- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins cok guzel katlanmis degerinKizçeler 10.gun 99 du ya degerim.12.gun 241 allahima sukur..bidaha test istemedi doktor,persembe ultrason randevumuz var..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins cok guzel katlanmis degerinKizçeler 10.gun 99 du ya degerim.12.gun 241 allahima sukur..bidaha test istemedi doktor,persembe ultrason randevumuz var..
Çok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah...Ayyy Nasıl bir duygu? Bende sabırsızlanıyorum duymak için. Ayrıca korkuyorum bişey olucak diye de..
Çok sevindim... Ben eşimin memleketindeyim burda gittim doktora.. Bayramdan sonra kendi doktoruma gideceğim.. Bakalım ne derse artıkÇok şükür cnm bende duydum gördüm bi daha randevu ne zman arkadaşım inş sonuna kar gitmek nasip olsun
Saol kuzum..Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins cok guzel katlanmis degerin
Aha yine uyanır uyanmaz psikopata bağlamış birileri...zaten bulunmuyor eczanelerde siparişle getiriyorlar..Günaydın kızlar. Deli oldum ya dün bütün nöbetçi eczaneleri gezdik hicbirinde erken gebelik testi yoktu ucuz olandan aldım ama bugün 10. Gün yapmaya cesaret edemedim. Yarın sabah önce onu yapcm sonra kan vermeye gitcem. Sabah olmak bilmez. Kalpten gitcem sankiiii
Ayyy inşallah...Çok güzel bir duygu Allah hayırlısıyla herkese nasip etsin inşallah...
Can'ım profilden kişisel bilgilere Gir..kan bağışının altında gebelik takvimi yazıyo ordan yapılıyor.bend mıncıklaya mıncıklaya buldum sonunda.. Yap hadi sende..Kızlar hamilelik takvimi nasıl yapılıyor
Yaptım ama oldu mu bilmiyorumCan'ım profilden kişisel bilgilere Gir..kan bağışının altında gebelik takvimi yazıyo ordan yapılıyor.bend mıncıklaya mıncıklaya buldum sonunda.. Yap hadi sende..
En altta değişiklikleri kaydet var kaydetmedin mi? GözükmüyorYaptım ama oldu mu bilmiyorum
Biz de en son adet tarihım izi mi hesaba katıyoruz yoksaEn altta değişiklikleri kaydet var kaydetmedin mi? Gözükmüyor
Günaydın kızlar. Deli oldum ya dün bütün nöbetçi eczaneleri gezdik hicbirinde erken gebelik testi yoktu ucuz olandan aldım ama bugün 10. Gün yapmaya cesaret edemedim. Yarın sabah önce onu yapcm sonra kan vermeye gitcem. Sabah olmak bilmez. Kalpten gitcem sankiiii
Ama 3. Gün embriyosu cnim oyuzden korkuyorum ama yarın yapıcam kesinCanim ben 8.günü o ucuz 3liralik testlerden yaomistim silik de olsa cikmisti senin de 10.günün erken gebelik testi almana gerek yok o ucuzlardada cikar insallah
3.gün embriyosu da olsa şuanda bi şeyler çıkar bence cnm korkmaAma 3. Gün embriyosu cnim oyuzden korkuyorum ama yarın yapıcam kesin
Evet canım inşallah. Ama keseye daha erken çağıran doktorlar var anlamadım benimki niye oyle dedi. Sanırım keseyle kalp bi arada olsun diyeCok sevindim canim pazartesi mi kese ? Ay cok heyecanli ins gorursun bebislerini
Ayy insallah cnim ya sabah olmak bilmez şimdi. Yolda eczane bulurum diye sabah ilk idrarimi tuttum kac saat :)3.gün embriyosu da olsa şuanda bi şeyler çıkar bence cnm korkma
Canım ben 9. Gün görmüştüm idrarda hatırlıyorsan..Ayy insallah cnim ya sabah olmak bilmez şimdi. Yolda eczane bulurum diye sabah ilk idrarimi tuttum kac saat :)