2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu ay bebişler gelirse eğer aslan burcu olacaklar herhalde :) aranızda aslan olan var mı? :)

Sanırım bu ayın ilk gebişi benim :)muhtemel doğum tarihi 4 ağustos 2016 bat25 kasim 5 gun Kala pozitifi gördüm :)

hayırlı olsun ne mutlu sana bebişine iyi bak

Canım 28 yaşındayım .Çalışan bi anneyim .biraz zor olacak gözüm korkuyor ama hayırlısıyla olsun çok istiyorum .

inşallah olur canım yüzümüz gülsün her daim

Artık bize her istediklerini yaptırırlar :) ben zaten yengecim dayanamam anında yelkenleri suya indiririm :)

valla ben akrebim yükselenim de oğlak yani inatçılığım destekli bi de dominantım yandım sanırım aslanla başş başa kalınca bakalım kimin lafı geçecek :KK76:

benim erkek kardeşim aslan bi seye hayır derse asla ikna edemezsin oglum başak bu da başak olsun istedim ama nasip
Ben aslan olmasını isterim yengeç olduğum için çok zayıfim olaylar karşısında azıcık uzuliyim anında yataklara düşüyorum ve herseyi kendi içimde yaşıyorum o nedenle güçlü metanetli bi cocugum olsun çok isterim :)

valla ben akrebim yükselenim de oğlak yani inatçılığım destekli bi de dominantım yandım sanırım aslanla başş başa kalınca bakalım kimin lafı geçecek :KK76:
Benim eşim oglaga oglak ben onlan basediyom aslan o kadar zorlamaz zannimca :)

X