- 24 Nisan 2012
- 452
- 469
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
Kilo almak için daha erken ama her bünye farklı olabiliyor sıkma canını hamur işi yememeye özen göstermelisingünaydın kızlar her pazartesi kendi tartımda tartılıyorum. 400 gr almışım haftada çok galiba
canım bende cuma gitmiştim kese göründü ama kalp atışları gözükmedi endişelendim en son adet günüm 26 eylüldü 5 gün geçtikten sonra test yaptırdım 11008,88 değer çıktı kalp atışlarını görürüz diye umutlandım ama gözükmediGünaydın taze anneler.Ben de doktora gittim bugün minik kesemizi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışları için gideğim.
Değerin baya yüksek çıkmış ben regl günü baktırmıştım 75.57 idi.Son adet tarihim 28 eylül 2 gün var aramızda .Dr un bu konuda ne söyledi bir de kalp atışını 7. haftadan sonra bakıyorlar bebeği etkiliyormuş çünkü.Sıkma canını olumlu düşün.canım bende cuma gitmiştim kese göründü ama kalp atışları gözükmedi endişelendim en son adet günüm 26 eylüldü 5 gün geçtikten sonra test yaptırdım 11008,88 değer çıktı kalp atışlarını görürüz diye umutlandım ama gözükmedi
Gözün aydın hoşgeldin aramıza.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebişini..Kan testi yaptıracak mısın?Kızlarrr mrb:) benide alın aranıza sabah test yaptım pozitif çıktı:) bende temmuz annesi olcam inşallah
Teşekkür ederim canım. Sen ne zaman öğrendin?Şu an kararsızım aslında. evde ard arda 4 test yaptım hepsi hemen çift çizgi oldu. Bekleyim direk haftaya kese görünür belki.) 9 aydır bekliyrm bi haftanın lafımı olur:)Gözün aydın hoşgeldin aramıza.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebişini..Kan testi yaptıracak mısın?
pardon takvimin varmış zaten yeni gördüm:) seninki büyük benden iki hafta var aramızdaGözün aydın hoşgeldin aramıza.Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebişini..Kan testi yaptıracak mısın?
Ben reglime bir gün kala öğrendim aynı senin gibi 4 test yaptım ertesi gün de kan tahlili yaptırdım onda çıktı.Bir hafta sonra dr a gittim keseyi gördüm.Seninle aynıyız ben de 9.ayda bebeğime kavuştum.Bekle canım keseyi görmüş olursun.Hayırlı uğurlu olsun bebişinTeşekkür ederim canım. Sen ne zaman öğrendin?Şu an kararsızım aslında. evde ard arda 4 test yaptım hepsi hemen çift çizgi oldu. Bekleyim direk haftaya kese görünür belki.) 9 aydır bekliyrm bi haftanın lafımı olur:)
Ne kadar cok ilac kullaniyorsun, ben sadece crinone jel ve progynova kullaniyordum .Kan testinin pozitif ciktigi gün progynova yi biraktirdi doktorum. Simdi sadece crinone jel ve folio kollaniyorum.Haftaya kontrole gittigimde sacirim jeli de biraktiracaklar.Umarim sen de en yakin zamanda ilaclardan kurtulursun, igne isi gercekten zor ve bi yerden sonra bikkinlik veriyor.Kizlar ozelliklede tup bebek yaptiranlar hangi ilaclari kullaniyorsunuz ve ne zamana kadar? Ben hergun crinone jel, coraspin, estrofem, folbiol, benexol, selenyum ve her aksam kalcadan progestan igne vuruluyorum transferden beri.tup bebek merkezindeki hemsire gebelik testinden sonra aradigimda devam et dedi ama ne zamana kadar kullanacagimi sormayi unuttum..ozellikle igne cok zahmetli oluyo.sizlerde durum nasil
Hayirli olsun canim, kalp atislarini da hemencecik duyarsiniz insallah.Günaydın taze anneler.Ben de doktora gittim bugün minik kesemizi gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışları için gideğim.
Cok yüksekmis degerlerin, biz de kendikilerimizi yüksek görüyoruzcanım bende cuma gitmiştim kese göründü ama kalp atışları gözükmedi endişelendim en son adet günüm 26 eylüldü 5 gün geçtikten sonra test yaptırdım 11008,88 değer çıktı kalp atışlarını görürüz diye umutlandım ama gözükmedi
Hayirli olsunKızlarrr mrb:) benide alın aranıza sabah test yaptım pozitif çıktı:) bende temmuz annesi olcam inşallah
aaaa ne güzel tesadüf :) seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun,saglıkla gelsin inşallah. belki yakında bi yer bulursam bende kan testi yaptırırm yrn.Ben reglime bir gün kala öğrendim aynı senin gibi 4 test yaptım ertesi gün de kan tahlili yaptırdım onda çıktı.Bir hafta sonra dr a gittim keseyi gördüm.Seninle aynıyız ben de 9.ayda bebeğime kavuştum.Bekle canım keseyi görmüş olursun.Hayırlı uğurlu olsun bebişin
teşekkür ederim canım :) seninkide hayırlı olsunNe kadar cok ilac kullaniyorsun, ben sadece crinone jel ve progynova kullaniyordum .Kan testinin pozitif ciktigi gün progynova yi biraktirdi doktorum. Simdi sadece crinone jel ve folio kollaniyorum.Haftaya kontrole gittigimde sacirim jeli de biraktiracaklar.Umarim sen de en yakin zamanda ilaclardan kurtulursun, igne isi gercekten zor ve bi yerden sonra bikkinlik veriyor.
Hayirli olsun canim, kalp atislarini da hemencecik duyarsiniz insallah.
Cok yüksekmis degerlerin, biz de kendikilerimizi yüksek görüyoruz
Hayirli olsun
geçmiş olsun doktora danıştın mı ?Grip oldum..ağır geçiyor normale göre ..ateşlendiğim için parol kullandım.umarım kötü bir etkisi olmaz
Danıştım canım parol alabilirsin dedi ama tedirginim yine de..ateş iyi değil ilk haftalarda..geçmiş olsun doktora danıştın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?