2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende polip vardi onu anestezisiz aliriz dediler kabul ettim.ama sonra islem sirasinda yapisiklik olduguda farkedildi.ama inan o daha zordu.bian hic bitmicek sandim.ama anesteziyle uyu uyan evine git hicbisey olmuyo
Nasil dayandin ya helal olsun canim
 
5. Gun embriyosu yarin 9. Gun azda olsa varsa cikar herhalde.yada 10 .gunumu bekliyim.off yaaaa
Sanırım çıkar.ben idrarda silik çizgiyi 9.gün görmüştüm.ama ilk tedavide 9.gün kana baktırdım olmadı ya ondan totem yaptım 10.gün baktırayım diye. 10.gün 99 çıktı.ama benim 3.gün embriyosuydu.senin 5 yarın baktırırsan varsa mutlaka çıkar..
 
Yumurta orta kalite morfoloji sıfır çikolata kisti sağda solda tutunmayı önlüyor
Sanırım ben anne olamıycam :KK61:
kız dur naptın :işsiz: hepimizin zorlukları var burda. öyle kötü düşünme nolur. bak millet hamile olduğunu öğreniyor seviniyor oysa ben bebeğimi kucağıma alana kadar asla emin olamayacağım 7 aylık kaybım var kan pıhtılaşmam var risk büyük ama Allahtan umut kesilmez kesilmemeli.
 
Vuhuuu aynen :) ya ben zaten hep temmuz bebeği istemiştim yengec burcu olsun benim gibi diye. Valla nasıl dua ettiysem bi sekilde yengeç olacak bu çocuk :)
ben de hep ikizler olsun demiştim ama tutar mı bilmem daha transfer tarihim belli değil bu ay olacak inşallah tutar seninki(ler) - bilememedim iki tane koyduracanı mı -yengeç, benimkiler ikizler olur :KK66:
 
5. Gun embriyosu yarin 9. Gun azda olsa varsa cikar herhalde.yada 10 .gunumu bekliyim.off yaaaa
canim 9. 10. gunden pek farklı cikmayacaktir kendini mérakta birakma eniyisi kan ver. egerki gebelik varsa cuzi bir rakam kana karistismistir. zaten yoksada deger 0 cikar.
 
Çok sağol cnm seninde bayramın mübarek olsun ikizlerin de sağlıkla büyüsün cnm kalp atışı ne zamn duyulur hafta olarak acaba
Amin Canım cok sagol... Valla kimininki 6.haftada duyuluyor ama bana 7. haftadan sonra gel dedi doktorum. Daha rahat dinlemek icin... 10 gün sonra falan gidecegim iste :)
 
papatyyaa123 papatyyaa123 canim yaa bencede bekleme okadar biraz dinlen sonra hemen basla hatta bak bana yetis benimde diger aya kaldi doktor izindeymis baslayamadim :KK43:
Canim insallah bu hafta dr goruscem bakalim o ne dicek eger hemen baslarsa benimde ekimde olur ama pek sanmiyorum en az 3 4 ay bekler benim dr :) sizin bebisler benimkinden buyuk olcak siz yol gosterirsiniz artik bana :KK70:
 
O hasret hic bitmiyoki zaten canim.insan baskasinin cocugunu bukadar severken kendi cocugumuza hasretmiz nasil bitsin.napalim rabbim sevdigi kullarini bu dunyada bi sekilde imtihan edermis.bana isyanmi edecek yoksa hala sukurmu diye.bizde sukur halimize deyip imtihanimizin sonucunu alicaz elbet canim
Aynısını gece eşime soyledimmm. Cok dogruu. Hala onun yolundan gidebiliyomuyuz diye sinarmis. Tevekkül etmekten baska yapacagimiz bisey yok.
 
X