Canim sen sirnak limisin 73 ya ondan sordumEki Görüntüle 1982079
bu da benim benziyor mu bana:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen sirnak limisin 73 ya ondan sordumEki Görüntüle 1982079
orada yasiyorum su an ama mersinliyim :)Canim sen sirnak limisin 73 ya ondan sordum
sende sariya boyat :)aciciyla actim 2 kere platin sarisina boyattim sonuc bu en fazla 40 lira falan tutuyor :)İyi de yapmışsın ellerine sağlık güzel olmuş:)
Ben de saçlarımı kısa kestirdim geçtiğimiz hafta. Hiç hoşuma gitmedi hiç te kısa saç kullanmamıştım ramazan bayramından sonra da arkadaşımın düğünü var napıcam bilmiyorum
senin cicekler icinde bi foton vardi hamileyken oyle hatirliyorum seni:) cok sekerdin:)İyi de yapmışsın ellerine sağlık güzel olmuş:)
Ben de saçlarımı kısa kestirdim geçtiğimiz hafta. Hiç hoşuma gitmedi hiç te kısa saç kullanmamıştım ramazan bayramından sonra da arkadaşımın düğünü var napıcam bilmiyorum
kısa ve sarı OMG! Hiç yakışmaz ki bAna. Uzun olsa da yakışmaz gerçi sarı saç, enn fazla bal köpüğü onu da kendim beceremem zaten. Kız benim elim dönmüyo ki saçıma fön çekeyim tel tel ayırıp nasıl boyarım o saçı. Sarı siyah zebraya dönerim Allah esirgesinsende sariya boyat :)aciciyla actim 2 kere platin sarisina boyattim sonuc bu en fazla 40 lira falan tutuyor :)
kiz yakisir ya koyu siyah ya sari ya boyayacaksin :)koyu siyah da cok guzel olurkısa ve sarı OMG! Hiç yakışmaz ki bAna. Uzun olsa da yakışmaz gerçi sarı saç, enn fazla bal köpüğü onu da kendim beceremem zaten. Kız benim elim dönmüyo ki saçıma fön çekeyim tel tel ayırıp nasıl boyarım o saçı. Sarı siyah zebraya dönerim Allah esirgesin
Bizde eşimden dolayi burdayizorada yasiyorum su an ama mersinliyim :)
nerdesiniz:)Bizde eşimden dolayi burdayiz
Evet benziyor maşallah allah bağışlasın canım bende atayım :)Eki Görüntüle 1982079
Kahkaha attim resmen. Bu erkeklerin hepsi aynimi olur. Bi tanede bende var ayni model.Benim de içimden cıngar çıkarmak tatilini zehir etmek geldiğine pişman etmekmek geliyor ama sonra kendime yakıştıramıyorum bir hafta tatile gelmiş adam burnundan getirme diyorum.
Son bombayı anlatayım :)
Yağlı ballı değiliz zaten eşimle şu aralar. Sivasta mola verdik yemek için ben kızın çorbasını ısıtmaya çalışırken o da söylemiş bir buçuk porsiyon köfte. Yedik içtik çok ta lezzetliyli. Doymadıysan bir daha isteyelim dedi ben de istedim ama aman boşver ya eve gidince yersin dedi almadı gülerim ağlanacak halime
Evet çok doğru hatırlıyorsun:) teşekkür ederim:)senin cicekler icinde bi foton vardi hamileyken oyle hatirliyorum seni:) cok sekerdin:)
Cizre.siznerdesiniz:)
41 kere masallah
Masallah allah nazarlardan saklasin.Eki Görüntüle 1982044 buda benim kizim kemik kemirirken hatirladiniz mi:)
silopideyiz :) yakiniz kizCizre.siz
senin kopyan ya bu kiz :)))Eki Görüntüle 1982091
Zaten çok koyu benim saçımın rengi:)
Aklıma girme kız bıyatıp pişman olurum bak kestirdim pişman oldum zaten
o resmine bayilmistjm ya:)Evet çok doğru hatırlıyorsun:) teşekkür ederim:)
Teşekkür ederiiz:)41 kere masallah
Teşekkür ederim canım:)o resmine bayilmistjm ya:)