papatyyaa123 canim yaa bencede bekleme okadar biraz dinlen sonra hemen basla hatta bak bana yetis benimde diger aya kaldi doktor izindeymis baslayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy valla kuzum keske oyle olsa ama ilkindekinden farkli bi belirti yasamiyorum yani.belki buz bebeklerim daha ugurlu gelir ne bilim.dondurulmusu acaba hemen ekimde yapabilirmiyimkiKız sus sen bi. Olcak olcak inan bana. Aun almiyoruz seni aramiza :) hele bi olmazsa ozaman katilirsin bizim ekim bebeklerimize :)
Hahayt dünyayı yengeç burcuyla doldurcaz ohhh :)papatyyaa123 canim yaa bencede bekleme okadar biraz dinlen sonra hemen basla hatta bak bana yetis benimde diger aya kaldi doktor izindeymis baslayamadim
2. Adetine denk geliyo. Ki senin dondurulmuşun var daha kısa surer tedavin. Bnim oda yok sıfırda herseyAyy valla kuzum keske oyle olsa ama ilkindekinden farkli bi belirti yasamiyorum yani.belki buz bebeklerim daha ugurlu gelir ne bilim.dondurulmusu acaba hemen ekimde yapabilirmiyimki
yok canim bence hemen başla sadece transfer ilaçlarını kullandin.yani önemli olan opudan önce alınan ilaclardir.gel biz beraber başlayalım belki inşallah çocuklarımızla aynı yaşta olurNegatif olunca 3 ay beklenir diye bisey yok degilmi yanlis biliyor olabilirim ama hani ilaclarin vucuttan atilmasi icin ne kadar sure gerekli
Benimde bugün hamilelik belirtilerim yok oldu.. Aman napim paralamışsam artık kendimi. Akıllı oluşunda tutunsun anasına,azıcıkda o düşünsün içerde..Bu gidisle bende kalcam herhalde.belirti yok bisey yok.ucuncuyude burda geciririm artik:))
Aslinda haklisim bide bende dondurulmus tutmuyor buda tutmucak en azindan 0 dan baslamak icin zamanim olsun :)Kız düşünsene 1 yıl once bebegini kucagina almak varken hayatının en güzel 1 yılında minigin yaninda olcakken neden bekleyesin kiii
He valla bende öyle konustum hep. Dedim bak yavrum yapacagin tek sey tutunmak sonrasi bende dedim ama yok. Kontes hiç kıpırdamamıs bile. :)Benimde bugün hamilelik belirtilerim yok oldu.. Aman napim paralamışsam artık kendimi. Akıllı oluşunda tutunsun anasına,azıcıkda o düşünsün içerde..
Kuzum senin az kaldi sana yetisemem ben senin bebis benimkinden buyuk olur :)yok canim bence hemen başla sadece transfer ilaçlarını kullandin.yani önemli olan opudan önce alınan ilaclardir.gel biz beraber başlayalım belki inşallah çocuklarımızla aynı yaşta olur
Neden daha iyi diyolar aslında. Kodlama kendini öyleAslinda haklisim bide bende dondurulmus tutmuyor buda tutmucak en azindan 0 dan baslamak icin zamanim olsun :)
Tedavi süresi ikisinde de aynı Can'ım.değişmiyo sadece ilaçlar değişmiyo okadar..2. Adetine denk geliyo. Ki senin dondurulmuşun var daha kısa surer tedavin. Bnim oda yok sıfırda hersey
kız sen hiç idrar testi yapmadinmi?bu yap sana merak ediyorum.valla İNŞALLAH pozitiftirBu gidisle bende kalcam herhalde.belirti yok bisey yok.ucuncuyude burda geciririm artik:))
Uyuz işte doğsa uyuz bişey olmakmış boşver ne üzülen arkasından tembel embriyo istemiyoruz biz...He valla bende öyle konustum hep. Dedim bak yavrum yapacagin tek sey tutunmak sonrasi bende dedim ama yok. Kontes hiç kıpırdamamıs bile. :)
Aynen :)) bana böyle emekçi lazım :) hayatin zorluklarını ogrenerek gelcek :)Uyuz işte doğsa uyuz bişey olmakmış boşver ne üzülen arkasından tembel embriyo istemiyoruz biz...
Idrar testimi :) hergün yapiyo cadıkız sen hiç idrar testi yapmadinmi?bu yap sana merak ediyorum.valla İNŞALLAH pozitiftir
HmmmmTedavi süresi ikisinde de aynı Can'ım.değişmiyo sadece ilaçlar değişmiyo okadar..
kız seninki hazırda seni bekliyor.maşallah şimdi baslarsan senin bebisler daha buyuk olur.bence hadi güzel haberlerini bkliyorumKuzum senin az kaldi sana yetisemem ben senin bebis benimkinden buyuk olur :)
Aynen şımarık olur böyle embriyolar.. Gerek yok..Aynen :)) bana böyle emekçi lazım :) hayatin zorluklarını ogrenerek gelcek :)
hadi ya kacirmasim vallaIdrar testimi :) hergün yapiyo cadı