2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Memnun kalirsan paylas canim, bende islak mendilini almak istiyorum, uni baby yemi dogan bitince almayi dusunuyorum, sen memnun kalirsan bende siparia veririm hem islak mendilini hemde bezini
Tatlım ben memnun kaldım. Bez değiştirmemize rağmen pişik yapmadı, canbebede içindeki pamukların ortaya toplanmasıydı şikayetim bunda o da yok. Islak mendili ise komili sensitive aldım ben. Kapanyadaydı 24 taneyi 47 tl ye aldım. Unibaby yenidoğandan geçtim bende tabi onun kadar güzel değil ama iş görür. Yenidoğan ıslak mendil de var ama artık büyüdü diye ben gerek görmedim.

Merhaba arkadaşlar 20 temmuz doğumlu kızım var şuan 3.5 aylık hamileyim emziriyorum nasılsa adet görmedim diye dikkat etmedim ve daha dün öğrendim siz dikkatli olun
Merhaba tatlım. Allah dağlıklı dıhhatli kucağına almak nasip etsin. Güç kuvvet versin sana. İnşallah uslu bebekler olup annelerini üzmezler. Tavsiye için teşekkürler:)

Kizlar hu huuu :) bugun dogum gunu olan bebislerimizz var :anne:
Nasilsa gecti 1 yil hemencecik yahu :halay:
Nice yillarini gorun insallah rabbim guzel gunlerinide gostersin hepimize.
İyiki dogdular iyi ki varlar :KK15:

@ThankfulNovember bacim beni etiketlemissin nerdeyse 1 ay olmus :deli:

Biz sukur yuruyoruz yaklasik 1 aydir masallah :nazar:
Daha 1 disimiz var ikincide pirtlamis tam olmasada ucu minnacik gozukuyor. artik her yemegi yediriyorum ben ne yiyosam onu yiyo corba ve yogurt sevmiyoruz, pipete bi alistiramadim bebeyi inat sipa. Meme haric hic biseyi emmiyo. İsirip atiyp koseye. Pipete alistirmaya calisiyorum cunku su icerken cok boguluyo :işsiz:

İste boyle guzel anneler.. :KK200:

Herkesi opuyorum.

Nerdeyse geldik 1 yaşına. Hala uyumayı öğrenemediiiiii :KK43:
Aynen canım hala ayaklarimda salliyorum. Hanıma koca karyola dar geliyor. Gece yatmadigi yer kalmıyor. Bide illaki bir yeri bana degicek. Bir bakıyorum ayağı ağzımda bir bakıyorum eli. En son üstüme çıkıp öyle uyudu. Uyanınca ilk işi beni tokatlayip uyandırmak. Hala iki disimiz var. Emekleme yok yurume yok. Sade müzikte koltuğa tutunup popo sallıyor.

Aynen canım hala ayaklarimda salliyorum. Hanıma koca karyola dar geliyor. Gece yatmadigi yer kalmıyor. Bide illaki bir yeri bana degicek. Bir bakıyorum ayağı ağzımda bir bakıyorum eli. En son üstüme çıkıp öyle uyudu. Uyanınca ilk işi beni tokatlayip uyandırmak. Hala iki disimiz var. Emekleme yok yurume yok. Sade müzikte koltuğa tutunup popo sallıyor.
Off nasıl öğrenecek bunlar yaa?

Cnm benimki iyice sapitti yaa 18 gun sonra bi daha adet olmaya basladim 10 günü gecti hala geliyor az az kahve leke seklinde anlamadim ki ne oldu kist falan mi olustu bilemedim doktora mi gitsem diorum da simdi ilac verse de kullamam ki benim kiz bütün gün memede sagolsun ek gida dusmani hic bisey yemio memeye guveniyo
Hamile olmayasın...

Tatlım ben memnun kaldım. Bez değiştirmemize rağmen pişik yapmadı, canbebede içindeki pamukların ortaya toplanmasıydı şikayetim bunda o da yok. Islak mendili ise komili sensitive aldım ben. Kapanyadaydı 24 taneyi 47 tl ye aldım. Unibaby yenidoğandan geçtim bende tabi onun kadar güzel değil ama iş görür. Yenidoğan ıslak mendil de var ama artık büyüdü diye ben gerek görmedim.
Sagol canim uni babyler bitince aliyim bende

Nerdeyse geldik 1 yaşına. Hala uyumayı öğrenemediiiiii :KK43:
Ahhh ahhhh, bizde de durumlar ayni,
Uykusu halen duzelmedi, gece cok sık uyaniyo, istahsiz bir bebek, bunlar olunca haliyle zayif bir bebek, zayiflgina takilmiyorum, ama birseyler yese cok mutlu olacam, yemiyo:KK43:
Bizde halen yuruyemiyoruz, yurumeye dair bir belirti de yok, buna da cok takilmiyorum, biraz yese uykusuda biraz duzelse ah ahhhh

Hamile olmayasın...
Cnmm bende suphelenmedim degil test yaptim ama hamile degilim olsa cikardi diye dusunuyorum çünkü annemgildeyim suanda tek iliski oldu o da yaklasik 1 ay once zaten ben pko lyum bide tek tüpüm tikali zor hamile kaliyorum tabi belli olmaz ona da güvenmemk lazim. O bahsettigim kahve lekelenmeler de 12 gun sürdü bitti anlam veremedim ama ilk defa böyle bişey oldu evime döndüğüm zaman doktoruma gidecegim.

X