- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle hayirli olsun canim allah pozitifi nasip eder insallah adetin kacinci gunu transfer olacak canimselam kızlar perşembe günü son kontrolüm var rahim kalınlığı 7.5mm olmuş rahim hazır dedı doktorum ayın 13ü yada 15inde transfer olucam stresli bekleme başlıyor
Yok canım eşimde 1. Derece varikosel vardı doktorlar ameliyata gerek yok dediler. Durup dururken oldu bebiş. Aslında ben rahim filmi çekildim ve bebiş oldu. Rahim filmim temizdi ama o rahime verilen ilaç spermleri hızlandırıyomuş. Filmden sonra 1 kere regl oldum sonra bebiş geldi :) darısı başına :)simarik83 ayy resmen bana umut oldun. tüpe başlamadan hamile kalmışsın. bana söyle Allah aşkına eşin ameliyat olmuş muydu ve ameliyat olduysa ne kadar sonra oldu bebiş?
Yok canım eşimde 1. Derece varikosel vardı doktorlar ameliyata gerek yok dediler. Durup dururken oldu bebiş. Aslında ben rahim filmi çekildim ve bebiş oldu. Rahim filmim temizdi ama o rahime verilen ilaç spermleri hızlandırıyomuş. Filmden sonra 1 kere regl oldum sonra bebiş geldi :) darısı başına :)
Edelim tabi cnm benim inşallah hamileyim mm diye bagiririzAaaaa, aynı gün ve aynı saatte... Ne güzel tesadüf. Hadi insaallah tatlim, birbirimize uğur getiririz belki Haberdar edelim mutlaka.
Sayı arrtıysa bi rahim filmi çektirsene sende. Herkes diyodu filmden sonra hamile kalınıyo diye ben umutlanmıyodum çünkü harekt sorunlu sayı sorunlu vs. Diyodum herşeyi normal olanlar hamile kalıyodur falan ama işe yaradı bi dene istersenayy maşallah yaa ne güzel Allah ım sağlıkla devamını ve sağlıkla doğumunu da nasip etsin.
benim eşim ameliyat oldu sonuncu evreydi. sayı 3.5 milyona düşmüştü. herşey kötüydü.
ameliyatın 3. ayında morfoloji hariç hepsinde ciddi iyileşme var ama 8. aya girdik ameliyattan sonra hala bebiş yok.
Allah ım bana ve isteyen herkese en tez zamanda hayırlısıysa nasip etsin inşallah.
Dua etmezmiyim canım benim. İçin rahat olsun stres yapma Allahın izniyle yarından itibaren bebişlerinle olcaksınsimarik83 kizlar yarin saat 7.30 da benim de transferim olacak dua edermisiniz benim icin de 5.gün embriyosu olarak konulacak insallah tutar yarin baska transferi olan arkadas varmi
Sen ne zaman doktora gidecektin gittin mi? :))Tebrikler katlanarak devam etsin insallah
Sayı arrtıysa bi rahim filmi çektirsene sende. Herkes diyodu filmden sonra hamile kalınıyo diye ben umutlanmıyodum çünkü harekt sorunlu sayı sorunlu vs. Diyodum herşeyi normal olanlar hamile kalıyodur falan ama işe yaradı bi dene istersen
Allah razi olsun canim benim birbirimizi hic gormesek tanimasak bile verdigin destek müthiş gercekten cok sağolDua etmezmiyim canım benim. İçin rahat olsun stres yapma Allahın izniyle yarından itibaren bebişlerinle olcaksın
Canim normal vajinal ultrasyon ile yumurtalarina bakacaklar kac tane olusmus kac mm olmus falan korkulacak hicbirsey yok icini ferah tut:)Arkadaşlar ben geçen çarşamba başladım tedaviye gonal f klomen başlandı yarın kontrolüm var nasıl olacak hiç bilgim yok ilkkez yapılacak
Canım dualarımız seninle hiç stres yapma olur mu.olumlu düşün kötü yorumlar okuma hersey cok guzel olacak bebeklerin sıkı sıkı tutunacak inşallahsimarik83 kizlar yarin saat 7.30 da benim de transferim olacak dua edermisiniz benim icin de 5.gün embriyosu olarak konulacak insallah tutar yarin baska transferi olan arkadas varmi
Canim benimde ayni carsamba kontrol hakkimuzda hayirlisi..canim bana yasak demediler ama bende okumustum hic icmiyorumKizlar ne var ne yk bekleyenler gunler nasl geciyo insallah guzl sonuclar aliriz hala tedavi yapanlar nasl geciyo carsamba gnu kontrolm var bnde merktan olucem bsi sorucam bana kahve yasak dediler benki kahve icmeden kendime gelemeyen insan herkese bahaneler uretiyrm kmse blmedigi icin sizede ayni seyi sylediler mi merk ediyrm
Canim 35 yasin altina tek koyuyorlar 35 yasin ustune istersen cift embriyo koyuyorlarTeşekkür ederim canım hiç çevremde kimsede yok yaptıran bilgim yok merak ediyorum nasıl olucak napilacak netten araştırıyorum işte.bide özellerde tek hak var demi