2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kiz yurutecte olmayi seviyor cunku etrafi karistirabiliyor. Mutfakta yemek yaparken yada ev supururken koyuyorum genelde. Benim kiz da surekli yurumek istiyor evde yastiklardan yol yaptim yaptim salonda geziyor koltuktan tutuna tutuna
Benimkide surekli beni gezdir boynum yaniyor artik. Yol.nasil yaptin canlanmadi gozumde hic :))

Aynıyız kızlar. Bizde de sakinleşmeden ağlama oluyor diş çıkarırken çok fena :KK43:

Ayy canım dün gece yine çok kötüydü. Sabaha karşı yanımıza aldık ama ara ara içini çeke çeke inledi hep sırtını sivazladim öyle uyudu. Diş gerçekten çok fenaymis. Sonra kendim geldi aklıma disim agrirken nasıl kotu olmustum kotu olmustum uyuyamamistim kuzucuklar minnacik bedenleriyle neler yasiyorlar :KK43:

Ah yavru ya ..dis jeli kullaniyomusun .ben oaralar emzigini buzlu suya koyup koyup agzina veriyodum .soguk degince diş etine bir nebze sakjnlesiyodu .

Diş jeli kullanmiyorum cnm zaten ağzını asla açmıyor dişlerine bakmak içinde aglatiyorum yani yoksa asla baktirmiyor. Ama arkadasim tetagil diye bir tozu söyledi tamamen bitkisel dedi sanırım. Burada bulamadim ama bakayim bulabilirsem ondan kullanırım. Biz de emzigi buzlu suya koymayi denedik ama sogukluk hemen geçiyor ki o yüzden yine başlıyor ağlamaya :KK43:

Biz eşimin arkadaşından denemek için almıştık yuruteci. Bizim kiz çok sevdi. Evde bütün danteller sehpa örtüleri yerde. Mutfakta yemek yaparken rahat oluyor.Eline bir tabak bide kendi mama kasigini veriyorum beni taklit ediyor. Arada pisirdiginden tadiyoruz. Eksi yapmışsın deyince kahkaha atıyor. Ne çabuk buyuyorlar. O ilk zamanki kokusunu özledim. Ama büyüdükçe daha tatli oluyorlar.

Nasılsınız kızlar ? Bebişlerinden yürüyen var mı? Bizimki düz duvara tırmanmaya başladı 2 3 sn ayakta duruyor yakında adımlar :KK70:

Nasılsınız kızlar ? Bebişlerinden yürüyen var mı? Bizimki düz duvara tırmanmaya başladı 2 3 sn ayakta duruyor yakında adımlar :KK70:

Bizimki koltuklara tutuna tutuna sıralıyor. Otururken tutunarak ayağa kalkıyor. Kendi başına bizimki de 5sn falan ayakta duruyor. Bakalim daha yürümesine var gibi :)

X