2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bırdayım canımm :) dün akşam döndük evimize şükür, netim yoktu giremedim ama merak ettim hep sizi :) @yapayalnız1 diş mi çıktıııı :) bizde hala yok
Hosgeldin
Ucak konusunda tedirgindi,.nasil gecti
Bu arada bizimde disimiz cikti, tam cikti sayilmaz gerci, bardakla ses cikiyo, gorunurde birsey yok

Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim

Aldığın anesteziye bağlı canım. Belden olursa zaten hemen baş ucuna koyup kokunu aldiriyorlar. Genel anestezi olursan bebek önden odaya çıkıyor. R efakatcin kimse giysileri ona vermen gerekiyor. Hemşireler ondan alıp giydiriyor.beni odaya cikardiklarinda herkesi dışarı çıkarıp bebegimi göğsüme koymuslardi. Annene sakin bir şey söyleme. Çünkü ilk gün neredeyse bebek sürekli annende duracak. Çünkü sen kalkıp kucağına alamiyorsun. Altını degistiremiyorsun. Esin anca gelen gidenle tebrik telefonlarıyla bebege ve sana lazım olan şeylerle ilgilenebiliyor. Gecede seni yürütecek tuvalete kaldıracak. O yüzden sakin anneni kusturme.

Hosgeldin
Bu arada bizimde disimiz cikti, tam cikti sayilmaz gerci, bardakla ses cikiyo, gorunurde birsey yok
Hoşbuldumm :)

Sizin de hayırlı oldun inci gibi bem beyaz sağlıklı vol gülüşleri olsun minnoşum inşallah.

Kızımla ilgilenmekten kendim korkmaya zaman bulamadım :! Giderken zaten akşamdı bir şey anlamadım gelirken de kızım uçağa biner binmez kaka yaptığı için onun huzursuzluğuyla uğraştım

Hoşbuldumm :)

Sizin de hayırlı oldun inci gibi bem beyaz sağlıklı vol gülüşleri olsun minnoşum inşallah.

Kızımla ilgilenmekten kendim korkmaya zaman bulamadım :! Giderken zaten akşamdı bir şey anlamadım gelirken de kızım uçağa biner binmez kaka yaptığı için onun huzursuzluğuyla uğraştım
Sagol canim, sizinkide kisa surede cikar artik,gerci bu donemde huysuzluklari kat kat artiyo
Insallah bundan sonraki yolculuklarin daha iyi gecer

Kızlar sezaryen doğumda Nasıl oluyır, bebeği ilk ne zaman görüyoruz bizim dikişleri dikerken doktor hemşire giydirmeye mi gidiyor? Birine tembihlemek mi lazım ilk ne giyecekse versin diye? Bir de ben bebeğimle ilk başta yalnız kalmak istiyorum hani yanımda eşim de olabilir ama annem falan olmasın o an daha duygusal olsun istiyorum, annem panik biraz da hiç duygularımı yaşayamam o olursa, odaya geçtiğimde mi Bebek'le yalnız kalıcam, eşime mi tembihlesem sizce ilk bebeği bana verdiklerinde annem odada olmasın diye, yada çok mı bencilce olur bu, bu işler Nasıl olur ki bilemedim
Bence sakin annenin alinacagi birseyi yapma, dogum ve sonrasinda yaninda olacak, sana yardim edip destek olacak kiisi o, ayrica yeni anne olmusken, annenin alinacagi birseyi yapmak senide uzebiljr
Bizde dogum fotografcisi bebegi yanima getirip hemen resim cekti, benim sezeryandi ve o sirada beni dikiyorlardi, bebegide hemsireler hastanenin verdigu hastane cikisiyla giydirdiler ben kendi cikislarimi diger gun giydirdim
Bu arada hayirli olsun, Rabbim aaglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlar uyku düzeniniz nasıl yaa uyku eğitimi veren başarılı başarısız olan var mı aranızda
Kızım çok hareketli 4 ağustos doğumlu 6 dişi var yürümeyede başladı bu kadar harekete rağmen çok az uyuyor ve bende bitkinim artık hamile kaldıgım kilomun altına bile düştüm hatta

Canım benim doğumun genel anestezi ile oldu. Bi bayılıyorsun ayılıyorsun hop bebek kucağında hemen emziriyorsun. Ama odada akrabalar 5 6 kişi vardı malesef ama bende bunu dert edecek kafa yoktu :KK49: . Yeni ayıldığım için bebeğime hastane çıkışı kıyafeti için doldurmuşsun bunun içini kerata fln dedim komik komik hepsi güldüler. Doğumdan sonra bebeğim hemen çıkarıp bebek bakım odasına alınmış orada herkes camlı bölümde işlemleri seyrediyor. O nün ilk muayeneleri bitene kadar ben gelmiştim zaten.

Kızlar uyku düzeniniz nasıl yaa uyku eğitimi veren başarılı başarısız olan var mı aranızda
Kızım çok hareketli 4 ağustos doğumlu 6 dişi var yürümeyede başladı bu kadar harekete rağmen çok az uyuyor ve bende bitkinim artık hamile kaldıgım kilomun altına bile düştüm hatta
Allah kolaylik versin canim, uyuyan ve yiyen cocuk bir nimet gercekten, biz o nimetti gormeyenlerdeniz
Bizim duzenimiz, DUZENSIZLIK
Isterse uyur, isterse yer, geneldr uyumak istemez, yemek istemez, bizde.durum boyle
Ama duzenli olan bebeklerde var tabiki, bu birazda sans:KK43:

Evet canım istanbul :) güzel geçti şükür, beredeyse tüm srvdiklerimi gezdim hava çok iyi değildi son gün bir güneş açtı ama yine de gezebildim :KK70:
Oh için açılmıştır :)

Hosgeldin
Hayırlı olsun dişiniz, kemirir artık bol bol sizi :)

Burun aspiratörü kullanan var mı aranızda? Kanama oldu mu hiç?
Olmadı, hayırdır?
Bir sorun yok değil mi?
Yalnız son gittiğimiz doktor aspiratör önermiyor kesinlikle, enjektörle burun yıkamayı öneriyor.
Kullanmayı düşünmüyorum artık.

Oh için açılmıştır :)

Hayırlı olsun dişiniz, kemirir artık bol bol sizi :)

Olmadı, hayırdır?
Bir sorun yok değil mi?
Yalnız son gittiğimiz doktor aspiratör önermiyor kesinlikle, enjektörle burun yıkamayı öneriyor.
Kullanmayı düşünmüyorum artık.
Sagol canim daha uzamadi gerci, ama hysuzlugu pik yapti, ust disler ve azi disler.daha zormus, en kolayi altlarmis, biz altta bu hale geldiysek digerleri dusunmek bile istemiyorum

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Sülaleyi mi takıyorlar peşlerine, 10 kişi ne?
Alınan alınsın, birlikte gelmesinler.
Doğum normal mi olacak sezaryen mi?
Doğumdan sonra bak haline, anneni de gönder hatta.
Kimse kalmasın.
Ay ruhum daraldı.

Sülaleyi mi takıyorlar peşlerine, 10 kişi ne?
Alınan alınsın, birlikte gelmesinler.
Doğum normal mi olacak sezaryen mi?
Doğumdan sonra bak haline, anneni de gönder hatta.
Kimse kalmasın.
Ay ruhum daraldı.
Sezaryen olacak inşallah Can'ım, annemler 3 kişi kaynanamlar 4kişi 2de biz 9olıyoruz minimum kaynanam birlikte olmayı falan çok sever görümcemler de burada onları da çağırırsa 7de onlar 16
Açıkçası annemle bişe rahat edemeyebilirim en iyisi eşimle halletmek diye düşünüyorum ben de, ama çok mu bencilce bilemedim

X