2015 Temmuz Anneleri

benim 10 yaşında oğlum var
bende iki ay önce düşük sonrası kürtaj oldum dr banada bekle dedi ama bir buçuk ay bekleyebildim olursa olsun dedik hemende tutmuyorki zaten 5 aydan sonra olmuştu bir önceki ama kalp atışı durdu sonra düşük ve kürtaj

Merhaba arkadaşlar sanirim bende temmuz annesi olacagim allah nasip ederse çok heyecanliyim çok mutluyum. Dun adet gunumdu test yaptim ve silik cikti test ama bariz seninleyim anne diyordu bana bebeğim :) 9 da kan vereceğim 5 gibi sonucu alirim herhalde bizim burada çok geç veriyorlar sonucu insan merak ediyor.. :)) heyecan doruktaaa...

Kizlar benimde testin bu hamileyim dimiii

Eklentiler

• IMG_20141104_075850.jpg
    252,3 KB · Görüntüleme: 157
Gribi ağır geçiriyorum dün gece kustum ateşlendim..cok dikkat edin kızlar aksıran tıksıranlardan uzak durun grip mevsimindeyiz..gebelikte bağışıklık sistemi çöktüğü için ağır geçiyor grip ve ateşin bebeği etkilediği en hassas dönem..umarım ben sorunsuzca atlatırım..haftaya kalp atışını duyarım bebeğimin

QUOTE="miray1311, post: 37608513, member: 635091"]senin neden kürtaj oldu[/QUOTE]
Kese buyumedi benim. Kuculmeye baslayinca doktor alalim dedi alindi. Allah kimşenin basina wermeşin

bende kısmetse temmuz annesi olucam kızlar :) çok heyecanlıyım stresliyim iki düşüğüm oldu kalp atışlarını duyana kadar rhat edemicem aklımda bir sürü soru.4+6 yım bugün dün kan verdim snuç 741 çıktı umarım normaldir.Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar 3 buçuk yaşında dünya güzeli bir kızım var Allah bagislarsa bi hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı allah isteyen herkese versin bende kısmetse temmuz annesi olucam yarın ilk randevum var umarım 5+5 im yarın kalp atışı duyulur yoksa beklemek çok sıkıcı

Hayirlisi olsun insallah :)
Ben bugün gittim 5 haftalik olarak kesr bile zor görünüyor dedi doktor. Kalp atislarini duyamayabilirsin canım.

Merhaba kızlar.Ben 2011 temmuz annesiydim şimdi de Allah izin verirse 2015 temmuz annesi olucam. Daha reglime 2 gün var ama evde yaptığım test pozitif.Zaten yerleşmeden beri hissediyorum.Cuma kanda baktırıcam.Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar müthiş bir boğaz var B'nde bugün önce kaşık kaşık nutella yedim kavanoz indi epey , ardından pilav ve turşu yedim . SiZde böylemisşnşz ? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…