Sağ ol cnm insallah düzelir biraz daha iyi oluyor gibi bakalim 15 gun sabredicez doğru sonuç almak için. Kızım huzurlu olsun da süt ürünleri tuketmesem de olur
Canım bizimde süt ve yumurta alerjimiz kesinleşti yanına birde antep fıstığı ve fındık duyarlılığı eklendi.
Şimdi sincanda kayınvalidemlerdeyiz dün geldik öncesinde annemlere gelmiştik. Allah biliyo ya buraya gelmeyi hiç istemiyorum,istemeyişimin nedeni de kayınvalidemin abuk subuk söylemleri. Biraz önce odadayım kapı kapalı kızımı emziriyorum çocuk ne güzel emiyo uyumuş kucağımda,kendi kendine de ninni söylüyo inler gibi sesle,kaynanam kapıyı itmiş içeri girdi uyuyo diyorum kaş göz sesli bi şekilde
-sütün mü yetmiyo yapraq
-(ben artık milyonuncu kere sorulan bu sorudan bıktığım için gözümü devirerek)bilmiyorum ki anne
-sütün azdır yavrum,sütün yetmiyodur
(azra uyandı tabi kaynanama gözlerini dikti) yavrum sen doymadın mı,kurban olurum sana,uyumucan mı,oynamak mı istiyon
Kızım sen kahvaltıda domates,salatalık yiyebiliyon mu?
-yemiyorum anne
-niye?
-dokunuyoya azraya salatalık belki
-uyuuacak mı o?
-uykusu var anne,emsin de uyuyacak
-sütün yoktur yavrum
-yok anne sesten,sen şey ette ben gelirim
-hadi uyutabilirsen,uyut
-sen şeyedersen inşallah uyur anne
Allah'ım bu kadının sürekli bana sütün yok,yetmiyo muamelesi beni çıldırtıyo. Vanda göğsümden taşan süt buraya gelipte bu lafları işiteceğimi bildiğimden stresten kaçıyo. Uyuyan çocuğu uyandırdı,uykusu var ağlıyo ama uykusu kaçtığından uyuyamıyo. Delircem ya yemin ederim fıttırcam. Bir daha bişey derse süt yetmiyo diye al sen emzir anne dicem,7 ay boyınca sen mi baktım dicem. Ayıp falan demicem dicem artık. Ben nelerle uğraşıyorum(Allah beterinden korusun) bu kadının derdine bak.