Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım çok sevindim ne güzel keseni görmüşsün :) İnşallah bebişi ve kalp atışlarınıda en kısa zamanda görüp duyarsın...Günaydın ağustos ayninin güzel anne adayları nasılsınız keyifler nasil
trabzon canımhangi ildesin canim?
bende izmir. hayırlı olur instrabzon canım
Gulce27 canııımmm yarın test günüüüünnn... Neler hissediyorsun napıyosun?
Amin cümlemiz insallah canim Allah razi olsun:)9 ay sonra sağlıkla kucağına al inşallah cnm dualarimiz seninle
Aynen bende yeni yerime alismaya calisiyorum artik nasip boyleymis hayirlisi diyoruz insallah emriyolarindan guzel haberler alirsin sonrada pozitif sonuclarilac verdiler sanada dimi ne kullaniyorsunKalmıyor başka donmuş canm. Son 3 tane. Ben merkezi aramaktan ziyade hastanemdeki koordinatörle konuştuğumda 3 ortaklarmış kimin para aktarımı yaptığı belli değilmiş bütün herşey devlet hazinesine aktarılmış dedi. Dosyalarımızada el konulmuş sistemden bile gönderememişler direkt kitlemişler. Bu yüzden baya sıkıntı. Açılıp açılmayacağı da belli değil. Kısmet böyleymiş. Çok mağdur olan var pgt yaptırıp parasını ödeyip öylece ortada kalanlar hamile olup doğumu orda yaptırcaklar transfere çok az kalanlar allah herkesin yardımcısı olsun. Halime şükrediyorum. Çok fazla etkilenmedik biz. Hemen başladılar tedaviyede sağolsunlar. Ama işte insan başka yerde kaldığında yerini yadırgar ya o moddayım.
Kız git baktır hemen. Yüksek çıkar. Çok silik değil çünkü. Ayyyyyy çok sevindiiiimmmmmmtest yaptım canım biraz önce sizce beta hcg kaç çıkar :)
Ay süper çok sevindim canım. Kendine dikkat et bikaç gün. İkizlerimize iyi bak
Kızlar mrb istanbul tbm'nden bahsedıosunuz sanırım.tedaviye nerede devam edeceksınız ben de zor durumda kaldimAynen bende yeni yerime alismaya calisiyorum artik nasip boyleymis hayirlisi diyoruz insallah emriyolarindan guzel haberler alirsin sonrada pozitif sonuclarilac verdiler sanada dimi ne kullaniyorsun
Kız git baktır hemen. Yüksek çıkar. Çok silik değil çünkü. Ayyyyyy çok sevindiiiimmmmmm
Canim bende dua edicem size bulunacal insalalh icini ferah tut bu surec hep olumlu dusunmeyi gerektiriyor canim kotu enerj yaymiyoruz:))simarik83 canım benimde opu tarihim netleşti çok şükür.
Dün gece çatlatma iğnesini 1 de vurdumm.
Nasıl heyecanlıyım anlatamam yarın sabah 7 de hastanede olucaz.
İlk önce eşimi ameliyata alıcaklarr tese için kızlarr bize dua edin eğer tesede sperm çıkmazsaa kii düşünmek bile istemiyorum. Herşeye bir virgül koymuş olucaz.
Aylardır içimizde geçmeyen bir yara bu bizim ne haykıra biliyorum nede içimde tutabiliyorum. Kendimi teselli ede ede rabbimin bir sınavı sakın isyan etme umudunu kaybetme diye diyee geldik buralara kadar. İnsanın içinin yanması ne demekmiş anladımm. Rabbim sen bu sınavdan geçenlerden nasip et bizi daha fazla uğraşmadan kavuşmayı nasip et bizede
Ya şöyle umutsuz konuşma ya. Sperm çıkacak. Seninde yumurtaların süper döllenecek ve çok kaliteli embriyolar olacak. Herşey yolunda gidecek kötüyü aklının ucundan bile geçirme. Bu aşamayı geçeceksin sorunsuz Allahın izniyle. Sonra da bana transfer tarihini söyleyeceksinsimarik83 canım benimde opu tarihim netleşti çok şükür.
Dün gece çatlatma iğnesini 1 de vurdumm.
Nasıl heyecanlıyım anlatamam yarın sabah 7 de hastanede olucaz.
İlk önce eşimi ameliyata alıcaklarr tese için kızlarr bize dua edin eğer tesede sperm çıkmazsaa kii düşünmek bile istemiyorum. Herşeye bir virgül koymuş olucaz.
Aylardır içimizde geçmeyen bir yara bu bizim ne haykıra biliyorum nede içimde tutabiliyorum. Kendimi teselli ede ede rabbimin bir sınavı sakın isyan etme umudunu kaybetme diye diyee geldik buralara kadar. İnsanın içinin yanması ne demekmiş anladımm. Rabbim sen bu sınavdan geçenlerden nasip et bizi daha fazla uğraşmadan kavuşmayı nasip et bizede