- 9 Mayıs 2011
- 13.840
- 28.706
Hatırlıyorum sizin bez de ıslanmıyordu bir ara.Canım ya Allah kolaylık versin. Ben artık bu kolik,atak mevzuna inanamıyorum malesef. İnşallah yoktur da acaba bi sıkıntısı mı var ki? Herhangi bir alerji,gaitada ya da idrarda enfeksiyon. Bizim kız en son bezini ıslatmadığında doktor kaşık maması önermişti ve denememizle süt alerjimiz ortaya çıktı. Ankarada o kada bozulmuştu ki kızımın düzeni her gün dokuzda mışıl mışıl uyuyan kız oldu mu sana bir kolik. Her gün 8 de başlıyodu ağlamaya. Gece 12 ye kadar uyku falan yok sürekli ağlama. Meme emmeme. Hergün biri okuyodu nazar mı diye. Bende o günlerde her gün bir bardak süt,sütlü çorba ne buluyosam yiyodum. Yani bende kızım artık kolik bir bebek oldu diye düşünürken alerjiden olduğunu öğrendik. Ya ben bebeğin bi sıkıntısı olmadığı sürece bu kadar ağlayacağını uyumayacağını düşünmüyorum açıkcası. İstisnalar hariç tabi
Bugün biraz daha normal, dün emmemişti pek, bugün emdi sayılır kısa kısa işte.
Bi sorun yoktur diye düşünüyorum, öyle sizinki gibi sürekli bi ağlama yok, sıkıntısı olsa saatlerce ağlar diyorum.
Ağlıyor, mızıldanalıyor, 5 dakika sonra kıkır kıkır gülüyor.
Sürekli bi huzursuzluk var ama çok ağlama yok.
Babasıyla biz biraz uykuya dirençliyiz mi diyeyim mızmızız mı diyeyim, uykumuz olur uyumak istemeyiz, erken kalkarız uyuyamayız falan, sanki çocuk bize çekmiş gibi.
Uykusu geliyor uyumuyor, çok uyuyacak diyorsun, erkenden uyanıyor.
İnşallah çekmemiştir bize, girer düzene.
Gündüz uyumadı doğru düzgün daha anca uyuttum işte.
Kaka ek gıdaya geçince her sabah, max 2 günde bir yapıyor.Canim kaka durumunuz nasil? Düzelme var mi? Onunla alakali bir huzursuzluk olabilir mi acaba diye düşündüm de
Ondan değil sanıyorum ya.
Bitki çayı vermeyi düşünüyorum artık, papatya veriliyor sanırım.
2 gün önce çocuk resmen düzen kurdu, dün bugün acısını çıkardı o 2 günlük sakinliğin.
Biogaia kullandınız mı, kaç gün oldu?
Yapmamaları dert değil de çok sıkıntı çekiyor seninki ya.
Tekrar mı götürsen doktora?