- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
Öyle oldu valla... Gerçi bi boşlukta gibiyim.çok değişik bi duygu ne sevinebildim ne üzülebildim boş boş takılıyorum..Çifte bayram yaşarsın artık :)))cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle oldu valla... Gerçi bi boşlukta gibiyim.çok değişik bi duygu ne sevinebildim ne üzülebildim boş boş takılıyorum..Çifte bayram yaşarsın artık :)))cnm
Zamanla alisacaksin cnm insanın inanısi gelmiyor değil mi hayal gibi daha çok heyecanlar yaşayacaksın insÖyle oldu valla... Gerçi bi boşlukta gibiyim.çok değişik bi duygu ne sevinebildim ne üzülebildim boş boş takılıyorum..
İnşallah.. Ben olmuycanı düşündüm başından beri ondan sanırım böyleyim..Zamanla alisacaksin cnm insanın inanısi gelmiyor değil mi hayal gibi daha çok heyecanlar yaşayacaksın ins
Ben kullandım canım yasmin. Doktora gittiğimde dördüncü gündü adetimde yarın başla demişti 5.gün başladım yaniMerhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrom hapi verdi mi? hangisini verdi kaçıncı gün basladiniz?
Yaaa dedik ama hadi hayrlisi olsn kuzuCanlarim.. dert ortaklarim.kusura bakmayin size sonucu yarim saat gecikmeli bildiriyorum.malum sok anlari.. 10.gun degerim allahin izniyle 99 cikti. Inanamiyorum.insallah boyle guzel devam eder...
kizlar benim Annemde bilmeyerekten kuzenimin dugununde butun akrabara
saol Can'ım... Rabbim tüm isteyenlere versin.Yaaa dedik ama hadi hayrlisi olsn kuzu
Canim moral bozacak renk değil kahve. Yerleşme kanamasidir inşallah. Zaten ilaçlardan dolayi kanama olmuyor diye biliyorum çünkü.Kızlar hafif bir şekilde açık kahve akıntım var daha yarın 8.günüm bu kadar erken hasta olunur mu moralim çok bozuldu
Yani çok erken değil mi adet olmak için bile olsaCanim moral bozacak renk değil kahve. Yerleşme kanamasidir inşallah. Zaten ilaçlardan dolayi kanama olmuyor diye biliyorum çünkü.
Aynen öyle canım. Geceni zehir etme. 3. Gün embriyisuysa çok çok erken. Bence güzel şeyler var. Ama her zaman Dr lari bilgilendirmek lazım renkli alıntılarda. Yarın bi konuş içimiz rahat olsun.wYani çok erken değil mi adet olmak için bile olsa
Ahanda tutunma kanaması.. Bende olmadı ama olanlar hep aynını söylüyor .. Açık kahve akıntı.. Hiç yorma kendini yat uzan bebişin tutunsun rahat rahat annesi..Kızlar hafif bir şekilde açık kahve akıntım var daha yarın 8.günüm bu kadar erken hasta olunur mu moralim çok bozuldu
Pregnant35 canım hadi gözün aydın değerin kat kat katlanır sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah ..
Saolun Can'larım.rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah..Pregnant35 çoook sevindim maşallah canım. Pts de şöyle bi 200 olsun inşallah :)
Benim 5.gün embriyosu cnm şimdiye tutunmuş olması gerekmez miAynen öyle canım. Geceni zehir etme. 3. Gün embriyisuysa çok çok erken. Bence güzel şeyler var. Ama her zaman Dr lari bilgilendirmek lazım renkli alıntılarda. Yarın bi konuş içimiz rahat olsun.w
Cnm ama 5.gün embriyoların da tutunma 4 ve 5. Gun oluyur diye yazıyor zaten çok azdı ve çok açıktı rengıAhanda tutunma kanaması.. Bende olmadı ama olanlar hep aynını söylüyor .. Açık kahve akıntı.. Hiç yorma kendini yat uzan bebişin tutunsun rahat rahat annesi..
8. 9. Gün bitiyor tutunma diye biliyorum canım. 4. Gün başlıyor. Bugünlerde de bitiyorBenim 5.gün embriyosu cnm şimdiye tutunmuş olması gerekmez mi
İnş cnm ya insCan'ım 3.gün embriyosun da 10.gün oluyormus.ben onu araştırdım bende leke olmadı die tutunmadı sanıyordum.ama 10.ve 11. Günlerde bi organ oluşuyormuş o yüzden o günlerde normalmiş.ama herkeste olmazmış.tüp bebek te görülüyor sanırım genellikle malum kansulandırıcılar kullanıyoruz. Ona bağlıyorum ben..