- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
Aynı yerde verdim canım. Doktor hiç merak etme dedi. Bakalım nolacak.Kafan boceklenmesin hemen ayni yerdemi verdin kani iyi degerin yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı yerde verdim canım. Doktor hiç merak etme dedi. Bakalım nolacak.Kafan boceklenmesin hemen ayni yerdemi verdin kani iyi degerin yinede
Ayy hadi hayirlisi kuzucummmmmKani verdim kizlar cihaz bakimdaymis
Telefon acicaklar 2 saate cikar sanirim sonuc..
Saol canim.. insallah guzel bi haber alirim..Ayy hadi hayirlisi kuzucummmmm
Hadii cok az kaldı. Hemen arasinlarrrr. Bnimde7. Günüm belim ve kasıklarim agridi sabah. Kasıklarim gecti ama belim hala agriyoSaol canim.. insallah guzel bi haber alirim..
Doktor oyle dediyse bir bildigi vardir canim stres yapma sakin bebislerinide uzmeAynı yerde verdim canım. Doktor hiç merak etme dedi. Bakalım nolacak.
Sağol canım arkadaşım. Dua Et.Doktor oyle dediyse bir bildigi vardir canim stres yapma sakin bebislerinide uzme
Can'ım daha haber gelmedi. Netten de bakıyorum çıkmamış.bakımda ya makina daha olmadı herhalde..
Verdi canim yasmin adetin ikinci gunu kullan dedi basladim obur adettede dondurulmus transfer olucakMerhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrom hapi verdi mi? hangisini verdi kaçıncı gün basladiniz?
İlk tedavimde verdi.2. Gün başladım desolett kullandım benMerhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrom hapi verdi mi? hangisini verdi kaçıncı gün basladiniz?
Etmezmiyim canim
Verdi canim yasmin adetin ikinci gunu kullan dedi basladim obur adettede dondurulmus transfer olucak
adetin 3. günü baslansa olur mu ki? arkadaşım tüp bebek yaptirmaya karar verdi doktor ara doğum kontrol hapina baslatalim demis ama adeti erken gelmis doktora da ulasamamis 2 gündürİlk tedavimde verdi.2. Gün başladım desolett kullandım ben
Başlasın hemen sanmıyorum bişey olucanı.adetin 3. günü baslansa olur mu ki? arkadaşım tüp bebek yaptirmaya karar verdi doktor ara doğum kontrol hapina baslatalim demis ama adeti erken gelmis doktora da ulasamamis 2 gündür
Ayyy bizi buldu catlicaz yaCan'ım daha haber gelmedi. Netten de bakıyorum çıkmamış.bakımda ya makina daha olmadı herhalde..
Sen bide beni düşün heryerin uyuştu..Ayyy bizi buldu catlicaz ya
Kıyamam sana ya . İnş cok cok guzel sonuclar alcazzSen bide beni düşün heryerin uyuştu..
İnşallah Can'ım ya bekledikçe iyice içim karardı.Kıyamam sana ya . İnş cok cok guzel sonuclar alcazz
Ama deme öyle(İnşallah Can'ım ya bekledikçe iyice içim karardı.