canım hepimizin benimde 3. Bebeğim sağlıkla doğdu şimdi 6 yaşında gruptaki herkesin bebeğini 2017 ocakta fotolarını görmek nasip olsun inşallah bende yarın gidiyorum kalp atışı için hayırlı haberler alırız inşallahKızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yok bunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Tesekkur ederim saglikla gelsin tum bebisler insallah
yok canım ikinci çocuğum olacak inşallah 2012 kasım doğumlu kızım varYılın son bebeklerinden birisi olacak inşallah. .
Ilk çocuğun mu?
Insallah yarin ikimizde görüruz keseleri :)Bemde yarin 4+5bende beklicektim dr telefomda gel keseyi goruruz dedi hayirlisi artik.
Insallah bebegini saglikla kucagina alirsinKızlar herkese iyi akşamlar, yarın kalp atışı için doktora gideceğim. Sizden ricam bana yatmadan dua eder misiniz? Bu 3. Hamileliğim ama henüz çocuğum yok bunun da düşükle sonuçlanmasından çok korkuyorum. Hamilelerin duası tutarmış ben inanırım. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıklıda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah