Siz düzensizde olmuşsunuz.ben doğumdan 5 ay sonra oldum.bir kez.üzerine 3 ay gecti olmadım neden olabilirBende 28ağustosta doğum yaptım 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasım 15 aralık 20 ocak 8 mart 10 nisan oldum düzensiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz düzensizde olmuşsunuz.ben doğumdan 5 ay sonra oldum.bir kez.üzerine 3 ay gecti olmadım neden olabilirBende 28ağustosta doğum yaptım 7 ekimde kirkim çıktı 7 kasım 15 aralık 20 ocak 8 mart 10 nisan oldum düzensiz
Maşallah :)Eki Görüntüle 1982044 buda benim kizim kemik kemirirken hatirladiniz mi:)
Size de maşallah :)Eki Görüntüle 1982109 benim kızım da bu :)
Ben lohusalıktan sonra hemen düzenli oldum.Kızlar aranızda doğumdan sonra regli olanlar ne kadar süre sonra oldunuz.vr olduktan sonra düzenli her ay oldunuzmu.ben 18 ağustos doğum yaptım ocak ayında ilk regli oldum.bir kez oldum.
Teşekkür ederim kızçem adına:)Sağol canım :)
Yok tembel bir oğlum var benim :)
Sağol canım.
Benim eşim beni umursuyor da noluyor, aptal aptal şeylere patlayıp pişman oluyor, biz de bozuğuz iki gündür, konuşmak istemiyorum hiç...
Gittikçe güzelleşiyor kızın bu arada :)
Yaaa öyle oldu işte bamyam duvarları boyladı. :)Sorma o gözyaşı beni de mahvediyor. Ama benim kız anneme gidiyor,babasına gidiyor,peşimden ağlamıyor gece uyku esnasında özellikle yeni daldığında ağlıyor. Dua okuyorum hemen korkuyo mu diye ama bilemiyorum son zamanlarda oluyo dişte ağrı yapıp ağlamasına neden olabilir diyorum bilemiyorum.
Kızma ama bende güldüm. Yaşananları da okudum görmemiştim canım. Bu erkeklerin bazen erkekliklerini(erkeklik oysa) gösterecekleri tutuyor,heralde azıcık diş göstereyim mi diyor ne. Boşver sen doğru olanı yapmışsın. Annemgil,ablamlar hep der ki kaynananın eltinin yanında tartışma yanda onlara deme sevindirme onları der. Öyle fesat insanlar değiller ailemde biliyor ama yine de olsun derler. Azıcık sabret canım sık dişini.
Ya çok tatlı ama bu. Maşallah zeytin gözlü. Kendi yememiş peyniri peynir bunu yemiş
Kendileri çocuklarını büyüttüyse anlamıyorlar hakkaten,unutuyorlar küçük bebek nasıl olur,nasıl bakılır. Ben annemlerde aman sessiz olun diye diye sürekli uyarıyorum. Ablamların hep çocukları büyüdü. Kendileri de öylelerdi ama unutmuşlar amaaan bu kadar evhamlı olma bişey olmaz diyolar ama. Napalım yabruların huyuna gidiyoruz mecbur.
Maşallah pek tatlı. Kemiğini sevsinler.
Maşallah ona
Normalmiş bir yıl sonra düzene giriyormus ben en son 16 günüm geçti cok korktum ama oldumSiz düzensizde olmuşsunuz.ben doğumdan 5 ay sonra oldum.bir kez.üzerine 3 ay gecti olmadım neden olabilir
Sizinde gecikmiş ama benimki 3 ay gecince merak ettim.bakalım bir doktora görünecem.doğum yapalı 7 ay oldu sadece bir kez regli oldum.sanırım benimgibi oşan hiç yok.Normalmiş bir yıl sonra düzene giriyormus ben en son 16 günüm geçti cok korktum ama oldum
Annem ablalarim doğum yaptıktan bir sene sonra adet oluyormuş en erken olan benim.Görün bişey yoktur inşallah ama bence normal diye düşünüyorumSizinde gecikmiş ama benimki 3 ay gecince merak ettim.bakalım bir doktora görünecem.doğum yapalı 7 ay oldu sadece bir kez regli oldum.sanırım benimgibi oşan hiç yok.
yok cnm severek de kemiriyor :)disi icin de iyi oluyorMasallah, kemik verirken tedirgin olmuyor musun canim
Bende 1 kez oldum daha.. Doğumdan birkaç ay sonra gitmiştim dr'a her şeyim normaldi.Siz düzensizde olmuşsunuz.ben doğumdan 5 ay sonra oldum.bir kez.üzerine 3 ay gecti olmadım neden olabilir
Bezelye daha denemedik. Bende deneyecegim yakinda. Bu gun kahvaltimiza cevizi ekledik. Ve cok sevdik.brokoli ispanak bezelye havuc kiyma tereyagi irmik bugunku corbamiz :)
Gilik ne kız ilk defa duyuyorum biz hala ankaradayız. Eşimin izinler kapandı,annemi bizimle gelmeye ikna etmeye çalışıyorum. Birde şu 9.ay aşısı var. Alerji doktorumuz mutlaka yaptırın benim ilk defa bu sene kuduzdan ölen hastam oldu,suriyeliler yüzünden salgın arttı dedi. Bu aşı da yumurta embriyosundan elde ediliyomuş Azra'nın da yumurta alerjisi var ya,ya burda ya da Vanda alerji bölümüne gidip yaptırın dedi,nolur nolmaz diye. Eşim orda yaptır gel diyor. Bende pazartesi tıp fakültesine randevu aldım 8 aylık kontrolü için bide o doktora sorayım diyorum. Bu aşıyı şimdi yaptırmazsak 12.ayda yine var,bi sıkıntı olur mu diye. Eminde değilim yani. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı kızlar? Zorunlı değilmiş ama sağlık bakanlığı öneriyormuş.Yaaa öyle oldu işte bamyam duvarları boyladı. :)
Unutuyorlar hakikaten. Bir de biz yalnızız uzağız ya ailelerinizden gelenimiz gidenimiz olmuyor alışmıyor bebekler kalabalığa. Bebekler de böyle bir oryama girince şaşırıyorlar düzenleri şaşıyor.
Her geldiğimde tövbe diyorum bir daha bayram dışında gelmem yine geliyorum sonra.
Siz hala ankarada mısınız. Biz pazar dönüyoruz cumartesi dönelim pazar kar yağacak diyorum cumartesi annesigil gilik( ay ne gıcık nefretlik bir kelime benim için ) yapacakmış da pazar gidelimmiş.
Dün ben de uyumuşum kızımın yanında boğazım şişmiş, elektrikli soba yapar mı bunu. Çok üzüldüm vallahi kızım kaç gündür o odada uyuyup duruyor kim bilir onun boğazları ne hale geldi
Bizde 11 mayista kontrolde karar vericez. 6 aylik asisinda zatureyi yaptirdik. Yumurta beyazindan uretiliyormus. Alerjisi olan bebeklere yasinda yapiliyormus. Araya bayram girecegi icin ben yaptiricam.Söylememe rağmen herkes öpüyor çocuğu. Çay koymaya gidiyorum fırsattan faydalanıp opuyorlar. Bayramda imkan yok koruyamam çocuğu. Tsort aldım lütfen beni öpme yazıyor. Ama kimse dinlemiyor.Gilik ne kız ilk defa duyuyorum biz hala ankaradayız. Eşimin izinler kapandı,annemi bizimle gelmeye ikna etmeye çalışıyorum. Birde şu 9.ay aşısı var. Alerji doktorumuz mutlaka yaptırın benim ilk defa bu sene kuduzdan ölen hastam oldu,suriyeliler yüzünden salgın arttı dedi. Bu aşı da yumurta embriyosundan elde ediliyomuş Azra'nın da yumurta alerjisi var ya,ya burda ya da Vanda alerji bölümüne gidip yaptırın dedi,nolur nolmaz diye. Eşim orda yaptır gel diyor. Bende pazartesi tıp fakültesine randevu aldım 8 aylık kontrolü için bide o doktora sorayım diyorum. Bu aşıyı şimdi yaptırmazsak 12.ayda yine var,bi sıkıntı olur mu diye. Eminde değilim yani. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı kızlar? Zorunlı değilmiş ama sağlık bakanlığı öneriyormuş.
Eşim biraz daha bekle diyor ama bi yandan da özledim sizi kaçayım 2 günlüğüne geleyim diyor madem öyle sabret dedim. Şu doktora da sorayım da geliriz dedim.
Elektrikli soba havayı çok kurutuyor canım. Boğazının kötü olması ondan olabilir. Odada su ısıtıcı kaynat kapağını açta.
Yalnız orda da bamya yemeği olmasıda ayrı bi ilginç. Ben olsam aman tencerelere dikkat derdim,dayanamazdım :))
Bende de oldu canım o. Çok ıkınmaktan oldu tahminim. Bir de ailede var olması da önemli. Emzirdikçe toparlanır dedi doktorum bir de kaslarımı çalıltırmam gerektiğini,emzirme dönemi bitince tekrar kontrole çağırdı. Şuanda ne olacağını kestiremem dedi. Valla gözm korktu benim o zaman ikinci çocuğu sezeryan olayım dedim bende onu tavsiye ederim dedi. Aman toparlanmasa da ameliyatı varmış düzelttiririzBen normal doğum yaptım çok zordu doğumum bende rahim sarkilmasi oldu doktora gittim toparlanıyor dedi ama yinede korkuyorum aranizda böyle bişey duyan var mi
hadi bakalim afiyet olsun:)Bezelye daha denemedik. Bende deneyecegim yakinda. Bu gun kahvaltimiza cevizi ekledik. Ve cok sevdik.
Alerjiniz var mı peki yumurtaya karşı? Bak zaturreyi falanda demedi doktorumuz onu da sorayım.Bizde 11 mayista kontrolde karar vericez. 6 aylik asisinda zatureyi yaptirdik. Yumurta beyazindan uretiliyormus. Alerjisi olan bebeklere yasinda yapiliyormus. Araya bayram girecegi icin ben yaptiricam.Söylememe rağmen herkes öpüyor çocuğu. Çay koymaya gidiyorum fırsattan faydalanıp opuyorlar. Bayramda imkan yok koruyamam çocuğu. Tsort aldım lütfen beni öpme yazıyor. Ama kimse dinlemiyor.
Yok canım. Sadece süt ve fistik alerjimiz var. Bizim kızı opunce ağlıyor. Bende kayinvalide tarafına gitmemek için her şeyi yapıyorum. Kayinvalide felaket bizim. Bizim kiz ona benzesin diye ağzına tukururken yakaladım. O an misafir olmasa bogacaktim kadını. Benim kiz sekiz aylik doğdu. Daha bir aylikti kızım. Hala aklıma geldikçe titriyorum.6 aylikken 4 igne yaptılarsa zaturrede yapmışlardır. Uc bacaktan bir ağızdan. Ben sağlık ocağında yaptırıyorum iğneleri. Siparişle getirdiyorlar. Taze oluyor iğneler. Aile saglik hemsiremiz çok bilgilendiriyor. Birazda ben evhamliyim her şeyi soruyorum. Bizden sonraki bebege başka hemşire getirtmemis. Bide istemedinizki dedi diğer aileye. Ignelerden bir hafta önce bilgi veriyor bizim hemşire. Keşke herkes işini layıkıyla yapsa.Alerjiniz var mı peki yumurtaya karşı? Bak zaturreyi falanda demedi doktorumuz onu da sorayım.
Ah o laftan anlamayanlar yok mu. Annemlerde çok rahatım o konuda çocuğu sıkıştırıp öpen ya da illa kucağıma alayım diyen yok. Kıyamıyolar daha küçük diye. Annem hele ben öpsem bana da kızar yapraaaaq yapraq onun ne canı varda öpüyon,öpme çocuğu der ama kayınvalidemlere gidince kendi kendine akıllıca oynayan çocuğu illa kucağa alırlar,mıncıklar,öperler. Kızım dursa kucaklarında içini çeke çeke ağlar da al kızım yavrunu demezler. Kayınpeder öperken baba cildi hassas ya sakalın batmasın dedim 5 aylıkken hala durup durup onu der,ben öpmeyim yavrum sakalım batmasın diye te Allah'ım ya.
Yuh ya ağzına tükürmek nedir. Bizimkiler de derlerdi önceden işte şu şuna benziyo göbeğini mi kesti ya da ağzına mı tükürdü diye ama sadece söylenir şakasına fiiliyata geçmez yani.Yok canım. Sadece süt ve fistik alerjimiz var. Bizim kızı opunce ağlıyor. Bende kayinvalide tarafına gitmemek için her şeyi yapıyorum. Kayinvalide felaket bizim. Bizim kiz ona benzesin diye ağzına tukururken yakaladım. O an misafir olmasa bogacaktim kadını. Benim kiz sekiz aylik doğdu. Daha bir aylikti kızım. Hala aklıma geldikçe titriyorum.6 aylikken 4 igne yaptılarsa zaturrede yapmışlardır. Uc bacaktan bir ağızdan. Ben sağlık ocağında yaptırıyorum iğneleri. Siparişle getirdiyorlar. Taze oluyor iğneler. Aile saglik hemsiremiz çok bilgilendiriyor. Birazda ben evhamliyim her şeyi soruyorum. Bizden sonraki bebege başka hemşire getirtmemis. Bide istemedinizki dedi diğer aileye. Ignelerden bir hafta önce bilgi veriyor bizim hemşire. Keşke herkes işini layıkıyla yapsa.
Cok korktum valla bende dedim ikinciyi sezeryanla dogururum ama benim çok afedersiniz elimle hissediyorum gerçi bastakine göre biraz toparlanmış doktor dikkat edersen ağır şeyler kaldırmasan ayaklarını üşütmesen tamamen toparlanacak dediBende de oldu canım o. Çok ıkınmaktan oldu tahminim. Bir de ailede var olması da önemli. Emzirdikçe toparlanır dedi doktorum bir de kaslarımı çalıltırmam gerektiğini,emzirme dönemi bitince tekrar kontrole çağırdı. Şuanda ne olacağını kestiremem dedi. Valla gözm korktu benim o zaman ikinci çocuğu sezeryan olayım dedim bende onu tavsiye ederim dedi. Aman toparlanmasa da ameliyatı varmış düzelttiririz