- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Önce bal yesin sonra kelebeğimi yesinnn :)Hay ağzın bal yesin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce bal yesin sonra kelebeğimi yesinnn :)Hay ağzın bal yesin..
Bencede onu sev konuş onla hisset bu duyguyu bence ins güzel sonuçlar alacanAma suan bebegini taşıyorsun ve bencil davranıp onu uzmeye hakkın yok
Aynen suan bosu boşuna stres yapiyoBencede onu sev konuş onla hisset bu duyguyu bence ins güzel sonuçlar alacan
Ayyy keşke yaaa keşke gorusebilsekKızlar inşallah dediğiniz gibidir kendimi yemeğe verdim şuan. Az vakit geçsin diye. Döktürüyorum akşam yemeğe bekliyorum hepinizi..
Afiyet olsun şekerimKızlar inşallah dediğiniz gibidir kendimi yemeğe verdim şuan. Az vakit geçsin diye. Döktürüyorum akşam yemeğe bekliyorum hepinizi..
Valla kuzum cek sira sendeBu kez halay başını ben çekiyim 5 gun sonrada ben anne olucam
Bende iste sirf o yzden kendimi hazir hissetmek icin yaparm negatfse bliym dye yksa yapmam gbime geliyoBencede yapma cnim. 7. Günüm ve tutuyorum kendimi. Belki kan vericegim gün hastaneye gitmeden yaparim ki negatifse hazirlikli olurum
Kızlar inşallah dediğiniz gibidir kendimi yemeğe verdim şuan. Az vakit geçsin diye. Döktürüyorum akşam yemeğe bekliyorum hepinizi..
Kizlar burdan devamli gorustugum bi arkadasm var onun su anda 1 yasinda dunyalar guzeli kizi var oncelerde burda yazisirdim sonra o hamis kalinca isten ayrldi bzde telefondan gorusmeye basladk gerci o bursada ben kirklarelinde ama bsey olsa hemen onu ararim o beni ck rahatlatr ayni seklde bende onu cnku bizi birbirimzden baskasi anlamiyo bliyosnz o yzden ins guzel dostluklar kurarz mesala benim kendi ailemden baskasi bde kayinpedermden baskasi blmiyo bu tupbebek isini kmseye anlatamiyrz hep yalan dolanAyyy keşke yaaa keşke gorusebilsek
Ay bayilcam heycandan cikmadimi canim yaKızlar inşallah dediğiniz gibidir kendimi yemeğe verdim şuan. Az vakit geçsin diye. Döktürüyorum akşam yemeğe bekliyorum hepinizi..
Iate hamis olunca bol bol yaparz kuzim ne guzl hc negatf ckmazBenim gibi pahalı testlerim var hep adet oldum hiç yapmak kiset olmadı hala saklanıyor
Bilmiyorum ki baslasa bir sey olmaz herhaldeadetin 3. günü baslansa olur mu ki? arkadaşım tüp bebek yaptirmaya karar verdi doktor ara doğum kontrol hapina baslatalim demis ama adeti erken gelmis doktora da ulasamamis 2 gündür
Bizimde oyle sadece ailelerimiz biliyo okadarKizlar burdan devamli gorustugum bi arkadasm var onun su anda 1 yasinda dunyalar guzeli kizi var oncelerde burda yazisirdim sonra o hamis kalinca isten ayrldi bzde telefondan gorusmeye basladk gerci o bursada ben kirklarelinde ama bsey olsa hemen onu ararim o beni ck rahatlatr ayni seklde bende onu cnku bizi birbirimzden baskasi anlamiyo bliyosnz o yzden ins guzel dostluklar kurarz mesala benim kendi ailemden baskasi bde kayinpedermden baskasi blmiyo bu tupbebek isini kmseye anlatamiyrz hep yalan dolan
Ben sadece ablama ve en yakın dostuma soyledim eşimin ailesinden hiç kimse bilmiyor.annem bile bilmiyor bi ara agzını yoklamıştımda 5 sene bekle demiştiBizimde oyle sadece ailelerimiz biliyo okadar
Aynı bizde öyle kaynanam lâ aynı binadayım her gün farklı bi bahane bulup hastaneye gidiyordumKizlar burdan devamli gorustugum bi arkadasm var onun su anda 1 yasinda dunyalar guzeli kizi var oncelerde burda yazisirdim sonra o hamis kalinca isten ayrldi bzde telefondan gorusmeye basladk gerci o bursada ben kirklarelinde ama bsey olsa hemen onu ararim o beni ck rahatlatr ayni seklde bende onu cnku bizi birbirimzden baskasi anlamiyo bliyosnz o yzden ins guzel dostluklar kurarz mesala benim kendi ailemden baskasi bde kayinpedermden baskasi blmiyo bu tupbebek isini kmseye anlatamiyrz hep yalan dolan
Nihayettttt... Tebrik ederim canim.. Daim olsun insaaAllah.. Katlanarak devam etsinCanlarim.. dert ortaklarim.kusura bakmayin size sonucu yarim saat gecikmeli bildiriyorum.malum sok anlari.. 10.gun degerim allahin izniyle 99 cikti. Inanamiyorum.insallah boyle guzel devam eder...