- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Evet cnim hatırlıyorumCanım ben 9. Gün görmüştüm idrarda hatırlıyorsan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnim hatırlıyorumCanım ben 9. Gün görmüştüm idrarda hatırlıyorsan..
Yok cnm yerleşme kanaması olmuyor bende doktora sormuştum bende de olmustu ..tahrısten olabılır demişti korkmana gerek yok demişti..Kızlar crinone jele başladığımda uçuk pembe akıntı olmustu bi kac kez. Sonra hic olmadı. Bugün yine cok az tortu gibi gördüm. Bu sizin dediginiz yerlesme kanamasi olmuyo dmi
Sendede kanama falan olmadi dmi. Adet agrisi falan oldu mu sndeYok cnm yerleşme kanaması olmuyor bende doktora sormuştum bende de olmustu ..tahrısten olabılır demişti korkmana gerek yok demişti..
Yok cnm bende de hıc kanama olmadı ..olmasında zaten ..adet Ağrı'sı oldu ama cok hafıf bi şekılde atlattım..düşünmemeye çalıştım ..göğüs Ağrı'larım cok oldu ..hala da devam edıyorSendede kanama falan olmadi dmi. Adet agrisi falan oldu mu snde
Bakalim ne oldugunu ogrencem yarin. Bide testi aksam yapsam olur mu cikar mi yine?Yok cnm bende de hıc kanama olmadı ..olmasında zaten ..adet Ağrı'sı oldu ama cok hafıf bi şekılde atlattım..düşünmemeye çalıştım ..göğüs Ağrı'larım cok oldu ..hala da devam edıyor
Valla cnm benım de 3 gun embrıyosuydu ..ben hıc test yapmadım doktorumun dedıgı tarıhte yaptım .sabrettım açıkcası .. Senın tercıhın ama ılk ıdrar daha etkılı olduğunu düşünüyorum..Can'ını sıkmana hıc gerek yok .. O kadar sabretmıssın 1 gun daha bekle derim ..Bakalim ne oldugunu ogrencem yarin. Bide testi aksam yapsam olur mu cikar mi yine?
Bakma soruyorum ama cesaret edemem zaten. Sabah yapicam kan testine gitmeden önce az cok hazirlikli olurumValla cnm benım de 3 gun embrıyosuydu ..ben hıc test yapmadım doktorumun dedıgı tarıhte yaptım .sabrettım açıkcası .. Senın tercıhın ama ılk ıdrar daha etkılı olduğunu düşünüyorum..Can'ını sıkmana hıc gerek yok .. O kadar sabretmıssın 1 gun daha bekle derim ..
Aynen cnm.. Bunlar cok büyük heyecanlar .. Ama bu heyecanlar hıc bitmeyecek .. Kese kalp atışı doktor kontrollerı 2 li test her süreç heyecan dolu.. Saglıkla elımıze alalım yavrularımızı yeter ..Bakma soruyorum ama cesaret edemem zaten. Sabah yapicam kan testine gitmeden önce az cok hazirlikli olurum
Amiin cnim benimmmmAynen cnm.. Bunlar cok büyük heyecanlar .. Ama bu heyecanlar hıc bitmeyecek .. Kese kalp atışı doktor kontrollerı 2 li test her süreç heyecan dolu.. Saglıkla elımıze alalım yavrularımızı yeter ..
Kanama olmadı bende hiç.bırakpembe leke bile olmadı herkeste olmuyo dert etme..Sendede kanama falan olmadi dmi. Adet agrisi falan oldu mu snde
Tamam cnimcimKanama olmadı bende hiç.bırakpembe leke bile olmadı herkeste olmuyo dert etme..
Canim hayırlı olsun Rabbim bagislasin cok sevindim..pozitifleri gorunce umudum dahada artiyo.Kızlar hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
Canim degerin artmis Cok sukur Rabbim devamıni getirsn darisi keseye kalp atislarina insallah.Kanama olmadı bende hiç.bırakpembe leke bile olmadı herkeste olmuyo dert etme..
Canim senden de hayirli haberler alicz insallahTamam cnimcim
Agzindan bal damliyo insallah canim bnim yaaaCanim senden de hayirli haberler alicz insallah
Icimden bi his oldu dio canım idrar testinj ne zmn yapicksnAgzindan bal damliyo insallah canim bnim yaaa
Canim yarın kana gitmeden önce yapcaktim ama dayanamadim aldiriyorum test yarım saat 1 saate kadar yaparimIcimden bi his oldu dio canım idrar testinj ne zmn yapicksn
Ay hadi guzel haberler cnm su icme bari..halay cekelim burda hadi bakalım hayırlısıCanim yarın kana gitmeden önce yapcaktim ama dayanamadim aldiriyorum test yarım saat 1 saate kadar yaparim