2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimde uzadı. Ben emzirme bitince hiç çekmeyeceğim valla. Bu ağrılardan helak oldum resmen. Bugün 3.gün. Yarın sabah dr'a gideceğim bakalım. 3gün konuştuk ama salı gel dedi. Ee yarın gitmem lazım. Bende yarın gidicem. Olmadı salı da gideriz nolacak sanki. Şu süreç bitsin istiyorum.
Kırk takla atıyorum. Unutturmaya çalışıyorum istediğinde. Nasıl yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok. Anı kurtarma çabaları. Akşam çok zor oluyor en çok. :KK43:
İnşaAllah canım. Yarın işim hallolursa salı başlarım herhalde tekrar.
Allah yardımcın olsun.
Meme olmazsa uyutamam bile, Allah bize de onlara da sağlık sıhhat versin.

yapraq yapraq cnm kötü düşünme sen nereden bileceksin ki fıtık olduğunu. Elifte de vardi küçükken şimdi doktor bişey demiyor geçti bence. Zaten zamanla geçen birseymis cok nadir kalabiliyormus onda da yapilan işlem çok kısa ve kolay birsey sanırım. Kendini suçlama cnm daha kim bilir neler yaşayacağız biz onlarin annesiyiz ve onlara bizden iyi kimse bakamaz öyle düşün canım. Kuzuya da geçmiş olsun çabucak iyilessin insallah

İnşallah canım Y yapayalniz1 . Sanki önceden bu kadar yoktu son zamanlarda daha çok çıktı gibi. Bende üzerine gazlı bez katlayıp bantladım. Önceden var olduğunu anlasam o zaman yapardım. Düzelirdi belki şimdiye. Galiba son zamanlarda kabızlığı vardı ondan çıktı bu kadar.
Kızlar çorba da içse yine de kabızlığı oluyor. Her çorbaya zeytinyağı koyuyorum. Beni emiyor. Sabahları kaşık maması veriyorum aptamille o püre oluyor. Bi de meyve. Niye bu kadar kabızlık? Su da içiriyorum. Hala mı alışmadı bağırsakları ek gıdaya. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba?

Kızlar bir de azra şuanda 8 kg boyu 72cm. Her gören zayıf diyor. Hatta geçen gelen biri tüh tüh tüh kuzuda bet beniz kalmamış. Ne kadar zayıf deyince iyice moralim bozuldu. Zaten yediklerimiz kısıtlı. Bir de hasta şimdi iki haftadır iştahı falan kalmadı.
Kimse bi laf demese canım sıkılmaz. Çünkü önemli olan kof kilo değil. Sağlıklı olsun,başka bi sıkıntısı olmasın, her yönden gelişimi iyi olsun o yeter Allah'ın izniyle ama bu laf edenler benim iyice sinirlerimi bozuyor.

Kızlar bir de azra şuanda 8 kg boyu 72cm. Her gören zayıf diyor. Hatta geçen gelen biri tüh tüh tüh kuzuda bet beniz kalmamış. Ne kadar zayıf deyince iyice moralim bozuldu. Zaten yediklerimiz kısıtlı. Bir de hasta şimdi iki haftadır iştahı falan kalmadı.
Kimse bi laf demese canım sıkılmaz. Çünkü önemli olan kof kilo değil. Sağlıklı olsun,başka bi sıkıntısı olmasın, her yönden gelişimi iyi olsun o yeter Allah'ın izniyle ama bu laf edenler benim iyice sinirlerimi bozuyor.

Canim sen boşver o konuşanları. Her konusani taksaydik oo yanmistik. Sanki kilo iyi bişey boşver. Kuzular iyice hareketlendi artik normal kilolarinin az olmasi hem senin kuzunun boyu da uzun o yüzden daha zayif duruyordur. Elif 9 kilo 70 cm hala zayif diyorlar düşün millet ne istiyor anlamadım.

İnşallah canım Y yapayalniz1 . Sanki önceden bu kadar yoktu son zamanlarda daha çok çıktı gibi. Bende üzerine gazlı bez katlayıp bantladım. Önceden var olduğunu anlasam o zaman yapardım. Düzelirdi belki şimdiye. Galiba son zamanlarda kabızlığı vardı ondan çıktı bu kadar.
Kızlar çorba da içse yine de kabızlığı oluyor. Her çorbaya zeytinyağı koyuyorum. Beni emiyor. Sabahları kaşık maması veriyorum aptamille o püre oluyor. Bi de meyve. Niye bu kadar kabızlık? Su da içiriyorum. Hala mı alışmadı bağırsakları ek gıdaya. Ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba?
canim bende ayni sorulari sorup duruyordum bu kadar yagi,gun kurusunu,suyu ben icsem circir olurdum diyodum:) evet kabizligin nedenide dis olabiliyor ne yazik ki... Disler cikinca rahatlayacaklar sanirim. Benim kizim 7 aylikken alt 2 disi cjkardi ama belirtiler teee 3 aylikken basladi. 7 aydan sonra raat ederiz dedim 9 aylik olduk daha beter oldu. Ustten 2 dis, alttan 4 dis yani toplam 6 dishemen hemen ayni anda cikcakmis dr oyle dedi:KK43: dun artik 30 dk da bi kalktisabahbi baktim ustten 1dis pitlamis♡♡♡

Hadi ya ondan demekki :KK43: daha ilk diş olunca bilmiyorum tabi :) ee ne zamana uzayacak bu diş peki ?
O küçük cüssesine göre hızla uzayacak :)
Birkaç güne tamamen belirginleşir.

Senin kuzunda da mı var fıtık?
Benimki erkek canım, yumurtalıklarında vardı fıtık.
Yaşına kadar geçmesi bekleniyor, en son geçmemişti ama bu ara küçüldü geçti diye düşünüyorum.
Sizinki de geçer inşallah hemen.

kelebek.hill kelebek.hill kelebekçim hakkınızda en hayırlısı olsun İnşaAllah. Gönlüne inşirah diliyorum.

Benim durumlar karışık canım. İpek'i 3 günlüğüne sütten kesmek zorunda kaldım. Dr'um antibiyotik verdi mecburum çünkü iyi değilim. Sütümü sağıp döküyorum malesef. İpek emmediği için azaldı ister istemez. :KK43: İnşaAllah tedavim bitince kızım tekrar emer. Çok zor bir süreç. Kızım geliyor emmek istiyor veremiyorum :KK43: Oruç da tuttum. Biraz zorladı ilk gün. Birkaç daha deneyeceğim. Olmazsa bırakacağım.

Aminn cok sagol canim. Insallah en hayirlisi olur.

Oyy cok gecmis olsn canm. Emer bence memeye de duskunse hoc reddetmez. Hemen de gecer 3 guncuk napacaksin mecburi bi durum kendini kotu hissetme doyuruyosundur sen ipegin karnini.

Kızlar bende oruç tutmuyorum. Sütüm zaten az kızımda bu aralar hem diş,hem hasta oldu,hem halaaa ağzındaki pamukcuk geçmedi. Kaç gündür ateşli. İyice iştahı azaldı sadece emiyo nerdeyse. Riske atamam dedim ve niyetlenmedim. İnşallah sonra borcumu öderim.
Bir de Azra'da göbek fıtığı çıktı. Doktor öncedende vardır küçüktür farketmemişsinizdir bişey olmaz diyor ama çok canım sıkkın.kabızlığı vardı ondan mı bu kadar çıktı ki? Ben nasıl anlamam diye içim içimi yiyor

Cok
Gecmis olsun yaaa.. ama doktor oyle diyorsa cok ustunde durma ben acikcasi fikir sahibi degilim bu konuda ama doktor bilir haliyleee...

Allah kabul etsin, sıkıntı olmaz inşallah.
Ben pazartesi deneyebileceğim, akışına bıraksam eminim sıkıntı olmayacak ama ya kesilirse ya azalırsa diye diye başıma getireceğim.
Rızkı biz sağlıyoruz sanki de...
Bi rahat olamadım oruç konusunda, sinir olmaya başladım kendime.

Deneyelimden yana kullanıyorum oyumu.
Olmuyorsa olmuyordur ama denemek lazım bence.
Ben de migrenimden dolayı da endişeliyim, ilaç kullanamıyoruz malum, migren zorluyor beni zaten yeterince, atakları sıklaştırmak istemiyorum.

Sonuçta izin var, eziyet olacaksa tutmamak lazım.
Bir de memeye düşme dönemindeyiz herhalde hepimiz, bizimki ilk zamanlarına döndü, yalnızsak yarım saatte bir meme tutturuyor.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bi düşündüm de tahmin bile edemedim zorluğu.
Neyse ki 3 gün, daha uzun değil.
Emer tekrar, unutmaz 3 günde.

Kızlar ikinci gün deneyimlerinizi de alalım :)

Herkesin kendi tercihi tabi ki ben kendi fikrimi soyledim. Bu aralar zaten sutum az, calismaya baslayinca gunduz de cok emmediginden kuzum azaldi sanirim bi de stres skinti... daha da azalain istemedimmm tabi ki tutanlara Allah yardim etsin ama sut de bi aorun olursa da tutmamak lazimm bencee

Hadi ya ondan demekki :KK43: daha ilk diş olunca bilmiyorum tabi :) ee ne zamana uzayacak bu diş peki ?

Uzamasi iki haftayi bulmustu bizim canm. Biz de ustte bi tane patlattik yeni. Zaten kac gundur fenaydik belli oldu sebebi gerci gecen hafta da kotuyduk gece gunduz huysuzluk falan ne zman huysuzlugu yansical bu dislerin belli olmuyor kii...

Canım taze kayisi suyu yapıp vermeyi dene. Ben kahvaltıda bir cay bardağı iciriyorum. Birde corbalarina nane ekle. Eğer havuc kullaniyorsan ona da bir süre ara ver. Birde böyle dene.

Kilosu iyi bence takma kafana.

Hah ne diyordum esim geldi de odaya. Hic bi sey paylasmadan yasiyoruz su an sonuc olarak. Ben artik bu adami anlatmaktan ona bi sey anlatmaya calismaktan cok
yoruldum. Olmaz bu adamdan.

Kuzumu dusunuyorum sadece ama gecen haftasonu istanbuldaydik ve ailemle durumumuzu gorunce huzurumuzu, onun icin de endise etmemem gerektigini hissediyorum insallah.

Artik sadece kuzularimizdan bahsetme vakti. Bosverdim ben kocam olacak adami. Allaha havale ettim pusuya yattim bekliyorum dogru zamani. Kizimin en az etkilenecegi zamani. Dogal olarak da benim onemli olan o. Insallah Allah hakkimizda en hayirli olani gostersin bize.

Her seyi bosverdim begum bikac gune oldu mu sana 10 aylik. Allahh ne ballandilar ama degil miii... ve tehlikeler de artti tabii... ayaga kalkiyor bi yere tutunarak artik. Siralamaya tam baslamadik yavas yavas.. emekleme falan zaten vardi uzun suredir. Alt iki disimiz cikti baska gelmedi ama yakindir. Huylar hep degisiyor surekli malum.. en son dr kontrolunde 9 aylikti kilomuz 9 boyumuz 70 cmdi. Maşallah kuzuma. Baya benle yiyor iciyor artik :) sabah kahvalti sonra yogurt sonra corba meyve tahin pekmez oyle.. bu arada ben de nisanda isbasi yaptim cok yogun.. annem geldi ilk basta cok rahattim ecen hafta gene geldi. Onun disinda kv ye goturuyorm begumu su an mecburum. Allah var korktugum kadar olmadi benden cok cekiniyor. Ama ben hem bedensel en onemlisi
ruhen ve kafa olarak cok yoruluyorm. Bu sekilde gittigi yere kadar dedm en son kocama... bundan bi cacik olmaz artk eminim. Hayirlisi olan insallahh..
Canim Allah yardimcin olsun, hakkinizda ne hayirliysa o olur insallah

Kizlar gecmeyen kabizligimiz vardi. Ancak ilacla yapıyordu. Bize tek çare badem oldu. Hergun veriyorum simdi hergundr yapiyor hemde katida degik oyle zorlanmiyor. Bi deneyin isterseniz sizede çare olur belki

Y yapayalniz1 1 2 haftaya uzar canım. Bol bol vur kaşığı tık tıklar çok keyifli oluyor :)

Ayy canım çay kasigiyla yemek yedirirken dişe değiyor o çıkan ses içimi ürpertiyor :) mama kasigiyla veriyorum artik. Yaa baya sürüyormuş uzaması. Peki bu gece huzursuzluğu ağlaması uyumamasi hepsi bu diş yüzünden mi

X