- 9 Mayıs 2011
- 13.956
- 29.008
Kızım olsa ben de düşünebilirdim bu tarz bir hatıra, güzel olur bence.Bu arada kizlar size bir akil danismak istiyorum. Gecen sene 15 temmuzda sehit verdigim ikiz kuzenlerim vardi hatirlarsaniz onlardan birinin kiz bebegi oldu ve ben dogumu esnasinda yanlarindaydim annesi de benim en yakin dostumdur kiz kardesim gibi onun da istegiyle sut annesi oldum bebegin dunyalar tatlisi bi bebek ve tipki babasina benziyor sukurler olsun.ondan bize kalan tek yadigar ve nesemiz oldu hepimizn. 2 ay sonra dogum gunu ve ben guzel ve ozel bir hediye almak istedim kiyafet oyuncak vb seyler olsun istemiorum. Ne alsam diye dusunurken aklima burdan bi arkadasin soyledigi anne sutu kolye geldi oyle bisey yaptirsam kendi sutumden sizce anlamli bi hediye olur mu icine de kendi sacindan babasinin ve amcasinin bas harfi yazilsa mesela fikrinize ihtiyacim var kizlar yardim ederseniz sevinirim. Aynisindan tabi ki kendi kizima da yaptirmak istiyorum. Daha once yaptiran var mi icinizde memnun kaldiniz mi?
Ama annesinin sütünü mü istesen acaba?
Maşallah kuzuya, dolan dur peşinde :)Bu arada benim kızım doğumgünüyle beraber yürümeye başladı.