2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Komilinin kalıbı biraz büyük evet. Normalde 4+ kullanırken komilide 4 kullanıyorum. Ben de yeni komiliye geçtim. Daha önce canbebe kullanıyordum ama aldığım son paketler kalitesiz çıkınca komiliye geçmeye karar verdim.

İnternetten sipariş verdim komilinin bezi komilinin ıslak mendili komilinin şampuanı :))) inşallah memnun kalırız
Memnun kalirsan paylas canim, bende islak mendilini almak istiyorum, uni baby yemi dogan bitince almayi dusunuyorum, sen memnun kalirsan bende siparia veririm hem islak mendilini hemde bezini

Ben ilk adeti 4 temmuzda oldum.o da bir gün sürdü yarım yamalak
Cnm benimki iyice sapitti yaa 18 gun sonra bi daha adet olmaya basladim 10 günü gecti hala geliyor az az kahve leke seklinde anlamadim ki ne oldu kist falan mi olustu bilemedim doktora mi gitsem diorum da simdi ilac verse de kullamam ki benim kiz bütün gün memede sagolsun ek gida dusmani hic bisey yemio memeye guveniyo

Cnm benimki iyice sapitti yaa 18 gun sonra bi daha adet olmaya basladim 10 günü gecti hala geliyor az az kahve leke seklinde anlamadim ki ne oldu kist falan mi olustu bilemedim doktora mi gitsem diorum da simdi ilac verse de kullamam ki benim kiz bütün gün memede sagolsun ek gida dusmani hic bisey yemio memeye guveniyo
1 yila kadar duzelmesi lazim, git istersen, zaten emzirdigini soylediginde ona gore ilac verir, bu arada benim kizimda ek gida dusmani, yemiyor birsey:KK43:

Neyden korkuyorsun canım???ve ilk bebeğim ne kadarlık sen istiyor musun
2 cocuga bakmak zor olur, halbuki kizim dogmadam once 2 yas aralarinda olsun istiyordum, kizim olunca gordum, kolay degilmis, belki benim kizim zordur, 2. bebegi birazda ilk bebek etkiliyo, kolay gecmisse ilki insan hemen bir daha istiyor, ama ilkinde zorlanmissa 2. dusunuyor dusunuyor dusunuyorrrrrrr...

2 cocuga bakmak zor olur, halbuki kizim dogmadam once 2 yas aralarinda olsun istiyordum, kizim olunca gordum, kolay degilmis, belki benim kizim zordur, 2. bebegi birazda ilk bebek etkiliyo, kolay gecmisse ilki insan hemen bir daha istiyor, ama ilkinde zorlanmissa 2. dusunuyor dusunuyor dusunuyorrrrrrr...
Kızlar hamile oldugumu ogrendim .plansizdi gel gitlerdeym ..hamileyken iki yas ara isterdm.dogunca uc dedm .konuyu bi actimki tam dusundugum seyler tartışılıyor.hakkmzda hayirlisi ne dyelm .

Kızlar hamile oldugumu ogrendim .plansizdi gel gitlerdeym ..hamileyken iki yas ara isterdm.dogunca uc dedm .konuyu bi actimki tam dusundugum seyler tartışılıyor.hakkmzda hayirlisi ne dyelm .
Senin planin disinda olmus
Demekki olmasi gereken senin icin buymus
Hayirli olsun canim, kolayliklarla gecsin hamileligin ve 2. ciyi buyutmen
Herseyde bir hayir vardir, biz plan yapariz ama Rabbimin dedigi olur
O yuzden gel gitlerin olmasin hic, Rabbim boyle olmasini istemis
Tekrar hayirli olsun

Evet aynı durumdaygöm benim kızında çok zor bir bebek

Senin planin disinda olmus
Demekki olmasi gereken senin icin buymus
Hayirli olsun canim, kolayliklarla gecsin hamileligin ve 2. ciyi buyutmen
Herseyde bir hayir vardir, biz plan yapariz ama Rabbimin dedigi olur
O yuzden gel gitlerin olmasin hic, Rabbim boyle olmasini istemis
Tekrar hayirli olsun
Haklisin bende benim icin boylesi hayirlisi olacak diyorum .gel gitlerim calisiyor olmam ikisine yetisebilecekmiyim korkusu ama su aralari yakin oldugundan arkadas olacaklari dusuncesi mutluluk veriyor .birde diyorum 35ime geldigimde buyutmus olcm baya daha keyifli olacak günlerimiz

Haklisin bende benim icin boylesi hayirlisi olacak diyorum .gel gitlerim calisiyor olmam ikisine yetisebilecekmiyim korkusu ama su aralari yakin oldugundan arkadas olacaklari dusuncesi mutluluk veriyor .birde diyorum 35ime geldigimde buyutmus olcm baya daha keyifli olacak günlerimiz
Karnındaki kaç aylık canim

X