2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar belirti için daha çok erken kendinizi kaptırmayın :) tecrübe konuşuyor burda bu 13 ayda o kadar belirti yasadimki, eğer o belirtiler gerçek olsaydı çoktan doğmuştu bebisim :KK70:o belirtilere kulak tıkayin :) gerçek belirtiler 4. Haftadan sonra başlıyor... yapabiliyorsaniz aklınızdan çıkarın başka bi mesguliyet bulun :) mesela ben kafaya takiyorum diye olmuyo biliyorum yani aklımdan çıkarabilirsiniz olacak inşallah...

aynen cok haklısın ben de 6 aydır ugrasıyorum ama olmadı bi ilk ay belirtiler vardı sonra olmadı bi de bu ay var bu ay cok ümitli oldugumdan bu belirtileri yAsıyorum zaten ama bi yandan da ins bebistendir diyorum ama yazdıgım belirtiler obur bebeğimle aynı bazısında hic belirti olmadan da hamilelik baslıyor iste bi akısına bıraksam biliyorum ben de hamiş olcam ama olmuyor işte

ben katılmıyorum .eğer hamileysen gerçekten farklı Hİssediyorsu n.ve anlıyorsun hamile olduğunu .bu herkes için geçerli olmayabilir. ama vücut çok farklı tepkı veriyor .:anneadayı:.[/QUOTE
ben katılmıyorum .eğer hamileysen gerçekten farklı Hİssediyorsu n.ve anlıyorsun hamile olduğunu .bu herkes için geçerli olmayabilir. ama vücut çok farklı tepkı veriyor .:anneadayı:.

uzun süre ugraşınca biraz farklı oluyor canm ama gercekten hamile oldugunu hissedebiliyorsan ozaman zaten hamilesindir bazı belirtiler de dogrudur biz uzun süre ugraşınca bütün belirtileri yaşıyoruz arkadaş ondan öyle yazmış:KK15:

aynen cok haklısın ben de 6 aydır ugrasıyorum ama olmadı bi ilk ay belirtiler vardı sonra olmadı bi de bu ay var bu ay cok ümitli oldugumdan bu belirtileri yAsıyorum zaten ama bi yandan da ins bebistendir diyorum ama yazdıgım belirtiler obur bebeğimle aynı bazısında hic belirti olmadan da hamilelik baslıyor iste bi akısına bıraksam biliyorum ben de hamiş olcam ama olmuyor işte
İnşallah olur kavuşuruz bebişlerimize :)

anlıyorum canım.ilk bebegğimde ben de sekız ay sonra hamile kalmıştım .her belirtiyi hamileyim sanıyordum.taaa ki gercekten hamile kalınca .o ay şiddetli kasık ağrım olmştu .adetime iki hafta varken .o zaman ben de farklı bişeylerin olduğnu anlamştım.öncekı yasadiğim hafif kasık batmalrı ağrılar falan hiç bişey değilmiş yanında :KK17:.ben hen hep kendimi dinliyordum .kendimi alamıyordum napayoım.8 ay boyunca dinledim .:KK51:.

Merhaba ben de ağustos annesi olmak istiyorum nasipse :) 1 kızım var. Nisan annesi olacaktım nasip olmadı 2 ay önce düşük yaptım. Bakalım nasipte ne var Allah isteyen herkese nasip etsin :KK68:

Merhaba ben de ağustos annesi olmak istiyorum nasipse :) 1 kızım var. Nisan annesi olacaktım nasip olmadı 2 ay önce düşük yaptım. Bakalım nasipte ne var Allah isteyen herkese nasip etsin :KK68:
Amin canım :) ama bu ay benimki olmayacak gibi çok feci grip oldum :KK43: neyse kısmeti ne zamansa o zaman gelir inşallah :)

:KK37::anneadayı:Merhaba arkadaşlar İnşallah herkesin gönlüne göre olur .
Benimde nasip olursa 2. bebeğim olacak. 3 yaşında bir kızım var. Kızımda topikte çok güzel arkadaşlıklar edindik ki hala görüşüyoruz inşallah burada da güzel dostluklar kurulur bebekler sağlıcakla gelir

:KK37::anneadayı:Merhaba arkadaşlar İnşallah herkesin gönlüne göre olur .
Benimde nasip olursa 2. bebeğim olacak. 3 yaşında bir kızım var. Kızımda topikte çok güzel arkadaşlıklar edindik ki hala görüşüyoruz inşallah burada da güzel dostluklar kurulur bebekler sağlıcakla gelir

İnş canm benimde 3yasinda bi oğlum var çoğunluk ikinci bebek için uğraşıyor gibi :KK70: benim daha belli olmadı bata 10gun var test için de erken bekliyorum bakalim

Amin canım :) ama bu ay benimki olmayacak gibi çok feci grip oldum :KK43: neyse kısmeti ne zamansa o zaman gelir inşallah :)

Rabbim inş yazmıştır hastalık falan dinlemez oluverir benim bugün 17 günüm bebeis çalışmalarını kaçıncı güne kadar yapmak gerekir iki günde bi yapmaktan Yoruldum artık bundan sonra akışına biraksam olurmu kizlar

Rabbim inş yazmıştır hastalık falan dinlemez oluverir benim bugün 17 günüm bebeis çalışmalarını kaçıncı güne kadar yapmak gerekir iki günde bi yapmaktan Yoruldum artık bundan sonra akışına biraksam olurmu kizlar
kaçıncı günden beri çalışmalar yapıyosunuz , önemli tarihler geçiyor gibi artık

kaçıncı günden beri çalışmalar yapıyosunuz , önemli tarihler geçiyor gibi artık

6. Günden beri dün geceye kadar iki günde bi önemli günleri değerlendirdikleri muhtemel yumurtlama 13 17 günler arası olur zaten bende 13 yada 14 gün yumurtlarim da bu ay güzel calistik yeterli mi diye meraktayim

X