Günaydın anneler ve tatlı bebişleri. Umarım hepiniz iyisinizdir. Beni sorarsanız çok üzgün ve sitresliyim. Sanırım sütüm kesiliyor
Bebeğim geceleri uykuya zor dalıyor. Gözler gidiyo ama dalması 3ü 5i buluyo. Doğduğundan beri genellikle böyle. Dr kilosu kötü demedi hiç. Ek gıda da yiyoruz. Yoğurt, çorba, meyve az da olsa sebze, kahvaltıda yumurta sarısı, ev yapımı lor, pekmez, bir adet cicibebe ve komposto ya da bitki çayı. Ama gece çok sık uyanıyor emmek için. Bu gece 4 de uyudu memede şimdi 6 da tekrar emmeye uyandı. Zaten sağı hiç emmiyo doğru düzgün. Solu emiyo. Mememi sıktım süt mü yok acaba diye. Çeşme gibi fışkıran göğüsten güç bela süt geldi
Ben yavrumu 2-3 yaşına kadar emzirmek isterdim. Sütü arttırmak için ne yapayım diycem ama nedenini de biliyorum. Uykumu alamıyorum. E haliyle bünye dinlenemiyo. Bu ara bi de yaz temizliği yapıyoruz onun yorgunluğu. Bi de özel sebeplerle sitres altındayım. Ooooofff offfff. Yavrum belki açlıktan uyumuyo geceleri. Ne vermeliyim ben şimdi kuzuma. 27 temmuz yaşına giriyor. Gece için olan kaşık maması mı versem. Bi tavsiyede bulunur musunuz arkadaşlar. Sütü yetmeyenler ne veriyorsunuz sizler?