2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aaay çok tatlı ama :KK36: maşallah kuzuna.
Benimki yüzüstü yatmayı seviyor. Gerçi sabaha kadar girmediği şekil,yatmadığı pozisyon kalmıyor. Geçen yanımda yatıyodu babamız yok ya :KK1: döndü döndü yatakta kafayı kaldırdı getirdi benim burnuma çaktı. Canım çok yandı ama o uyumaya devam etti :uykucu: bide bu aralar hiç ağlamayan kız uykuda ağlamaya başladı hemde öyle böyle ağlama değil,bas bas bağrınıyor,annem duydu sesine koşup geldi bişey mi oldu diye. Dişe yoruyorum ya da hastalık sonrası huy değiştirdi diyorum. Diş bir çıksın hayırlısıyla anlıcaz hangisi sebep.
Benimkide öyle ağlıyor. Ama dis yok piyasada. Daha çok ben odadan çıkınca basliyor aglamaya. Butun apartman çınlıyor. Sanirim aglayarak işini hallediyor. Babada durmuyor. Yapışık ikiz gibi olduk iyice. On dakikada yapilacak yemek saatler sürüyor. Bi damla göz yaşı akiyor. Içim sızlıyor.

Noldu diğer konu, konuştunuz mu kaldı mı öyle?

O talihsizliğin üzerine bu kadar olgun davranıp gittin ya, inşallah dank etmiştir eşine.
Konuştuk ama çözülmedi yani o beni suçladı ben onu sonra yine tatsızlık uzun sürmesin dedim ne yapayım.

Dank ettiğini ve edeceğini zannetmiyorum umursamıyor eşim beni.

Dişiniz hayırlı oldun darısı başımıza :) inci gibi dizilsin bem beyaz sağlıklı olsun tüm dişleri inşallah.

Bu arada ben senin kızın var zannediyordum hep:))

Son düzenleme:
Esin senin gibisini bulmuş daha ne istiyor. Ben o olayın üstüne kayinvalideme gitmek mi. Tencereyi kafasına geçirirdim. Takma kafana. Bende 15 yıllık evlilikten sonra böyle konusabiliyorum. Allah ıslah etsin bütün erkekleri.

Benim de içimden cıngar çıkarmak tatilini zehir etmek geldiğine pişman etmekmek geliyor ama sonra kendime yakıştıramıyorum bir hafta tatile gelmiş adam burnundan getirme diyorum.

Son bombayı anlatayım :)

Yağlı ballı değiliz zaten eşimle şu aralar. Sivasta mola verdik yemek için ben kızın çorbasını ısıtmaya çalışırken o da söylemiş bir buçuk porsiyon köfte. Yedik içtik çok ta lezzetliyli. Doymadıysan bir daha isteyelim dedi ben de istedim ama aman boşver ya eve gidince yersin dedi almadı :KK70: :KK70: :KK70: gülerim ağlanacak halime

IMG_7332.JPG

Allah kolaylık versin canım. Siz ordasınız diye sevdiklerinden geldiklerini düşünüyorum ama fazla sevgi de biraz bunaltıyor. Azıcık anlayış bekliyor insan. Benim kayınvalidenin evi de küçük,bizim kaldığımız oda salonun dibi. Biz oraya gittiğimizde evi 500mt ileride olan abisigilde kalıyor 2 yaramaz çocukla,oda zaten 6 metrekare. Bunalıyorum odada gece azra uyanınca. Artık kayınvalideme çıtlattım,anne abimler rahatsız olmasın azra gece uyanıyor ağlıyor dedim,yok kızım bişey olmaz dedi,anlamadı napayım. Bende annemlere kaçıyorum eşim gidince. Burda daha rahatım.

Öyle gerçekten eskilerden kim kaldı:110: hakikaten herkes bi ara uğrasa da son durum bildirimi yapsa ne güzel olur. Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir sorun olmasında gelirler bi ara diye düşünüyorum.

Nolmuş ya kaçırdım ben?

Darısı bize inşallah. Sıfır kilometre dişleriniz hayırlı olsun :dondurma: eşime diş yüzünden huzursuz diyorum,oy kuzum kıyamam ben vereyim sana dişlerimi ben çekeyim sıkıntıyı diyor. Diyorum napsın senin çürük dişlerini o sıfır kilometre diş çıkaracak gıcır gıcır:KK49:

Bakayım canım inşallah. Neden bilmiyorum ama bu ayakkabı mevzu baya kafamı kurcalıyor. Ayağı rahat edecek mi,bi sıkıntı çıkarmasın,terletmesin,zararlı madde içermesin. Çok mu takıyorum ne:deli:
Öyle sevdiklerinden geliyorlar biliyorum ama bebekle çok zor oluyor. 12 ye kadar gitmiyorlar sobalı odada yatıyoruz onları bekliyorum uyumak için ki benim kızım 5-30-6 da uyanıyor.

Dün dedim artık ben sizi sürekli uyarmaktan çekiniyorum biraz dikkatli olun diye yok çekinme söyle sen biz unutuyoruz bebeği diyorlar ama ben yine de çekiniyorum

Benimki ayaklarimda uyuyor sonra yanına yatmami istiyor yanına yattığım gibi bana dönüp iki elini yakamdan sokuyor. Kafasını kafama dayiyor. Bende sariliyorum. Çok güzel bir duygu. Kötü yani tek tarafa yatmaktan kolum ve boynum tutuluyor.
Benimki de aynı biliyor musun. Kafasını kafama dayayıp öyle uyumak istiyor. Sarılıyor kokluyor.. Off harika bir duygu elhamdülillah :)
Ay tugba bu ne olmuş böyle maşallah ya çok tatlış saçlara helee :)

Benimki de aynı biliyor musun. Kafasını kafama dayayıp öyle uyumak istiyor. Sarılıyor kokluyor.. Off harika bir duygu elhamdülillah :)

Ay tugba bu ne olmuş böyle maşallah ya çok tatlış saçlara helee :)
Sadece önler uzun biliyor musun arkadakiler hep dökülmüş yenisi çıkmış 5 cm falan:) az kaldı 9 aylık olacak tocaman oldu büyüdü annesinin ilk göz ağrısı:)

Maşallah allah bağışlasın aynı şeyleri yaşıyoruz bizde yemek yemek tam bir işkence yemiyor üstünü başını beni halılar hepimiz yemek içinde kalıyoruz kızım bişey yemek istemiyor eliyle itiyor :-((
Teşekkür ederim canım:)

Bir de diş çıkarıyor onun huysuzluğu var yemek yedirmwk tam bir işkence şu sıralar. Hele üç gün önce iki gün ağzına bir lokma ek gıda sokamadım inatçının. O fotoda da peynire elini sokup vıc vıc yapıp üzerine saçına başına sürdü cimcime

evet canim dogumdan sonra kendimi salmistim biraz degisiklik yaptim:)
İyi de yapmışsın ellerine sağlık güzel olmuş:)

Ben de saçlarımı kısa kestirdim geçtiğimiz hafta. Hiç hoşuma gitmedi hiç te kısa saç kullanmamıştım ramazan bayramından sonra da arkadaşımın düğünü var napıcam bilmiyorum

X