- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Bayramin 3. Günü 11. Gün olmus oluyo. Hastaneye gitmeden önce yapiyim.diyorum hazirlamis olurum kendimi az cokBelli olmuyo çıkmazsa üzülmeksen yapma ama yapacaksanda mutlaka 6 gün önce testi al.. Diğerlerinde pozitif göremezsin bende hala belirsiz o çizgi..
Hayret 3. Gün orta kalite yazmamışsın.. Kalitesine takmayı bırakmışsın sonunda aferin.. Pozitif ayındayız Can'ım.. Herkes pozitif.. Herkes gebe hemde çok gebe..Kızlar yarın 10. Gün sizce idrarda cikar mi yapsam mi?? 3. Gün embriyosu???
Tamam gitmeden önce yap ama mutlaka erken gebelik testi yap.. Diğerlerinde hemen çıkmıyo..Bayramin 3. Günü 11. Gün olmus oluyo. Hastaneye gitmeden önce yapiyim.diyorum hazirlamis olurum kendimi az cok
Kız taktın hee :) bi negatif cikarsa sorarim sana :))Hayret 3. Gün orta kalite yazmamışsın.. Kalitesine takmayı bırakmışsın sonunda aferin.. Pozitif ayındayız Can'ım.. Herkes pozitif.. Herkes gebe hemde çok gebe..
Tamam cnimmTamam gitmeden önce yap ama mutlaka erken gebelik testi yap.. Diğerlerinde hemen çıkmıyo..
Müneccim miyim ben ya? Günah keçisi yapma beni.ama analık iç güdülerim oldu diyo.. Olmadıysa da daha ilk denemen Can'ım bidahakine olur. Bu yola girdin mi pes etmek yok.. Çok güzel ve anlamlı bişey için savaş veriyoruz.bu harika bi duygu.normal hamile kalanlar bizim yarımız kadar anne.. Biz daha hamile kalmadan başlıyoruz sıkıntılara.Kız taktın hee :) bi negatif cikarsa sorarim sana :))
Orası öyle tabi cnim. Biz naparsak yapalim rabbimin izin verdigi zamanda olacak. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin tek duam bu.Müneccim miyim ben ya? Günah keçisi yapma beni.ama analık iç güdülerim oldu diyo.. Olmadıysa da daha ilk denemen Can'ım bidahakine olur. Bu yola girdin mi pes etmek yok.. Çok güzel ve anlamlı bişey için savaş veriyoruz.bu harika bi duygu.normal hamile kalanlar bizim yarımız kadar anne.. Biz daha hamile kalmadan başlıyoruz sıkıntılara.
Al bndende okadar. Bnde de hicbirsey yok. Insallah hamilesindir ve banada umut olursunBende belirti falan da yok ne kasık ağrısı ne hafif kahve rengi leke nede gogoslerde şişlik içim içimi yiyo
İnş pozitif görecen cnm seni o kadar iyi anlıyorum o bekleme heyecanı başka bi şeyAyy daha iki belki 3 saat sonra çıkacak ki ben böyle laboratuarın gözünü seveyimçok korkuyom yaaa karnim agriyir inan ki oysa o kadar olumsuz sonuc aldım ki .kendime 1 hak daha da verdim 2 Sebe sonra 3 buz bebeğim için ama yine de korkuyom iste
Iki duyguyuda barındırmak cok garip bi olumluyum bi olumsuz :))Denizatidenizyildizi inş canım ya inş benim kızım tuttuğunda da belirti yoktu ama 10 dk kanaman olmuştu kahverengi .11.günüm şimdi oda yok hep olur diyordum baştan beri ama nasip bakkalım son günler yaklaşımla insan negatif oluyor ama
Valla bendede hicbisey yok.millet gogsum sis ama ilaclardan diyo bendr o bile yok:)))Al bndende okadar. Bnde de hicbirsey yok. Insallah hamilesindir ve banada umut olursun
Ahaha aynen :) eşim diyo ki normalde daha mızmızsın sen simdi niye sesin çıkmıyor :) dedim hicbisey olmuyo ki :)Valla bendede hicbisey yok.millet gogsum sis ama ilaclardan diyo bendr o bile yok:)))
Bn bu tüp bebek olayına girişene kadar hep polyannaydım :))Benim ruh halim hep böyle çünkü ben teraziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?