Allah kolaylık versin canım. Siz ordasınız diye sevdiklerinden geldiklerini düşünüyorum ama fazla sevgi de biraz bunaltıyor. Azıcık anlayış bekliyor insan. Benim kayınvalidenin evi de küçük,bizim kaldığımız oda salonun dibi. Biz oraya gittiğimizde evi 500mt ileride olan abisigilde kalıyor 2 yaramaz çocukla,oda zaten 6 metrekare. Bunalıyorum odada gece azra uyanınca. Artık kayınvalideme çıtlattım,anne abimler rahatsız olmasın azra gece uyanıyor ağlıyor dedim,yok kızım bişey olmaz dedi,anlamadı napayım. Bende annemlere kaçıyorum eşim gidince. Burda daha rahatım.
Öyle gerçekten eskilerden kim kaldı
hakikaten herkes bi ara uğrasa da son durum bildirimi yapsa ne güzel olur. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir sorun olmasında gelirler bi ara diye düşünüyorum.
Nolmuş ya kaçırdım ben?
Darısı bize inşallah. Sıfır kilometre dişleriniz hayırlı olsun
eşime diş yüzünden huzursuz diyorum,oy kuzum kıyamam ben vereyim sana dişlerimi ben çekeyim sıkıntıyı diyor. Diyorum napsın senin çürük dişlerini o sıfır kilometre diş çıkaracak gıcır gıcır
Bakayım canım inşallah. Neden bilmiyorum ama bu ayakkabı mevzu baya kafamı kurcalıyor. Ayağı rahat edecek mi,bi sıkıntı çıkarmasın,terletmesin,zararlı madde içermesin. Çok mu takıyorum ne