Nasılsınız güzellikler. Cumartesiden beri hiç giten olmamış:) siteyi değiştirmişler topici bulmak bayağı zor olfu benim için.
Neler yapıyorsunuz minnaklar nasıllar:) kocamaaan oldular yerlerinde durmuyorlar artık değil mi :) bu günü üze şükür, Allah yokluklarını göstermesin evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri.
Biz yarın sabah mr çekyiriyoruz kızımıza. Toplam 4 doktorla görüştük sadece bir tanesi gerek yok hele biraz büyüsün dedi. Üçimiz rahat etsin diye çektirme kararı aldık bizde. İnşallah sağ salim çektirip güzel haberler alırız. Onun dışında sevda hala zayıf bir be ek 7300 11 aya ne kaldı şurada :/
Grip te oldu. Üzerini örttürmüyor sanki sensör var örttüüm an bacaklar havaya kalkıyor tek gözü tek burnu şıpır şıpır ama doktor ilaç vermedi.
Bak çoraplarını çıkarmış atmış, yeni giydirmiştim halbuki. Nasıl iyileşecek böyle yaparsa bilmiyorum.
Dişler de hala çıkmadı 18 aya kadar normalmiş öyle dedi doktor. Ama artık o kadar aşağıdalar ki alttan üstten 4 er diş damağın altından byr bye yapıyor :) çç
Ööyleylen öyle işte kızlar:)
Sizler nasılsınız bakalım örtmenler işe başladı çocuklarla nasıl gidiyor:)