- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 44
Koca farkı hayatim koca farki@yapayalnız1 yapraq anam biz nerde yanlış yaptık da şöyle kıymetli ağzının içine bakılan, tek söz söylenmeye çekinilen gelinlerden olamadık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koca farkı hayatim koca farki@yapayalnız1 yapraq anam biz nerde yanlış yaptık da şöyle kıymetli ağzının içine bakılan, tek söz söylenmeye çekinilen gelinlerden olamadık.
Hahahah vallahi haklısınKoca farkı hayatim koca farki
Kocada desem kocam on numaradır maşallah. Bizim yüzümüz yumuşak ondandır. Ne kadar kızsamda yine kıyamıyorum kayınvalideme yaşlı başlı kadın,kocamın annesi. Güzel evlat yetiştirmiş. Görümcemde sürekli annesini tersler zaten yanımızda falan o zaman iyice içim acıyo kadına. Beni fazla olmasada oğlunu çok düşünür kıyamaz,ana sonuçta anne olunca anladım ne kadar çocuklar arası ayrım yapsada napıyım yapısı öyle diyorum. Güzekce uyarınca da ya aba altından sopa gösterincede anlıyo zaten@yapayalnız1 yapraq anam biz nerde yanlış yaptık da şöyle kıymetli ağzının içine bakılan, tek söz söylenmeye çekinilen gelinlerden olamadık.
Ben de herkese güleryüz gösteriyorum çok alttan alıyorum heralde. Çat çat söylemek lazım suratlarına. Durumları bizden on kat iyi olmasına rağmen mutlu olmamızı çekemiyorlar. Bir keresinde tatilimizi yarıda bölmüştük kvalidemin bacağım çok ağrıyor gel beni doktora götür nasıl evlatsın sen sözü üzerine. Halbuki iki oğlu üst katında kızı da karşı dairesinde oturuyorBen aslinda genelde cekinilen laf soylenilmeyen biriyim ama kv deme o yüzümü gostermedim. Ama artik oyle olmak lazim bence baksana sabir dedikce abartiyorlar. Benim kayinvalidem varsa yoksa gösteriş peşinde ben de sakinligi sadeligi seviyorum o yuzden pek begenmez beni :)
Amaan benim kocam 10 numara falan da değil ben çok iyiyim o yüzden geçinip gidiyoruz işte.Kocada desem kocam on numaradır maşallah. Bizim yüzümüz yumuşak ondandır. Ne kadar kızsamda yine kıyamıyorum kayınvalideme yaşlı başlı kadın,kocamın annesi. Güzel evlat yetiştirmiş. Görümcemde sürekli annesini tersler zaten yanımızda falan o zaman iyice içim acıyo kadına. Beni fazla olmasada oğlunu çok düşünür kıyamaz,ana sonuçta anne olunca anladım ne kadar çocuklar arası ayrım yapsada napıyım yapısı öyle diyorum. Güzekce uyarınca da ya aba altından sopa gösterincede anlıyo zaten
Sağol canım Allah razı olsun.Basın sagolsun canım kaynana içinde allah sabir versin
Canım o yanaklarda sivilce gibi olan bizim alında saç diplerinde ve kulak arkalarında vardı doktor egzama dedi. Egzama mı ki yanaklardaki?Bi
Bizimkine gaz ve yesil kaka yapmıştı acayip huy değişikliği olmustu birde yanaklarinda sivilce olmuştu
ayyy adresi versene ben bi yolup gelip sunlsri okurken nasil sinir oldum allah sabir versin sana icine atma yaz buraya rahatla en azindan canim.Canım bizimde süt ve yumurta alerjimiz kesinleşti yanına birde antep fıstığı ve fındık duyarlılığı eklendi.
Şimdi sincanda kayınvalidemlerdeyiz dün geldik öncesinde annemlere gelmiştik. Allah biliyo ya buraya gelmeyi hiç istemiyorum,istemeyişimin nedeni de kayınvalidemin abuk subuk söylemleri. Biraz önce odadayım kapı kapalı kızımı emziriyorum çocuk ne güzel emiyo uyumuş kucağımda,kendi kendine de ninni söylüyo inler gibi sesle,kaynanam kapıyı itmiş içeri girdi uyuyo diyorum kaş göz sesli bi şekilde
-sütün mü yetmiyo yapraq
-(ben artık milyonuncu kere sorulan bu sorudan bıktığım için gözümü devirerek)bilmiyorum ki anne
-sütün azdır yavrum,sütün yetmiyodur
(azra uyandı tabi kaynanama gözlerini dikti) yavrum sen doymadın mı,kurban olurum sana,uyumucan mı,oynamak mı istiyon
Kızım sen kahvaltıda domates,salatalık yiyebiliyon mu?
-yemiyorum anne
-niye?
-dokunuyoya azraya salatalık belki
-uyuuacak mı o?
-uykusu var anne,emsin de uyuyacak
-sütün yoktur yavrum
-yok anne sesten,sen şey ette ben gelirim
-hadi uyutabilirsen,uyut
-sen şeyedersen inşallah uyur anne
Allah'ım bu kadının sürekli bana sütün yok,yetmiyo muamelesi beni çıldırtıyo. Vanda göğsümden taşan süt buraya gelipte bu lafları işiteceğimi bildiğimden stresten kaçıyo. Uyuyan çocuğu uyandırdı,uykusu var ağlıyo ama uykusu kaçtığından uyuyamıyo. Delircem ya yemin ederim fıttırcam. Bir daha bişey derse süt yetmiyo diye al sen emzir anne dicem,7 ay boyınca sen mi baktım dicem. Ayıp falan demicem dicem artık. Ben nelerle uğraşıyorum(Allah beterinden korusun) bu kadının derdine bak.
Benimkide seninkinden farksız dogum yaptığımda gelmişti sezaryanliyim 4. Gün lavabo için kalkmak için eşime her seslendigimde ayağım ağrıyor önce benim ayağımı ov dedi eşime çok akıllı kaynanam her seferinde farklı ayağını gösterdiBen de herkese güleryüz gösteriyorum çok alttan alıyorum heralde. Çat çat söylemek lazım suratlarına. Durumları bizden on kat iyi olmasına rağmen mutlu olmamızı çekemiyorlar. Bir keresinde tatilimizi yarıda bölmüştük kvalidemin bacağım çok ağrıyor gel beni doktora götür nasıl evlatsın sen sözü üzerine. Halbuki iki oğlu üst katında kızı da karşı dairesinde oturuyor
Hahahah çok zekiyyyce neden böyleler acaba, kendi kaynanalarından çektilerse bize çektirmemeleri lazımBenimkide seninkinden farksız dogum yaptığımda gelmişti sezaryanliyim 4. Gün lavabo için kalkmak için eşime her seslendigimde ayağım ağrıyor önce benim ayağımı ov dedi eşime çok akıllı kaynanam her seferinde farklı ayağını gösterdi
Yok canım bizimki sut alerjisinden oluyormuş ben yemeyi bırakınca düzeldiCanım o yanaklarda sivilce gibi olan bizim alında saç diplerinde ve kulak arkalarında vardı doktor egzama dedi. Egzama mı ki yanaklardaki?
Benimkileri de yolar mısın, ben pek bi çelimsizim harcarlar beniayyy adresi versene ben bi yolup gelip sunlsri okurken nasil sinir oldum allah sabir versin sana icine atma yaz buraya rahatla en azindan canim.
Sözde çekmiş ama başkalarından duymam kaynanasi ondan çekmiş bu arada yazım yanlışlarının kusuruna bakmayın kizim arada bi tane oyuncakla vuruyorHahahah çok zekiyyyce neden böyleler acaba, kendi kaynanalarından çektilerse bize çektirmemeleri lazım
Aaay gülmekten karnıma ağrılar girdi. Çok komikler ya. Anlaşılmıyo zannediyolar dışardan ama kıskançlıklar o kadar belli oluyo kiBenimkide seninkinden farksız dogum yaptığımda gelmişti sezaryanliyim 4. Gün lavabo için kalkmak için eşime her seslendigimde ayağım ağrıyor önce benim ayağımı ov dedi eşime çok akıllı kaynanam her seferinde farklı ayağını gösterdi
Dur kız gaza gelip pazar pazar herifle tartışmayın. Yarın çatarsınBir de köye gittiğimizde herkes benden iş bekliyor. Sülale kalabalık biz gittiğimizde de çoluk çocuk herkes bizde oluyor kime misafir gelse bizde ağırlanıyor yenilip içilip s.çılıp herkes kendi evine dağılıyor tüm iş bana kalıyor.
Mesela yemek yapılacak herkes oturur tuğba yapar, tuğbanın tatlısı güzel oluyordur hadi bi çay koysundur...
Çok geri kalmışlar kafa olarak, ama cin fikir dedikodu dedin mi bizden yüz yıl ilerideler. Bilmemkimin elektrik düğmesinin üzerindeki tozu bilirler.
Ayy sinir oldum du gidip kocama çatayım
Tamam o zaman bugün gezdireyim kendimi:)Dur kız gaza gelip pazar pazar herifle tartışmayın. Yarın çatarsın
Sen dur canım elini kana bulama. Ben kaynanamı müsait bi zamanda kıstırırım köşede diyeceğimi derim.ayyy adresi versene ben bi yolup gelip sunlsri okurken nasil sinir oldum allah sabir versin sana icine atma yaz buraya rahatla en azindan canim.
Bizimkinin tarafi da öyle bütün köy cay içmeye gelir zaten gelecegimden kaynananin haberi varsa bulaşık dahi yikamiyor ama bundan sonra yapmiycam kizlar acayip gaza geldim yolasim varBir de köye gittiğimizde herkes benden iş bekliyor. Sülale kalabalık biz gittiğimizde de çoluk çocuk herkes bizde oluyor kime misafir gelse bizde ağırlanıyor yenilip içilip s.çılıp herkes kendi evine dağılıyor tüm iş bana kalıyor.
Mesela yemek yapılacak herkes oturur tuğba yapar, tuğbanın tatlısı güzel oluyordur hadi bi çay koysundur...
Çok geri kalmışlar kafa olarak, ama cin fikir dedikodu dedin mi bizden yüz yıl ilerideler. Bilmemkimin elektrik düğmesinin üzerindeki tozu bilirler.
Ayy sinir oldum du gidip kocama çatayım