- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
evet öyleymiş bana da ateşler basıyordu tedirgin olmuştum meğerse ateş basmasıyla ateşli olmak farklı şeylermiş inş. en kısa zamanda atlatırsınDanıştım canım parol alabilirsin dedi ama tedirginim yine de..ateş iyi değil ilk haftalarda..
evet öyleymiş bana da ateşler basıyordu tedirgin olmuştum meğerse ateş basmasıyla ateşli olmak farklı şeylermiş inş. en kısa zamanda atlatırsın
En hayırlısıyla en kısa zamanda mutlu haberlerini alırsın umarımMalesef gebeliğm sonlandı bhcg 678 den sonra düşmeye başladı size iyi gebelikler
Gecmis olsun canim, neden öyle olmus doktorun bisey dedi mi? Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah, kendini üzme nasipte varsa yine olur insallahMalesef gebeliğm sonlandı bhcg 678 den sonra düşmeye başladı size iyi gebelikler
Allah en hayırlı en kısa zamanda yenisini verip acını unuttursun canımMalesef gebeliğm sonlandı bhcg 678 den sonra düşmeye başladı size iyi gebelikler
kaç günün var regl olmanaSlm kizlar bende temmuz annesi olmak ıstiyorum insallah olurum
daha çok ya 18 ekimde olmuştum en son dua ediyorum hamile olmak içinbende bekliyorum insallah temmuz annesi olurum allahtan hayırlısı regl yı beklemek ne kadar zor
kaç günün var regl olmana
senin kaç gün var.daha çok ya 18 ekimde olmuştum en son dua ediyorum hamile olmak için
bende en son 16 ekimde olmuştum bu ay 13 ünde olması gerek beklemek zor buradaki arkadaşları okuyup zaman geçirmeye çalışıyorumsenin kaç gün var.
aynen bende canım zaman geçmek bilmio. inşallah hamile oluruz bu aybende en son 16 ekimde olmuştum bu ay 13 ünde olması gerek beklemek zor buradaki arkadaşları okuyup zaman geçirmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?