- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Simdi senin kaçıncı günün cnim?@yaasemintt canim ben oylesine yaptim testi ya.cikmicagini biliyodumda.hemde erken gebelik testi falan degil yani.ilkinde on tane almistim.5 i buna kaldi dedim onuncu gun kan vermeyw gidene kadar hergun yapayim bitane:)))))))
Bugun 5. Gun benim canim.hicbisey yok valla belirti falan.sadece ignelerden kalcalarim mahvoldu zor yuruyorum okadar.evde 5 tane test vardi ben yapmaya basladim.valla bence yapmak sanki daha iyi.tabi cikmiyo diye cok kendini yipratmamak sartiyla.brn ilkinde hic yapmamistim direk kana gittim negatif olunca direk sok gecirdim valla.idrarla en azindan insan bi alisiyo gibi ne bilim.Simdi senin kaçıncı günün cnim?
Bn hastaneye gitmeden önce yapiyim diyorum varsa mutlu mutlu beklerim yoksa hazırlıklı beklerim diye.Bugun 5. Gun benim canim.hicbisey yok valla belirti falan.sadece ignelerden kalcalarim mahvoldu zor yuruyorum okadar.evde 5 tane test vardi ben yapmaya basladim.valla bence yapmak sanki daha iyi.tabi cikmiyo diye cok kendini yipratmamak sartiyla.brn ilkinde hic yapmamistim direk kana gittim negatif olunca direk sok gecirdim valla.idrarla en azindan insan bi alisiyo gibi ne bilim.
Çok şükür..Allah tamamına erdirsin canım keyifli bi dokuz ay gecirip saglıcakla kucagına alırsın inşallahKizçeler 10.gun 99 du ya degerim.12.gun 241 allahima sukur..bidaha test istemedi doktor,persembe ultrason randevumuz var..
Etmem mi canim?? Her aldigim mutlu haberle size dualar ediyorum..Çok şükür..Allah tamamına erdirsin canım keyifli bi dokuz ay gecirip saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Bizede dua et
Maşallah cnmKizçeler 10.gun 99 du ya degerim.12.gun 241 allahima sukur..bidaha test istemedi doktor,persembe ultrason randevumuz var..
Ohh ohh masallah. Gözün aydın canımm :)Kizçeler 10.gun 99 du ya degerim.12.gun 241 allahima sukur..bidaha test istemedi doktor,persembe ultrason randevumuz var..
Maşallah cnm
Cok saolun canlarim..hep boyle devam eder insallahOhh ohh masallah. Gözün aydın canımm :)
Şaka dmiiiKizlar malesef negatif
Çok üzüldüm..şimdi vakti degilmiş ama yeni tedavinde inşallah Rabbim yüzünü güldürür.yılmak pes etmek yokKizlar malesef negatif
Olsun be canım herşey bizim için. Neyimiz kolay oldu ki bu olsun. Vardir herseyde bi hayir emin oll. Rabbim bize bizden daha iyi kaderler yazıyor. Biz sadece çok geç anliyoruz.Keşke şaka deseydim annemde aynen öyle diyor şaka demi ben inanmayavagim senin test tarihin 16 si ama 11.günum şaka falan değil yani gerçek negatif ama çok isterdim olumlu olsun
Yuppiiii bende de olmustuHu huuuu kasıklarımda ara ara igne batmaları oluyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?