- 9 Eylül 2013
- 12.004
- 27.579
- 798
benim yarin düşündüğüm menünün bire bir aynısıakşama tekim .
kısır ve salata yaptım.
ayran ve turşu var.
sizlerede iyi iftarlar afiyet olsun...
![]()
üste bir çorba olur belki
Ben severim kısır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yarin düşündüğüm menünün bire bir aynısıakşama tekim .
kısır ve salata yaptım.
ayran ve turşu var.
sizlerede iyi iftarlar afiyet olsun...
![]()
demekki tesadüf olmuş ...benim yarin düşündüğüm menünün bire bir aynısı
üste bir çorba olur belki
Ben severim kısır
Bu ramazan tek olduğum icin her sey doğaçlamademekki tesadüf olmuş ...
![]()
her iftarda tek misiniz?Bu ramazan tek olduğum icin her sey doğaçlama
Sizlerden fikir aliyorum güzel oluyor![]()
Canım merhabaHerkese hayırlı ramazanlar.
Çok severdim bu konuyu.
Benim bu 3. Senem olacak ilk sene hamileydim 2. Sene emziriyordum bu sene de baştan tutmayı denedim baş ağrıları,mide bulantıları yaşadım muhtemelen tansiyonum düşüyor.Oğlum hiç durmuyor her çocuk gibi.Uykuyu da asla sevmiyor.
Hiç orucu bırakan biri değildim üzülüyorum.Kadir gecesi ve arefe günü tutmaya niyetim var.
Nevreste yine Malatya usulü yemekleri döktürüyor
Kömbeyi,ıspanaklı bulgur köftesini okuyunca yazmadan edemedim.Biz bu yaz sadece 1 hafta kalabildik.Allah razı olsun kayınvalidem içli köfte,ekşili köfte yapıp göndermiş buzluğu doldurduk
Ama aklımda şu yumurtalı kebap kaldı.
Laale Allahım güle güle,sağlıkla,ailenle emekliliğini yaşamayı nasip etsin inşallah bende çocuk doğduktan sonra işe geri dönemedim.2006dan beri hiç ara vermeden çalıştım.Eşimle çok uykusuz gecelerimiz oldu sizin gibi düşündük.Böyle bir karar verdik.Allahım pişman etmesin inşallah kimseyi.
Allah herkesin tuttuğu oruçları kabul etsin inşallah.
Gelirim tabiCanım merhaba
Teşekkür ederimBenim bu yıl kızlar dışarıda iftar yapıyor. Ondan çok abartmadan menüler hazırlamaya çalışıyorum
Ama işte bizim yemeklerden vazgeçemiyoruz.
Arada gel sohbet edelim![]()
Doğum günün kutlu sevdiklerinle nice senelere![]()
Sağolun kızlardeynepnaz doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.
Doğum günün kutlu olsun canımSağolun kızlar![]()
Sağolasın canımDoğum günün kutlu olsun canım![]()
Nice mutlu senelere inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
MaşaallahSelamlarrr kizlar
Haftasonu benim minnosum da tutuyor bu sene masallah subhanallah benim kiziminda 8 yasi bitecek eylul de . Ben ilk tuttugu gun asiri duygusallastim . Ailece ilk sahura kalktik , iftar ani o heyecani mutlulugu gozlerinin parlamasi
Bugun annecigimle babacigimi davet ettik . Iftara onlar gelecek nasipse .
Dusundugum menu
Mercimek corbasicokta dusunmeye gerek yok corbada
Tavuklu mantarli yemegimi uzerine kasar ile firina atacagim
Pilav salata
Kiymali borek
Bu aksam esim kizimla gidip, yaspasta aldilar , kizima oruc hediyesiyarisindan cogu dueuyor yeni bir tatli aldirmayacagim ve yapmayacagim.
Rabbim oruclarimizi kabul etsin
Allah uzun sağlıklı huzurlu bereketli imanlı ömür nasip etsinİyi akşamlar. Bugünkü menüde
Mercimek çorbası
Biftek kızartma
Fırında soslu karnıbahar, patates
Fakat benim canım sıcak Ramazan pidesi ve Kahvaltılık istedi daha onlardan yedim
Tatlı olarak yaş pasta(doğum günümdü bugün)
Eşim seviyorum diye fıstıklı burma da almış nomıssız kalori zehirlenmesi yaşayacağım
Sahura karar değiştirmezsen tava böreği ve Kahvaltılık düşünüyorum. Ben susarım diye korktuğumdan fazla bir şey yemiyorum sahurda. Hergexe 1 tane haşlanmış yumurta, domates, ve çay içiyorum.
Yabani elma nedirsahur;
otlu peynirli omlet
kaşar peyniri
zeytin çeşitleri, ceviz
şekersiz yabani elma marmelatı
çekirdekli tahıl ekmeği
filtre kahve
iftar;
mercimekli yoğurtlu hamur çorbası
etli taze fasulye
salata
yoğurt
ara;
sütlü irmik tatlısı (bitiyor artık :))
çay
Allah razı olsun, ne güzel duaAllah uzun sağlıklı huzurlu bereketli imanlı ömür nasip etsin
Doğum gününüz kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım.İyi akşamlar. Bugünkü menüde
Mercimek çorbası
Biftek kızartma
Fırında soslu karnıbahar, patates
Fakat benim canım sıcak Ramazan pidesi ve Kahvaltılık istedi daha onlardan yedim
Tatlı olarak yaş pasta(doğum günümdü bugün)
Eşim seviyorum diye fıstıklı burma da almış nomıssız kalori zehirlenmesi yaşayacağım
Sahura karar değiştirmezsen tava böreği ve Kahvaltılık düşünüyorum. Ben susarım diye korktuğumdan fazla bir şey yemiyorum sahurda. Hergexe 1 tane haşlanmış yumurta, domates, ve çay içiyorum.