- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
TabikideeeeeeeYapar yapmaz yaz cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikideeeeeeeYapar yapmaz yaz cnm
Canim bi dur testte cikmayablr kendini uzme yarin teste gidcksn daha idrara gecmemis olabilr..Kocaman bi tek çizgi.. biliyodum işte yanılmamışım. Ekimde beraberiz yine arkadasım
Iste ozaman mucize olur.Canim bi dur testte cikmayablr kendini uzme yarin teste gidcksn daha idrara gecmemis olabilr..
Uzme kendini canım..Iste ozaman mucize olur.
Insallah cnim ama bizim için kolay bi yol yok önümüzde. Benim korkum denemek degil. Simdi bile 1 tane embriyom oldu ya oda olmazsa bu kez ???Uzme kendini canım..
Guclu olmalısın eger kan da da cikmazsa yapacak bisey yok Allahin takdiri ..
Kavusana kdr deniycz cnm belki normal yolla bile olabilr yani cok şükür halimize..
Ama yarın insallah buraya hamile oldugunu yazarsin.
Çok sağol cnm benim darısı başına inşallahCanim hayırlı olsun Rabbim bagislasin cok sevindim..pozitifleri gorunce umudum dahada artiyo.
Valla canim kanda direk negatifi gormek daha yikiciydi benim icin.oyuzden busefer daha aliskinim negatifi gormeye.en bastan hazirladim yani ben kendimi negatif gormeye.ben 18 inde adet olmustum normaldede 5 gun once falan gelir hep.acaba erken gelirmi gene yAAYaaaa ( ama daha cok erken. Kiz ben korkuyorum yapmaya 10. Gün bugün hayranım cesaretine. Tek cizgi görürsem yıkılırım sanırım bugün
Belkide idrarına geçmedi beta hcg hormonu?? İdrar testinin garantisi yok ki canım..kan sonucun cıkmadan karaşarı bağlama.. Hepimiz okuyoruz burda idrarda negatif olup kanda pozitif sonuç alanları.. Onlardan biri de neden sen olmayasın???Kocaman bi tek çizgi.. biliyodum işte yanılmamışım. Ekimde beraberiz yine arkadasım
Umutlarım yıkıldı cnim tabiki rabbim bilir. Ama beklentim yok.Belkide idrarına geçmedi beta hcg hormonu?? İdrar testinin garantisi yok ki canım..kan sonucun cıkmadan karaşarı bağlama.. Hepimiz okuyoruz burda idrarda negatif olup kanda pozitif sonuç alanları.. Onlardan biri de neden sen olmayasın???
Napcan ya iki ağlıcan suscan.hepimiz geçtik o yoldan olmazsa ikinciye bakıcan artık.ilk biraz zor oluyo.Cikmazsa naparim bilmiyorum
İşin garibi ağlayamıyorum şuanNapcan ya iki ağlıcan suscan.hepimiz geçtik o yoldan olmazsa ikinciye bakıcan artık.ilk biraz zor oluyo.
Can'ım hemen başlama dövünmeye dur bakalım kanda çıkar belki.. Ben çok yıkıldım ilkinde ama bu sefer bidaha en erken ne Zaman olcak demeye başladım.. Bu başka bi çaba hiç birşeye benzemiyor..İşin garibi ağlayamıyorum şuan
Yok vazgeçmem bu özlemden. Dahada hırslandım.O yavrumun kokusunu duymadan ölmicem. Sadece bu kez 1 embriyom olustu ya o da olmszsa diye cok korkuyorum. Tedavi umrumda degil cekerim tüm acıyı.Can'ım hemen başlama dövünmeye dur bakalım kanda çıkar belki.. Ben çok yıkıldım ilkinde ama bu sefer bidaha en erken ne Zaman olcak demeye başladım.. Bu başka bi çaba hiç birşeye benzemiyor..
Aman benimde hiç bi sıkıntı yokken 2 tane kaliteli oldu. Gör bak bidakine daha çok olucak.alıştı artık bünye ilaçlara..Yok vazgeçmem bu özlemden. Dahada hırslandım.O yavrumun kokusunu duymadan ölmicem. Sadece bu kez 1 embriyom olustu ya o da olmszsa diye cok korkuyorum. Tedavi umrumda degil cekerim tüm acıyı.
Insallah cnim bnimAman benimde hiç bi sıkıntı yokken 2 tane kaliteli oldu. Gör bak bidakine daha çok olucak.alıştı artık bünye ilaçlara..
Canim sabah idrari ile yapmamissin ki sen zaten daha cok yeni sabah idrarinda bile bazen cikmiyor ki sen bak kacinci idrarin ile yaptin o yuzden bosuna uzme kendiniInsallah cnim bnim
bende erken testlerden yapmıştım çıkmadı. test günü normal idrar testi yaptim çıkmadı ve kan verdim. pozitif ti. oyuzden idrar testine guvenme kan testi kesin sonuç. ins pozitifdir ve en önemlisi sağlıkla kucağına alabilmekKocaman bi tek çizgi.. biliyodum işte yanılmamışım. Ekimde beraberiz yine arkadasım
slm size bişey soracamda benimde 3.gün sekiz hücreli dondurulmuş transfer edilmişti sizin sonuç nasıl?Canım bizim kalanlarda 3.gun embriosu 8 hucreli hayirliyla kavusalm insallah yavrumuzla..
Banada süpriz yapar inşallah