Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takıl bize hayatını yaşa bebeğim..bide birbirimize yakın olsaydık yüzyüze ne kakarakikiri yapardık..Kizlar ne kadar enerjik gordum sizi masallah yuzunuzden gulumsemeleriniz eksik olmasin
Ne oyle diyon ya ne guzel alistirdim iste kendimi:)))Idrar testimi :) hergün yapiyo cadı
Benimki de önceden onla yatmayınca kızardı artık rahatım 2 canlıyım karışmıyor.. Valla ben postu serdim iyice bugün akşam geldi süpürge de yaptı.toz da alıver dedim almadı kadına söyle gelsin dedi.
Yapmaz olurmuyum:))daha 5. Gunden beri yapiyorum ama silik cizgi bile yok((kız sen hiç idrar testi yapmadinmi?bu yap sana merak ediyorum.valla İNŞALLAH pozitiftir
Amin Can'ım inşallah.. Yandı zaten 9 ay çekeceği var elimden.7 yılın acısını çıkaracak ondan..kiz sen oyle söyleyince hamilelik dönemim aklıma geldi.valla duygulandim resmen hele bide gobek buyuyunce salina salina yurumek en guzel sey bence ben kocaya hiç acimadim.temizlikten tut yemeğe çöp atmaya kadar her işimi yaptı ama şimdi olsemde elini uzatmaz tadini cikar inşallah saglikla kucagina alirsin darisida hepimizin başına olsun..
Kız değerim 241e çıktı hala silikti diyim size idrara bakmayın.Yapmaz olurmuyum:))daha 5. Gunden beri yapiyorum ama silik cizgi bile yok((
Keske yakin olsaydik valla esine cok guldum demek degerin kac cikti diye sayikliyor adam nasilda etkisinde kalmisTakıl bize hayatını yaşa bebeğim..bide birbirimize yakın olsaydık yüzyüze ne kakarakikiri yapardık..
canim ablam 6 haftalik hamileydi bile teste cikmamisti.İNŞALLAH vardir.yoksada canın sağolsun bidake neyapalim keşke herşey istediğimiz gibi gitseydi...Yapmaz olurmuyum:))daha 5. Gunden beri yapiyorum ama silik cizgi bile yok((
Valla yapmiyom zaten biraktim artik:))cumartesi kan vercem negatifse negatif napayim.rahat bi sigara iciyim ya patladim:))Kız değerim 241e çıktı hala silikti diyim size idrara bakmayın.
Aynrn oyle valla napalim.bizim sagligimiz yerinde olsunda.sukur iki tane buz bebisim kaldi.belki onlar bana ugurlu gelir:))canim ablam 6 haftalik hamileydi bile teste cikmamisti.İNŞALLAH vardir.yoksada canın sağolsun bidake neyapalim keşke herşey istediğimiz gibi gitseydi...
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim olmazsa bile tekrar denersin durmak yok yola devam benim 3.tedavim bak pes etmedim hic bir kurtaj ve dis gebelik yasadim ama pes etmedim icimdeki cocuk hasreti agir basiyorYapmaz olurmuyum:))daha 5. Gunden beri yapiyorum ama silik cizgi bile yok((
Aynen bide beni düşün yattım resmen yere gülerken çocuğa bişey olcak die ödüm koptuKeske yakin olsaydik valla esine cok guldum demek degerin kac cikti diye sayikliyor adam nasilda etkisinde kalmis
O hasret hic bitmiyoki zaten canim.insan baskasinin cocugunu bukadar severken kendi cocugumuza hasretmiz nasil bitsin.napalim rabbim sevdigi kullarini bu dunyada bi sekilde imtihan edermis.bana isyanmi edecek yoksa hala sukurmu diye.bizde sukur halimize deyip imtihanimizin sonucunu alicaz elbet canimRabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim olmazsa bile tekrar denersin durmak yok yola devam benim 3.tedavim bak pes etmedim hic bir kurtaj ve dis gebelik yasadim ama pes etmedim icimdeki cocuk hasreti agir basiyor
Aman canim sen dikkat et oyle kendini yerlere atma bebisine birsey olmasinAynen bide beni düşün yattım resmen yere gülerken çocuğa bişey olcak die ödüm koptu
Korkulcak bisey yok canim.uyuyosun sonrasi biraz agri okadar.ben bi kere anestezisiz bi kerede anestezili oldum.opu gibiydi vallaYarin histereskopi olucam uyuyamiyorum korku mu heyecan mi bilemedim
Evet rabbim annelik duygusunu bizede yasatsin insallah herzaman sukur ettik ve etmeye devam rabbimin vardir bor bildigiO hasret hic bitmiyoki zaten canim.insan baskasinin cocugunu bukadar severken kendi cocugumuza hasretmiz nasil bitsin.napalim rabbim sevdigi kullarini bu dunyada bi sekilde imtihan edermis.bana isyanmi edecek yoksa hala sukurmu diye.bizde sukur halimize deyip imtihanimizin sonucunu alicaz elbet canim
Bende kendime oyle diyorum korkulacak birsey yok diye ama bilmiyorum anestezidiz nasil oldun herhalde bir islem yapmadilarKorkulcak bisey yok canim.uyuyosun sonrasi biraz agri okadar.ben bi kere anestezisiz bi kerede anestezili oldum.opu gibiydi valla
Bende polip vardi onu anestezisiz aliriz dediler kabul ettim.ama sonra islem sirasinda yapisiklik olduguda farkedildi.ama inan o daha zordu.bian hic bitmicek sandim.ama anesteziyle uyu uyan evine git hicbisey olmuyoBende kendime oyle diyorum korkulacak birsey yok diye ama bilmiyorum anestezidiz nasil oldun herhalde bir islem yapmadilar