- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
5 aydır deniyoruz..Ilk deneme mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 aydır deniyoruz..Ilk deneme mi :)
Benim bata daha çok var :) 2 aralık :) bakalım artık :)Yokmu kizlar bat yakin olan kimseden ses cikmiyor
Benimde oyle canm 3 aralik hayirlisi :)Benim bata daha çok var :) 2 aralık :) bakalım artık :)
hayırlı olsun :) Agustos annesi mi oldunuz temmuz mu :)
Daha bat lara cok var bilemiyoruz ki insallh hepimiZin olur bu aySelam kızlar :) Sanırım daha ağustos anne adayları belli değil. Bende beklemedeyim Herhangi bir belirti yok.. Sadece bu aralar çok tuvalete gidiyorum Belirti olarak sayılabilir mi
Daha bat lara cok var bilemiyoruz ki insallh hepimiZin olur bu ay
Yokmu kizlar bat yakin olan kimseden ses cikmiyor
Hadi bakalim insaallah canim haberlerini bekliyoruz.bbelirgin var misinem: 43601808 .!.:Selam arkadaslar bu aya bende talibim kismetse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sat :3 kasim bat:30 kasim bekleyis devam ediyor
Ben de brlirtileri merak efiyorum.erkenden3 .!.:merhabaerkendenbu aya talibim sat 4 kasım bat 30 kasım benim bi sorunum yok ama 6 aydır bebis olmuyor ama bu ay iyi calısıyoruz ins bu ay tutar 2012 eylül annesiyim bi düşükten sonra dogdu yavrum onu gününü bilelim diye bir gün iiskiye girmiştik rabbim bu sefer 6 aydır nasip etmedi kısmet bu ay coooook ümitliyim belirtileri simdiden var kaptırdım kendimi allahım kucaklarımızı bos koymasın hayırlısıyla bi kere daha anne olmmayı nasip etsin
Ben de brlirtileri merak efiyorum.erkenden
Ne gibi belirtiler yasiyorsunuz .onceki gebelik belirtilerinizle ayni mi
Ben de brlirtileri merak efiyorum.erkenden
Ne gibi belirtiler yasiyorsunuz .onceki gebelik belirtilerinizle ayni mi
Selam arkadaslar bu aya bende talibim kismetse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sat :3 kasim bat:30 kasim bekleyis devam ediyor
Yumurtlama guninde hamis kalacaksin diye kesin bisey yok ki .adetten cikar cikmaz hamile kalanları duydum .inşaallahhamilesindir canimikinci mi oolacak olursabelimde ara ara bi agrı var sol kasıgımda batma oluyor arada bacak agrısı bi de karnımın içinde hava kabarcıkları var da patlıyo gibi tuhaf bi his oluyor bugün sogan dograrken de midem cok kptü bulandı ve sık idrara cıkıyorum ama göğüslerimde bi dolgunluk yok zaten benim bu belirtileri yaşamam da cok erken yumurtlama günümdeyim 14 gün ama bütün belirtiler var femara diye bi ilac kullandım belki de ondan böyle oldum ama ins bebiş vardır da bosuna heveslenmiş olmam