- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Offff inanmiyorum..Kizlar malesef negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offff inanmiyorum..Kizlar malesef negatif
Ama böyle kıyın kıyın ağrı bide belimi dogrulturken agriyoYuppiiii bende de olmustu
Sanırım yok hiç duymadım şuana kadar..Selam iyi bayramlar!
Aranizda hic 4.gun embriyo transferi olan var mi?
Valla heveslendirmek istemiyorum bi yandan ama aynıydı..Ama böyle kıyın kıyın ağrı bide belimi dogrulturken agriyo
Benm 4. Gün canım.. 4. Gün donduruldu çözülürken bekleriz belki bir gün demişti doktorum sonra gerek görmedi bi an önce annesine verelim dedi..Selam iyi bayramlar!
Aranizda hic 4.gun embriyo transferi olan var mi?
Benim de yarin yapilacak transfer 4.gun embriyosu..pek rastlamadim da ,merak ettim yaptiran var mi diye?Benm 4. Gün canım.. 4. Gün donduruldu çözülürken bekleriz belki bir gün demişti doktorum sonra gerek görmedi bi an önce annesine verelim dedi..
Kuzum ben kendi kendimi bi heveslendirdim ki agrim olunca :) kutu içerisine bunları koycam bide testi koycam bide mektup yazip koycam eşime oyle soylicem insallah :)Valla heveslendirmek istemiyorum bi yandan ama aynıydı..
Yerim ben onları.. Çok güzeller.. İnşallah kullanmak nasip olucak..Kuzum ben kendi kendimi bi heveslendirdim ki agrim olunca :) kutu içerisine bunları koycam bide testi koycam bide mektup yazip koycam eşime oyle soylicem insallah :)
Ben cuma sonuç öğrenicem canm inşallahh güzel sonuçlar alırız hayrlı olsun şimdidenBenim de yarin yapilacak transfer 4.gun embriyosu..pek rastlamadim da ,merak ettim yaptiran var mi diye?
Insallah cnim benim. Alsam mi almasam mi diye dusundum ama negatif olsa bile elbet bi gün hayalimde ki suprizi yapicam. Oyuzden almak istedimYerim ben onları.. Çok güzeller.. İnşallah kullanmak nasip olucak..
Cok saolun..sizin az kalmissonuca ne guzel..benim bekleyis esas simdi basliyor..siz de mujdeli haberler alirsiniz isallah..Ben cuma sonuç öğrenicem canm inşallahh güzel sonuçlar alırız hayrlı olsun şimdiden
Aynen öyle bugün deilse yarın...Insallah cnim benim. Alsam mi almasam mi diye dusundum ama negatif olsa bile elbet bi gün hayalimde ki suprizi yapicam. Oyuzden almak istedim
Arkadasım yaptırdı 4.gun embrıyosu cok şükür suan hamıle ..Benim de yarin yapilacak transfer 4.gun embriyosu..pek rastlamadim da ,merak ettim yaptiran var mi diye?
Evet Can'ım bu perşembe..teşekkürler..Pregnant35 çok sevindim maşallah. Her şey böyle sağlıklı ilerlesin inşallah. Yalnız usg bu perşembe mi onu anlamadim.
R ramanda25 her şeyde vardır bir hayir. Pes etmek yok arkadasim.
Üzülme cnm ya ins bi dahakineKizlar malesef negatif
Cok sevindim canim pazartesi mi kese ? Ay cok heyecanli ins gorursun bebisleriniKızlar değerim 508 olmuş hamd olsun. Bununla teyit ettik ki benim beta yüzde 70 80 civarı artıyor demek ki. Pts bide keseye Gidem bi Ohh çekeM :)