2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
merhaba ins ben de bu aya talibim sat 4 kasım bat 30 kasım benim bi sorunum yok ama 6 aydır bebis olmuyor ama bu ay iyi calısıyoruz ins bu ay tutar:KK76: 2012 eylül annesiyim bi düşükten sonra dogdu yavrum onu gününü bilelim diye bir gün iiskiye girmiştik rabbim bu sefer 6 aydır nasip etmedi kısmet bu ay coooook ümitliyim belirtileri simdiden var kaptırdım kendimi allahım kucaklarımızı bos koymasın hayırlısıyla bi kere daha anne olmmayı nasip etsin

Selam kızlar :) Sanırım daha ağustos anne adayları belli değil. Bende beklemedeyim :KK51: Herhangi bir belirti yok.. Sadece bu aralar çok tuvalete gidiyorum :KK70: Belirti olarak sayılabilir mi :KK70:

Ben yumurtlama günlerindeyim daha ama bütün hamilelik belirtileri var öyle bi psikoloji sardı ki beni ins allahım ya bu ay cok ümitiyim 6 aydır umrumda degildi ha olmadı deyip geciyordum ama bu ay farklıyım

Selam arkadaslar bu aya bende talibim kismetse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sat :3 kasim bat:30 kasim bekleyis devam ediyor

sinem: 43601808 .!.:
Selam arkadaslar bu aya bende talibim kismetse Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sat :3 kasim bat:30 kasim bekleyis devam ediyor
Hadi bakalim insaallah canim haberlerini bekliyoruz.bbelirgin var mi

3 .!.:
merhabaerkendenbu aya talibim sat 4 kasım bat 30 kasım benim bi sorunum yok ama 6 aydır bebis olmuyor ama bu ay iyi calısıyoruz ins bu ay tutar:KK76: 2012 eylül annesiyim bi düşükten sonra dogdu yavrum onu gününü bilelim diye bir gün iiskiye girmiştik rabbim bu sefer 6 aydır nasip etmedi kısmet bu ay coooook ümitliyim belirtileri simdiden var kaptırdım kendimi allahım kucaklarımızı bos koymasın hayırlısıyla bi kere daha anne olmmayı nasip etsin
Ben de brlirtileri merak efiyorum.erkenden
Ne gibi belirtiler yasiyorsunuz .onceki gebelik belirtilerinizle ayni mi

Ben de brlirtileri merak efiyorum.erkenden
Ne gibi belirtiler yasiyorsunuz .onceki gebelik belirtilerinizle ayni mi

belimde ara ara bi agrı var sol kasıgımda batma oluyor arada bacak agrısı bi de karnımın içinde hava kabarcıkları var da patlıyo gibi tuhaf bi his oluyor bugün sogan dograrken de midem cok kptü bulandı ve sık idrara cıkıyorum ama göğüslerimde bi dolgunluk yok zaten benim bu belirtileri yaşamam da cok erken yumurtlama günümdeyim 14 gün ama bütün belirtiler var femara diye bi ilac kullandım belki de ondan böyle oldum ama ins bebiş vardır da bosuna heveslenmiş olmam

[QUOTEhyra, post: 43606532, member: 659104"]önceki gebeliğimle bütün belirtiler aynı onu da çok erken hissetmiştim ama ozaman göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı şimdi yok[/QUOTE]
İnsan gercekten hissediyor.adet belirtilerinden farkli oluyor .benim de bacsklarim uyusuyor .hayirlisi baklaim.bat 30kasim benim de

belimde ara ara bi agrı var sol kasıgımda batma oluyor arada bacak agrısı bi de karnımın içinde hava kabarcıkları var da patlıyo gibi tuhaf bi his oluyor bugün sogan dograrken de midem cok kptü bulandı ve sık idrara cıkıyorum ama göğüslerimde bi dolgunluk yok zaten benim bu belirtileri yaşamam da cok erken yumurtlama günümdeyim 14 gün ama bütün belirtiler var femara diye bi ilac kullandım belki de ondan böyle oldum ama ins bebiş vardır da bosuna heveslenmiş olmam
Yumurtlama guninde hamis kalacaksin diye kesin bisey yok ki .adetten cikar cikmaz hamile kalanları duydum .inşaallahhamilesindir canimikinci mi oolacak olursa :emir_bebek:

X