20 agustos test günüm canim alt karin bölgemde batmalar oluyor canim senin
Bir iki gün disaridan yemek söyleseniz canimSana daha erken gün vermisler test icin canim benim 5.gün embriyosuydu 20 agustos dediler. Canim ben annemde kaliyorum ama yatmiyorum surekli dolaniyorum evde oturuyorum kafami oyalamak icin elisi yapiyorum benim de esim sehirdisinda annemlerdeyim suan ama sen oyle dusunme doktorlar cok yatarak tutmanin bir iliskisi olmadigini soyluyorlar
Sana daha erken gün vermisler test icin canim benim 5.gün embriyosuydu 20 agustos dediler. Canim ben annemde kaliyorum ama yatmiyorum surekli dolaniyorum evde oturuyorum kafami oyalamak icin elisi yapiyorum benim de esim sehirdisinda annemlerdeyim suan ama sen oyle dusunme doktorlar cok yatarak tutmanin bir iliskisi olmadigini soyluyorlar
Insallah canim.insallah benim agrim yatarken kalkiyorun ya yerimden o zaman cok batma oluyor sendede varmi
Bende hicbirsey yok canim ya oyle bel agrisi karin agrisi falan yok sadece batmalarim oluyor kalkarken ama agri olmasi iyi birseydir canim tutunma belirtisi olabilir sana kac tane transfer edildi canim
Tutar canim insallah bebisin birdaha da birakmaz insallah seni bana da 2 tane transfer edildi canim bol su icmeye calisiyorum ama tuvalete cikmaktan usaniyorum tuvalette de batmam cok oluyor peki hangi ilaclari kullaniyorsun canim
Malesef canim sperm bulunamadi ilk basta dunya basima yikildi sanki ama şımdı iyicw hissizlestim sanki ben yasamiyormusum da disardan izliyormusum gibi hayirlisi olsun Rabbim büyük diyorum. Ins sizlerin guzel hbrlerini aliriz
Canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. İnşallah uğurlu gelecek bu haberler bize.Kızlar çıktı sonucum 457
Hilalle beraberdik biz hatta bugun tek guzel olan sey tanismamizdi diyebiliriz cnm kendisi hbr versin isterim gerci ama malesef ikimizin esindende sperm bulunamadi birbirimize destek oldukHiLalce den haber var mı
Canım çok üzüldümHilalle beraberdik biz hatta bugun tek guzel olan sey tanismamizdi diyebiliriz cnm kendisi hbr versin isterim gerci ama malesef ikimizin esindende sperm bulunamadi birbirimize destek olduk
Cok sagol canımm. Insallah hepinizin guzel haberlerini gorecegiz burada..Tebrik ederim saglıcakla kucagına alırsın inşallah bizlerede dua edin canım
An gelecek sizinde güzel haberlerini okuyacağız bugün uzlmus olabilirsiniz ama yarin sevineceksiniz inş hilalim ahh hilal aklım hep sizdeydi kac kere buraya baktığını bilmiyorum bugün bir haber bi r umut içinMalesef canim sperm bulunamadi ilk basta dunya basima yikildi sanki ama şımdı iyicw hissizlestim sanki ben yasamiyormusum da disardan izliyormusum gibi hayirlisi olsun Rabbim büyük diyorum. Ins sizlerin guzel hbrlerini aliriz
Canim bende gecen cuma oldum bnde korkuyordum ama anestezi verdikten sonra hicbisey hissetmiosun.gozumu bi actim yataktayim hic agrim sizim olmadi sende korkmaKızlar yarın opu'm olacak. bişey hissediyor muyuz işlem sırasında ağrı acı vs. Birazcık korkuyorum.Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?